Page 206 of 1170 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 29227

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Vrlo brzo ce doci do smjene generacija!
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Del Potro - Nadal 7-6, 6-1

sinisaaaaaam :ass:

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by OCTAVIAN View Post
    Konacno! Sjutra pocinje US Open turneja. U Montrealu su potvrdili ucesce 19 od 20 prvih sa ATP liste. Rafa jos uvijek rovit, Fedex nije trenirao skoro 3 nedelje, Marej je lose izgledao u pripremnim mecevima, Djokovicu se svakako nista ne zna... Cini mi se da su trenutno u najboljoj formi Rodick i Del Potro. Gonzales je bio dosta dobar na ovim manjim turnirima, otvorila mu se ruka. Rekao bih da ovdje nece biti previse kvalitetnog tenisa, makar do Sinsinatija.

Ja tipujem na Rodicka za Montreal, mada nije nemoguce da ovo osvoji i neko van top10.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisa, pogledaj svoje prognoze, a onda baci pobgled i na moje prognoze (recimo ovo sto je pumba quotovao) i vidjeces koliko pojma ni o cemu nemas, a ponajmanje o tenisu. I vrapci na grani znaju da su masters turniri Fedexu samo priprema za slemove, znas koliko se on sinoc isjekirao zbog poraza? Sigurno manje nego sto si se ti obradovao Nego je muka na tebe, ispadose i Djokovic i Nadal, kako ces mi spavati ovih dana, brinuce se forumasi zbog tebe...

Inace, Fedex je dvije nedelje bio u bolnici sa Mirkom, spavao u istoj sobi sa njom, poceo da trenira 6 dana prije turnira, i ovo sto je pokazao je odlicno! Naravno, za one koji tenis posmatraju kroz neke samo njima znane prizme to nije tako, ali sta da se radi. A sto se tice smjene na vrhu, Nadal je porazom izgubio poene, a Fedex zaradio, pa ce razlika od ponedeljka biti jos veca

Inace, vidite li vi kako Del Potro sad bolje reaguje na ove niske lopte kojima su ga ranije ubijali i koliko se bolje krece? Bice on vrhunski igrac, u naredne dvije godine jedan Slem je njegov, smio bih da se kladim.
    Last edited by OCTAVIAN; 15-08-09 at 15:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Na žalost, Nadal nije ni primać onom od prije povrede!
    U tome leži poenta i to je sve.
    Kada se vrati svojoj pravoj formi , sve će biti po starom.
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da se potvrdi ko ima najbolje navijace. Svaka cast! Za razliku od nekih, njegovi navijaci su uvijek bili uz njega, cak i kad je bio u najvecoj krizi. On je kao igrac to i zasluzio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nadal,ako bude opet onako fizicki spreman kao ovih godina sto je bio,ima velike sanse da upropasti svoju karijeru,tijelo mu nece izdrzati sto je sigurno..mislim da su rodik i HMDP pravi primjeri kako se dize forma,tj kako su poboljsali uopsteno svoju igru.svaka im cast.za fedexa ne brinite nista us open je njegov.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bencivenga View Post
    nadal,ako bude opet onako fizicki spreman kao ovih godina sto je bio,ima velike sanse da upropasti svoju karijeru,tijelo mu nece izdrzati sto je sigurno..mislim da su rodik i HMDP pravi primjeri kako se dize forma,tj kako su poboljsali uopsteno svoju igru.svaka im cast.za fedexa ne brinite nista us open je njegov.

Velika je razlika izmedju Rodicka i DP-a, DP je sad u godinama kada je takav progres ocekivan, dok je Rodick fenomen, nesto nevidjeno do sad. Nikad nije jedan teniser u tim godinama toliko napredovao kao on, i na tehnickom, i taktickom i fizickom planu. Mislim da je sad za to kasno, ali on je za ovu sezonu zasluzio nagradu za igraca koji je najvise napredovao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

naravno,slazem se,samo kazem da je dosao od igraca nervoznog servisera do igraca koji se popravio u skoro svim djelovima svoje igre,servis mu je ostao isti sto je dobro ,ja licno od del potra bas dosta ocekujem..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

DP ce biti igracina, ako se kakva povreda ne isprijeci. Njegov stil igre je prilicno lezeran, mnogo vise nalik na Federerov nego na primjer na Nadalov, mnogo manje snage trosi u igri od vecine tenisera, i to prije svega jer je visok i ima duge ruke pa sa lakocom stize mnoge teske lopte. To ce mu pomoci jako puno u karijeri, takvi igraci znaju da traju jako dugo. Plus je veoma smiren za svoje godine, sto za juznoamerikance i nije bas uobicajeno. Sve u svemu jedna potpuno karakteristicna pojava u tenisu. Vecina igraca njegove visine samo dobro zna da servira, ali on polako postaje kompletan igrac.

Gledam ovog Gulbisa, ispade u kvalifikacijama za Cincinati, isto kao i za Rogers cup. Kakav procerdan talenat, po meni od plejade mladih igraca on ima ubjedljivo najvise talenta. Izgleda da su momku pare udarile u glavu, njegova porodica je "teska" preko 500 miliona $, pa njemu izgleda za tenis puca ona stvar. Steta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Ipak brzo će doći smjena na rang listi- u to uopšte ne sumnjam.

Ovaj post treba da bude zapisan zlatnim slovima u arhivi ovog foruma jer je sinisa konacno dobro prognozirao: doslo je do smjene na rang listi, Marej je sada drugi, a Nadal pada na trece mjesto. Respect za sinisu, popravljas se u prognozama

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,442
    Thanked in
    399 Posts

Evo sad je Marej drugi,covjek koji nista ne moze na GS-ovima,strasno...
    Federer odlican,posto znamo da je imao precih stvari od tenisa u zadnje vrijeme,dosao do cetvrtfinala,branio 2.kolo,sigurno da mu je ovo dobra priprema za USO,a to njega najvise i zanima,GS
    Nadal daleko od prave forme,smijesno je izgledao u drugom setu protiv Delpa,pad na 3. poziciju,tesko vrijeme za njega...
    Djokovic los u prva dva meca,odigrao je dosta solidno protiv Rodika,ali Rodik je trenutno bolji igrac,to treba priznati,medjutim Novak moze i mora mnogo bolje,angazovao je Toda Martina da radi zajedno sa Vajdom,oce li to pomoci , vidjecemo...
    Delpo je strasan teniser,igra sa lakocom,osvojio je Washington i evo ga sad u finalu Montreala,pobijedio dva puta u 7 dana covjeka koji je nenormalno napredovao u tim godinama,a pricali smo vec o napretku Endija Rodika....
    Nadam se da ce Delpo osvojiti Montreal...
    Last edited by Jakuza; 16-08-09 at 18:12.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    597
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Jelena Jankovic procvjetala, prati je na ovom turniru Mladjan i stize do finala, sto ti je ljubav

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto ti je papucar...
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    81
    Thanks Thanks Received 
    50
    Thanked in
    27 Posts

.
    Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Sto ti je papucar...
    :yipiiii:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jelena Janković počistila najbolju teniserku svijeta Dinaru Safinu sa 6:4,6:2!
    Jelena je izgubila samo jedan svoj servis u cijelom meču.
    Za razliku od prethodnih mečeva, servis je bio sasvim pristojan a forhend je išao odlično.Naravno ne pominjem behend koji je najbolji na svijetu!
    U prvom redu je bio primjećen i vaterpolista Janović koji je pratio na ovom turniru.
    Srpkinja je igrala izuzetno smireno i tako staloženo kao da je ona svjetska vladarka a ne Safina!!
    Ovo je turnir za pamćenje i 3 najveće vezane pobjede protiv vrhunskih igrača.
    Pobjedila je Azarenku,Dementijevu i na kraju rasturila najveću na svijetu Safinu...
    Nevjerovatan povratak...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za razliku od prethodnih mečeva, servis je bio sasvim pristojan a forhend je išao odlično.Naravno ne pominjem behend koji je najbolji na svijetu!
    U prvom redu je bio primjećen i vaterpolista Janović koji je pratio na ovom turniru.
    Srpkinja je igrala izuzetno smireno i tako staloženo kao da je ona svjetska vladarka a ne Safina!!
    Pobjedila je Azarenku,Dementijevu i na kraju rasturila najveću na svijetu Safinu...
    Nevjerovatan povratak...

Reci da se salis. Safina najbolja teniserka svijeta??? I otkad se to Mastersi pamte?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nevjerovatan povratak...
    safina je mozda na rang listi prva ali daleko je od najbolje igracice svijeta to i ti sinisam znas,tako da..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Safina je zvanično najbolja teniserka svijeta, sviđalo se to nama ili ne!
    Naravno da i ja mislim da je najbolja ona koja osvaja grenslemove ali bodovanje je takvo i kraj priče!
    Jelaena je pobjedila 3 vrhunske teniserke i skidam joj kapu zbog toga.
    inače, mislim da treba još mnogo, mnogo da radi da bi poboljšala prvi servis...a forhend mora biri ,,ravniji" da bi bio jači...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Federer je najbolji igrac svijeta svih vremena, pa ga ovuda opajdavas ko neku ribu koja te sutnula. A sad citam ovo za Dinaru Safin, Jelenu Jankovic i masters turnir. Ha ha ha ha ha!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Federer je najbolji igrac svijeta svih vremena, pa ga ovuda opajdavas ko neku ribu koja te sutnula. A sad citam ovo za Dinaru Safin, Jelenu Jankovic i masters turnir. Ha ha ha ha ha!
    Molimmmmmmmmmmm teeeeeeeeeeee čittaj štoooooooooooo piiiiiiiiiiišem!!!!

Federer je najbolji teniser svijeta svih vremena...osvojio je najviše grenslem titula svih vremena...bez premca po rezultatima je najveći među najvećima...

Nadam se samo da mi ne uskraćuješ pravo da kažem još nešto...
    Zadnje dvije titule koje su ga i dovele do trona je osvojio zahvaljujući povredi do tada najvećeg tenisera na svijetu Nadala!
    Svi koji su pratili tenis i sada i tada znaju da Federer ni pod razno ne bi osvojio Pariz i London da je Rafa bio spreman!
    Švajcarac je samo iskoristio što mu se serviralo kao na tacni i to je sve.
    Znam da će te sada da trabunjate kako ja to znam i druge glu...
    A i vi i ja znate dobro , da je to istina.
    Naravno da to ne mogu dokazati i vi igrate na tu kartu...
    Ali svi znate da je ovo očigledno !
    Znajući dotadašnju formu Nadala, međusobne susrete, pobjedu 2008 na Wimbldonu upravo protiv Federera i konstantne pobjede na Roland Garrosu, svi znamo kakav bi bio epilog!
    Zato ponavljam , Federer je zvanično najveći na svijetu svih vremena ali to nikada ne bi bio da je Nadal mogao da igra London i da je bio FIT spreman za Pariz!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Safina je zvanično najbolja teniserka svijeta, sviđalo se to nama ili ne!
    Naravno da i ja mislim da je najbolja ona koja osvaja grenslemove ali bodovanje je takvo i kraj priče!
    sad sve to prebaci na muski tenis......pa da vidis koliko si kontradiktoran i koliko veze nemas....poz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...Ili u prevodu...komparacije radi...
    Bolt je jučerašnjom trkom u najjačoj konkurenciji svih vremena potvrdio da je najveći ikada...
    1. Usain Bolt JAM 9.58 WR
    2. Tajson Gej USA 9.71 NR
    3. Asafa Pauel JAM 9.84 SB

Da nije bilo Tajsona Geja kome je na licu mjesta pokazao ko je gazda ne bi to bilo ono pravo.
    Šampion bez učešća Tajson Geja nije isto kao šampion sa učešćem Tajsona Geja!!!!!!!!!!
    Nemojte samo o tome da Federer nije kriv za povredu Nadala i druge glu...
    Pa i ja ne kažem to...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    sad sve to prebaci na muski tenis......pa da vidis koliko si kontradiktoran i koliko veze nemas....poz
    Čitajte...čitajte...
    Zašto si lijen kao mnogi ovdje da pročitaš post do kraja...
    Samo da si pročitao još jednu rečenicu znao bi moj stav...zašto je to toliko teško...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ahahahaha, znaci Marej je bolji od Nadala, a Djokovic je bolji od Rodicka? Jes kako ne, lista je smijurija. Prvi na listi znaci da je prvi na listi, a najbolji su oni koji osvajaju najvaznije turnire.

Page 206 of 1170 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256306706 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)