Dolazi li Belami? Gigs?
Bice sigurno pun stadion. Doci ce ce sve one sminke koje su aplaudirale pirlu kad je dao gol. Zao mi je da se ne pruzi podrska momcima, ali i danas sam bijesan zbog onakve politike prodaje karata.
Dolazi li Belami? Gigs?
Gigs je zavrsio sa repkom a eo kazu da nece ni belami doc zbog povrede
Raise my hammer,take my aim
AJMO CRNA GORO !!!
Kao prvo, nisu mu aplaudirali kad je dao gol, nego kad je izlazio sa terena. Meni je antipatičan i Pirlo i klub u kom igra, a o reprezentaciji da ne pričam - pa nisam vidio ništa loše u tom gestu, čak naprotiv.
Po pitanju dijeljenja karata se slažem, ali i da nije toga, na reprezentativnim utakmicama bi uvijek bilo više ljudi koji su tu jenostavno da gledaju svoju reprezentaciju, proprate dobar potez aplauzom i eventualno gol skakanjem sa sjedišta. Ne znam odakle nekome ideja da stadion treba bit 90% popunjen frenetičnim navijačima i da neko "manje zaslužuje" bit na stadionu ako nije jedan od njih.
ajde vi , sve vam nesto smeta...
Jel hocete da navijate?
Epa ako hocete... ajde onda da napunimo svi sjutra sjever ***** vas internet navijache....
Ja znam DA SVI MOGU DA UZMU KARTU ZA SJEVER , ZA BILO KOJU UTAKMICU !!!!
Tako da batalite vi sa shminakama i govnima , jer ste GORI OD NJIH !!!!
Imate SJEVER!!! Pa sto vas nema? Ipak vam ispod nivoa a????
Ajde da napunimo sjever protiv Velsa, pa cu da povucem sve sto sam rekao sad !!!
Da je situacija idealna i za Delibashica je odma trebalo da bude mjesta a i Subotic bi itekako dobro doshao ali je vjerovatno on gledao ko ce imat vece shanse za SP pa da se prikljuchi!!!Sa njima i odsutnim za ovaj mech Vuchinicem & Damjanovicem (koji igra u zivotnoj formi i prava je shteta shto ga necemo vidjet u Pg) ispratili bi Vels sa rutinskom pobjedom a sa Bugarima igrali taktichku utakmicu!!!Mada i bez njih uz sigurniju odbranu nadam se da ce Jovetic strefit makar jednom :-) !!!
deuscroix
mene zanima jedna stvar: oće li bit karata iđe da se kupi na dan igranja utakmice?
I dok god jebeno pola tribine kreteni nisu sposobni da zavrse evo godinama, no za sprdnju ostajemo kad treba bilo koga da ugostimo s onim ruglom od istoka. Pih, stoko!
roll tide
Pa Neven Subotic,prvotimac Srbije
ALi je koliko ja znam vec igrao za Srbiju i to vise puta
Pa sad je to gotova stvar, nego prije nego sto je prvi put igrao za Srbiju pominjale su se Amerika i Nemacka.
Ja sam ga gledao par puta u Borusiji, i mnogo je bolji bio tamo. Ono protiv Austrije i Farana je bilo za zaborav. Mada, bolje i ovi drugi da ih zaboraveTrebace mu vjerovatno vremena da se uigra sa ostalima.
ma pustite sminke vise, dodjite na $ever i to je to...
AJMO CRNA GORO !!!
ja idem ovaj put na zapad..jesam li sminka????
p.s. nasi navijaci treba da smisle jos 3-4 dobre pjesme...jer su mi ove dosadne...tj nisu dosadne..vec sam ih se zasitio....mora se nesto po tom pitanju srediti....
:)
xaxaxaxa, objasnio![]()
evo sastava velsa za mec sa nama
Wayne Hennessey Wolverhampton W.
Owain Fon Williams Stockport County
Lewis Price Derby County
(Loan Brentford)
James Collins West Ham United
Neal Eardley Oldham Athletic
Danny Gabbidon West Ham United
Chris Gunter Nottingham Forest
Craig Morgan Peterborough United
Lewin Nyatanga Bristol City
Sam Ricketts Bolton Wanderers
Ashley Williams Swansea City
Jack Collison West Ham United
David Cotterill Sheffield United
David Edwards Wolverhampton W.
Carl Fletcher Plymouth Argyle (iz one serije, xaxaxax)
Owain Tudur Jones Norwich City
Joe Ledley Cardiff City
Aaron Ramsey Arsenal
Craig Bellamy Manchester City
Simon Church Reading
Robert Earnshaw Nottingham Forest
Sam Vokes Wolverhampton W.
izvor
stim da se bellami povrijedio i da ce da odsustvuje 3 nedjelje![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Cijek bi rekao vidji im tim..igraju svi u premijer ligu..a pola njih ne zapinje u te klubove..bolje da dodju da igraju u decic ili grbalj....no sto griju klupe west hemovima i aston vilama
:)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks