Del Potro - Nadal 7-6, 6-1
sinisaaaaaam :ass:
Vrlo brzo ce doci do smjene generacija!
Originally Posted by Nk-001
Del Potro - Nadal 7-6, 6-1
sinisaaaaaam :ass:
sinisa, pogledaj svoje prognoze, a onda baci pobgled i na moje prognoze (recimo ovo sto je pumba quotovao) i vidjeces koliko pojma ni o cemu nemas, a ponajmanje o tenisu. I vrapci na grani znaju da su masters turniri Fedexu samo priprema za slemove, znas koliko se on sinoc isjekirao zbog poraza? Sigurno manje nego sto si se ti obradovaoNego je muka na tebe, ispadose i Djokovic i Nadal, kako ces mi spavati ovih dana, brinuce se forumasi zbog tebe...
Inace, Fedex je dvije nedelje bio u bolnici sa Mirkom, spavao u istoj sobi sa njom, poceo da trenira 6 dana prije turnira, i ovo sto je pokazao je odlicno! Naravno, za one koji tenis posmatraju kroz neke samo njima znane prizme to nije tako, ali sta da se radi. A sto se tice smjene na vrhu, Nadal je porazom izgubio poene, a Fedex zaradio, pa ce razlika od ponedeljka biti jos veca
Inace, vidite li vi kako Del Potro sad bolje reaguje na ove niske lopte kojima su ga ranije ubijali i koliko se bolje krece? Bice on vrhunski igrac, u naredne dvije godine jedan Slem je njegov, smio bih da se kladim.
Last edited by OCTAVIAN; 15-08-09 at 15:16.
Na žalost, Nadal nije ni primać onom od prije povrede!
U tome leži poenta i to je sve.
Kada se vrati svojoj pravoj formi , sve će biti po starom.
Libertas
Samo da se potvrdi ko ima najbolje navijace. Svaka cast! Za razliku od nekih, njegovi navijaci su uvijek bili uz njega, cak i kad je bio u najvecoj krizi. On je kao igrac to i zasluzio.
![]()
nadal,ako bude opet onako fizicki spreman kao ovih godina sto je bio,ima velike sanse da upropasti svoju karijeru,tijelo mu nece izdrzati sto je sigurno..mislim da su rodik i HMDP pravi primjeri kako se dize forma,tj kako su poboljsali uopsteno svoju igru.svaka im cast.za fedexa ne brinite nista us open je njegov.![]()
Velika je razlika izmedju Rodicka i DP-a, DP je sad u godinama kada je takav progres ocekivan, dok je Rodick fenomen, nesto nevidjeno do sad. Nikad nije jedan teniser u tim godinama toliko napredovao kao on, i na tehnickom, i taktickom i fizickom planu. Mislim da je sad za to kasno, ali on je za ovu sezonu zasluzio nagradu za igraca koji je najvise napredovao.
naravno,slazem se,samo kazem da je dosao od igraca nervoznog servisera do igraca koji se popravio u skoro svim djelovima svoje igre,servis mu je ostao isti sto je dobro,ja licno od del potra bas dosta ocekujem..
DP ce biti igracina, ako se kakva povreda ne isprijeci. Njegov stil igre je prilicno lezeran, mnogo vise nalik na Federerov nego na primjer na Nadalov, mnogo manje snage trosi u igri od vecine tenisera, i to prije svega jer je visok i ima duge ruke pa sa lakocom stize mnoge teske lopte. To ce mu pomoci jako puno u karijeri, takvi igraci znaju da traju jako dugo. Plus je veoma smiren za svoje godine, sto za juznoamerikance i nije bas uobicajeno. Sve u svemu jedna potpuno karakteristicna pojava u tenisu. Vecina igraca njegove visine samo dobro zna da servira, ali on polako postaje kompletan igrac.
Gledam ovog Gulbisa, ispade u kvalifikacijama za Cincinati, isto kao i za Rogers cup. Kakav procerdan talenat, po meni od plejade mladih igraca on ima ubjedljivo najvise talenta. Izgleda da su momku pare udarile u glavu, njegova porodica je "teska" preko 500 miliona $, pa njemu izgleda za tenis puca ona stvar. Steta.
Evo sad je Marej drugi,covjek koji nista ne moze na GS-ovima,strasno...
Federer odlican,posto znamo da je imao precih stvari od tenisa u zadnje vrijeme,dosao do cetvrtfinala,branio 2.kolo,sigurno da mu je ovo dobra priprema za USO,a to njega najvise i zanima,GS
Nadal daleko od prave forme,smijesno je izgledao u drugom setu protiv Delpa,pad na 3. poziciju,tesko vrijeme za njega...
Djokovic los u prva dva meca,odigrao je dosta solidno protiv Rodika,ali Rodik je trenutno bolji igrac,to treba priznati,medjutim Novak moze i mora mnogo bolje,angazovao je Toda Martina da radi zajedno sa Vajdom,oce li to pomoci , vidjecemo...
Delpo je strasan teniser,igra sa lakocom,osvojio je Washington i evo ga sad u finalu Montreala,pobijedio dva puta u 7 dana covjeka koji je nenormalno napredovao u tim godinama,a pricali smo vec o napretku Endija Rodika....
Nadam se da ce Delpo osvojiti Montreal...
Last edited by Jakuza; 16-08-09 at 18:12.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Jelena Jankovic procvjetala, prati je na ovom turniru Mladjan i stize do finala, sto ti je ljubav![]()
Sto ti je papucar...
Raise my hammer,take my aim
Jelena Janković počistila najbolju teniserku svijeta Dinaru Safinu sa 6:4,6:2!
Jelena je izgubila samo jedan svoj servis u cijelom meču.
Za razliku od prethodnih mečeva, servis je bio sasvim pristojan a forhend je išao odlično.Naravno ne pominjem behend koji je najbolji na svijetu!
U prvom redu je bio primjećen i vaterpolista Janović koji je pratio na ovom turniru.
Srpkinja je igrala izuzetno smireno i tako staloženo kao da je ona svjetska vladarka a ne Safina!!
Ovo je turnir za pamćenje i 3 najveće vezane pobjede protiv vrhunskih igrača.
Pobjedila je Azarenku,Dementijevu i na kraju rasturila najveću na svijetu Safinu...
Nevjerovatan povratak...
Libertas
Safina je zvanično najbolja teniserka svijeta, sviđalo se to nama ili ne!
Naravno da i ja mislim da je najbolja ona koja osvaja grenslemove ali bodovanje je takvo i kraj priče!
Jelaena je pobjedila 3 vrhunske teniserke i skidam joj kapu zbog toga.
inače, mislim da treba još mnogo, mnogo da radi da bi poboljšala prvi servis...a forhend mora biri ,,ravniji" da bi bio jači...
Libertas
Federer je najbolji igrac svijeta svih vremena, pa ga ovuda opajdavas ko neku ribu koja te sutnula. A sad citam ovo za Dinaru Safin, Jelenu Jankovic i masters turnir. Ha ha ha ha ha!
Molimmmmmmmmmmm teeeeeeeeeeee čittaj štoooooooooooo piiiiiiiiiiišem!!!!
Federer je najbolji teniser svijeta svih vremena...osvojio je najviše grenslem titula svih vremena...bez premca po rezultatima je najveći među najvećima...
Nadam se samo da mi ne uskraćuješ pravo da kažem još nešto...
Zadnje dvije titule koje su ga i dovele do trona je osvojio zahvaljujući povredi do tada najvećeg tenisera na svijetu Nadala!
Svi koji su pratili tenis i sada i tada znaju da Federer ni pod razno ne bi osvojio Pariz i London da je Rafa bio spreman!
Švajcarac je samo iskoristio što mu se serviralo kao na tacni i to je sve.
Znam da će te sada da trabunjate kako ja to znam i druge glu...
A i vi i ja znate dobro , da je to istina.
Naravno da to ne mogu dokazati i vi igrate na tu kartu...
Ali svi znate da je ovo očigledno !
Znajući dotadašnju formu Nadala, međusobne susrete, pobjedu 2008 na Wimbldonu upravo protiv Federera i konstantne pobjede na Roland Garrosu, svi znamo kakav bi bio epilog!
Zato ponavljam , Federer je zvanično najveći na svijetu svih vremena ali to nikada ne bi bio da je Nadal mogao da igra London i da je bio FIT spreman za Pariz!
Libertas
...Ili u prevodu...komparacije radi...
Bolt je jučerašnjom trkom u najjačoj konkurenciji svih vremena potvrdio da je najveći ikada...
1. Usain Bolt JAM 9.58 WR
2. Tajson Gej USA 9.71 NR
3. Asafa Pauel JAM 9.84 SB
Da nije bilo Tajsona Geja kome je na licu mjesta pokazao ko je gazda ne bi to bilo ono pravo.
Šampion bez učešća Tajson Geja nije isto kao šampion sa učešćem Tajsona Geja!!!!!!!!!!
Nemojte samo o tome da Federer nije kriv za povredu Nadala i druge glu...
Pa i ja ne kažem to...
Libertas
Čitajte...čitajte...
Zašto si lijen kao mnogi ovdje da pročitaš post do kraja...
Samo da si pročitao još jednu rečenicu znao bi moj stav...zašto je to toliko teško...
Naravno da i ja mislim da je najbolja ona koja osvaja grenslemove ali bodovanje je takvo i kraj priče!
Libertas
Ahahahaha, znaci Marej je bolji od Nadala, a Djokovic je bolji od Rodicka? Jes kako ne, lista je smijurija. Prvi na listi znaci da je prvi na listi, a najbolji su oni koji osvajaju najvaznije turnire.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks