Ima li neko kakvu siguricu za danas, il neku vecu kvotu iznenadjenje?
Milsim da Djurgarden moze da iznenadi Orebra, precjenjen je domacin iako je favorit, mislim da dupla sansa na DJurgarden dolazi >@2.00
evo i jos nekih mojih tipova...
Jablonec - Ostrava over 2.5, @>2.00
Droylsden - Northwich over 2.5, @>1.80
Halmstad - Aik over 2.5, @>2.00
Who let the dogs out
Ne bi odigrao ziv kvotu ispod 1.50 .... svi portugalci zajedno nisu bili kvota 2
Who let the dogs out
Onaj tiket prodje. Uplatih danas tenis. Rekoh da probam da nije mozda niz u pitanju
Simon 1
Morezmo 1
Ljubicic 1
Opet sa malo jacom uplatom
Igrao sam tenis i cekam jos 2 meca!
Prosao sam Simona i Andreeva
Ja cu ti rec kako posluje Bwin. On je generalni sponzor Portugalske lige i valjda ima pravo da odredjuje raspored meceva. Tako je i sinoc stavio Porto i Benfiku. Posle neuspjesnih (za veliku vecinu igraca) poslepodnevnih utakmica krenulo je takozvano vadjenje ,igra na Porta (malo veci ulozi) .Odma se to iskalkuiluse i Porto mora da kiksne.
Zatim svi idu na ono ,kiksnuo je Porto ,trpaj na Benfiku,a ovi im uvale jos veci *****!
Jbg teorija zavjere Bwin,a i mnogi se zale da ako ijedan dobar igrac dodje na tu kladionicu, posle par dobitaka smanju mu limit na uplatu do cak 1e
Bwin je kladionica koja zeli da ima samo male igrace koji uplacuju tikete po 1-2-3e ...A ostale kulturno pocera...
Kulturno pod**bavanje igraca... znao sam za to drug, nisam ja pao na portugalce, rekoh ne igram ni sa 1000e kvote ispod 1.5![]()
Who let the dogs out
sjutra ima dosta dobrih utakmica za kladjenje... jedna od mnogih je i
skantorp - midlzboro 2, @>2.00 i over 2.5, @>1.80,
bice golova, a i midlzboro bi trebalo da tuce i to su dosta dobre kvote na obije igre
poli timisoara - stutgart over 2.5, @>1.80
hamkam - sogndal over 2.5, @>1.70
ovo nije sigurno da naglasim, samo neko moje misljenje![]()
Who let the dogs out
sto da igramo na stutgar i ham kam nista te nisam razumio![]()
3+. Ali poslije one odbrane protiv Sahtjorai 0:0...... Mada tada su imali razlog da se brane. Sad ce vjerovatno probat dat gol, i opet se branit. Nije to za 3+!
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
nisam imao nikakvu dojavu, primjetio sam da norvezani odavno nisu igrali prelaz, a ove dvije ekipe to znaju, lani su to uradili. a znao sam i to da molde nije mogao da dobije posle onog praznjenja sa rozenborgom![]()
kamei PoliTimisoara nije igrala over kuci mislim 4 utakmice [ukupno 6 zadnjih utakmica], a i stutgart nije sahtjor, njima mogu ugurati gol da bi stvorili neku prednost za revans, a i stutgart njima ako se otvore iskreno tako da mi je over izgledan.
Daj neka iznese neko neko fix... ima dosta tekmi danas
Last edited by BlackVelvet; 18-08-09 at 08:35.
Who let the dogs out
Black velvet jesu svi ovi fixevi sto postavljas stvarno samo tvoji?Ako jesu mos komotno od kladionice zivjet,svaka cast.Pa se potrudi da,ako oces pred svako kolo nama smrtnicima sastavis po tiket![]()
Raise my hammer,take my aim
jedno vrijeme sam zivio od kladionice vjerovao ili ne, al toliko sam halapljiv u zadnje vrijeme da uvjek ubacim nekog uljeza da mi "podigne kvotu", kao npr juce ahena smrdljivog
pratim utakmice, tradiciju, povrede, kartone, padove kvota itd...nekad ti nista od toga ne pomaze
![]()
Last edited by BlackVelvet; 18-08-09 at 09:35.
Who let the dogs out
nekad ne,ali sam primijetio da i ja kad imam volje i fino po netu izanaliziram 2 kluba i tako sastavim tiket mnogo vise pogadjam nego obicno.Mada treba i nesto vise od suve statistike,neki osjecaj za dobar fix...
Raise my hammer,take my aim
pala kvota na hamkam - sogndal 3+, @1.45 sporting :P
Who let the dogs out
Olympiakos bi trebalo da odradi opet posao, mada mala kvota u PM. Sherif neubjedljiv, nedostaju mu i neki igraci. Oly odradio fino protiv Slovana, trebalo bi da nastavi u slicnom stilu.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
England: Championship
20:45 Scuntrope - Middlesbrough 4+
Celtic - Arsenal... 3+
Wigan-Wolves 1
serif-olimpijakos 2
aj daj neshto BlackVelvet...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks