Da li neko zna je li Bane Ivanovic u ozbiljnim kombinacijama kod Ancelotija? Malo sam gledao finale sa MU, i tamo ga nije bilo, a nije, koliko znam povrijedjen.
Da li neko zna je li Bane Ivanovic u ozbiljnim kombinacijama kod Ancelotija? Malo sam gledao finale sa MU, i tamo ga nije bilo, a nije, koliko znam povrijedjen.
Igrao je Bane prvo poluvrijeme, pa ga je u pauzi zamijenio Bosingva.
Nije lose, mada nije bas najbolje ispratio Nanija kod prvog gola, iako je Ceh najveci krivac, jer mu je lopta bila blizu.
Ako nisi gledao, evo ti linkovi sa golovima i penalima. Tu na ovom prvom vidis kako ga je prosao Nani kod gola
http://rapidshare.com/files/26550303...elsea_Nani.avi
http://rapidshare.com/files/26550309...a_Carvalho.avi
http://rapidshare.com/files/26550285...ea_Lampard.avi
http://rapidshare.com/files/26550320...sea_Rooney.avi
http://rapidshare.com/files/26550506..._Penalties.wmv
slusaj pumba, usi cu ti iscupati kad te vidim, jesi cuo mangupe namazani))
Sve u svemu dobro vece, Bambi odusevio, odavno nisam vidio simultanku.
Zigicu odlazi! Je li ko snimio kako se "radovao" golovima? I, kako je samo smetao u napadu, ovaj ga Tosic izbaci, ali Ziga igra samo glavom. I bukvalno.
Moze li neko da kaze, moze i po slobodnoj procjeni, sta crnacki rasisti skandiraju, ili sta god, onome Botu, jedinom bijelcu u ekipi?
Citao sam da nisu rasisti, cak naprotiv, on im je jedan od miljenika.
evo ti link
http://www.fifa.com/confederationscu...d=rssfeed&att=
Ona ***** od Zigica se sinoc "radovao" nasim golovima kao da su protivnici postizali. Dezurno je smetalo bio sinoc.
Niđe bez navijača
![]()
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
Srbija je taktučki dobro odigrala. Bambi je bio na visini zadatka. I ja sam stekao utisak da je Žigiću krivo što drugi davaju golove. Mislim da nema moralne vrijednosti u njemu i da ga treba poslati na hlađenje...
Dzaba sve to kad ce opet protiv Francuza poceti Zigic sa Hijavatom u paru![]()
ne znam sto ste se okomili na zigica, bez njega ova reprezentacija je puno slabija.
Zigic i Milijas su slabe tacke reprezentacije, a Pantelic je rupetina. Imamo problem sa spicevima, Lazovic bi morao upasti u prvih 11 i mozda Jovanovic sa njim, a Tosic na krilo...
generalno, špicevi jesu trenutno najveći problem srpske reprezentacije,problem je što nekog kvalitetnijeg igrača na ovoj poziciji nema ni u najavi. od trojice koji sada igraju, uz sve mane,mislim da je žigić ipak najkvalitetniji.danko i panta su i nekako isti s tim što lazović i daje golove kada uđe sa klupe,dok je panta baš u qrtzu.drugi veliki problem je nepostojanje desnog beka koji bi vratio baneta u sredinu sa vidićem,mada sam ubeđen da će luković igrati u paru sa nemanjom protiv francuza,nije se loše pokazao.manji problem jeste taj drugi centralni vezni(koji bi trebao da bude malo kreativniji od dekija)jer ni milijaš ni kuzma nisu baš neka rešenja. i naravno ni stojković nije baš oličenje pouzdanosti,mada za repku brani dosta dobro.
jasno je da su najjači aduti ove antićeve selekcije uz preporođenog dekija,svakako krila,krasić i lane.brzi su i znaju da naprave višak,daju i golove.tu je i janković a možda smo dobili i bambija,koji je odvalio protiv afrikanaca.
Vidic, Krasic i Jovanovic su svjetska klasa! Definitivno 3 igraca koja se isticu. Stojkovic brani odlicno za reprezentaciju, nije mi najjasnije kako ne moze da nadje klub, Bane igra dosta dobro kao desni bek, Kuzmanovic, a pogotovo Kacar su bolji od Milijasa, mada ovaj najbolje izvodi prekide, ali nisam siguran koliko je to dovoljno protiv nekih jacih ekipa, isto kao i visina Zigica! Protiv nekih prosjecnih ekipa njih 2 stvaraju razliku u tim elementima (prekidi, visina), ali protiv nekog jaceg tesko da ce to proci. Deki igra ok otkad je Antic dosao, mada mi je Kacar i od njega bolji, borbeniji je. Jankovic i Tosic dobre zamjene za krila. Lazovic duplo bolji od Pantelica! I jos Kezman uz njega i to je to![]()
Стојковић је солидан голман,усудио бих се да кажем наш најбољи од распада СФРЈ,али дечко има два проблема.први је то што је странац на најосетљивијем месту у мање више солидним европским тимовима где се његови често почетнички киксеви скупо плаћају.други,по мени већи проблем, је то што он канда има неких проблема у глави,због којих има проблема са задржавањем у старим и проналажењем нових клубова.
што се тиче милијаша и кузме,па ту су.логично је можда било да кузма има предност,али антић је почео да форсира милијаша и чак је рекао да му је он слабост, а чини ми се да се и здравко мало изгубио,не игра нешто ни у клубу.
што се гојка качара тиче,сигурно идол нас навијача војводине.невероватан осећај за гол,што је би у његовом случају могла да буде и мана,јер га тренери гурају да игра напред,ближе нападачима,а то није његова позиција и онда не пружи оно што се од њега очекује. а он је дефанзивни везњак и на тој позицији још увек слабији од декија.
и на крају кежман... нема сумње да би био учинковитији од пантелића,и вероватно лазовића,али човек који се сваки дан нуди по новинама и паламуди о свему и свачему,који баца дрес тима за који игра пред навијачима,а при том га играчи вероватно ни не желе у репрезентацији, по мени није вредан помена.а кад боље размислим,задњих пар година није ништа ни направио у каријери.
Ja sam vjerovatno subjektivan po tom pitanju, ali imam osjecaj da bi uz ovakvu reprezentaciju razbijao!
Prosuse nas Nemci, 74:53. Bez Novickog, zabranio mu onaj klovn da igra.
Jagodina-Zvezda 0-3 (Lekic,Blazic,Lekic)
Partizan-Borac (Diara 3,Ljajic 1,Kleo 1)
Partizan odigrao rutinski,opusteno, Krstajic i Tomic su usli tek sa klupe, Ilic je igrao od starta...
Partizan je poceo u sledecem sastavu:
Božović, Stevanović, Đorđević, Gavrančić, Obradović, Petrović, Ilić, Moreira, Ljajić, Kleo, Diara.
Stevanovic je za ligaske utakmice, i stvarno mi je nejasan Jokanovic , sad igra Stevanovic a ne igra Srdja Knezevic, odgovorno tvrdim da je Stevanovic usrao taj prvi mec u Apoelu!
Nesigurnost te njegove strane, prolazili su kao da ga nema,a kad ne prodje napravi zestoki faul, ostali igraci su trcali da pokrivaju i tu stranu da mu pomazu ,umalo crveni da dobije, paniku kod citave odbrane je momak uveo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks