Tuzno,kao i prosle godine sa puertom,tragedija
RIP
Barcelona
Real Madrid
Almería
Malaga
Atlético Madrid
Deportivo La Coruńa
Villarreal
Tenerife
Real Zaragoza
Sporting Gijón
Valencia
Espanyol
Xerez
Real Valladolid
Osasuna
Athletic Bilbao
Racing Santander
Sevilla
Getafe
Mallorca
Nevjerovatno...
RIP
Bijo si poziw koi se neodbija
Tuzno,kao i prosle godine sa puertom,tragedija
RIP
Raise my hammer,take my aim
Rip.
@Vlado, od ranije, nisam citao odavno.. Zasto nisi gledao onda prije mjesec dana spanske igrace koji igraju u Liverpoolu, i Realu? Time u Real dobijas: Casillas, Raul, Guti, Sergio Ramos, jer `nije to to` ako su tu Palanca, Miguel Torres, Salgado i ostali, koji prosle sezone `skoro-pa-nijesu` ni igrali..
Mada, nije ni bitno, ja sam komentarisao tek tako, bzv, nisam imao u planu da vodim prepirku oko toga. :/
Nadam se da cemo imat priliku u toku sezone za zezanje na racun toga sto Real gubi meceve(ili dobija). Licno, mislim da ce se tesko ukomponovat svi ti igraci, previse ih je, ali dobro.. vrijeme ce pokazati, uostalom.
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Kako je Real veceras igrao slabo prvo poluvrijeme iako su tada na terenu zajedno bili Kaka, Ronaldo, Alonso, Snajder... jako slaba igra, bolji su bili amerikanci.
U drugo poluvrijeme Roben asistirao Iguainu kod drugog gola i sam Roben postigao treci gol. Ako Real proda - Robena napravice najvecu gresku.
Igra Reala je jako slaba i imace oni u spanskom prvesntvu vec od prvog kola problema. Dok malo ne poprave igru ne vrijedi se na njih kladiti
haha kakav lik cujes ga xD imao je real u prvom poluvremenu 2-3 sanse,1 na 1 s golmanom,nesvirani penal sta lupetas ti ? xD DC uinted imao 1 sut van gola jbno xD
Čivas Gvadalahara - FC Barcelona 1:1
izjednačio je Krkić u 64. minut!
highlights:
Barsa u velikim problemima pred prvi mec superkupa spanije koji se igra u nedjelju u bilbaou jer se jutros povrijedio leo mesi (posao u rusiju na prijateljski mec). Pored mesija sigurno u timu nece biti ni anrija a ni ibrahimovica kao ni injeste - svi vuku povrede.
Ince igraci barse ce ove godine odigrati izmedju 65-80 utakmica sto znaci da ce svakih 5 dana morati na teren ( prvenstvo, superkup spanije, superkup evrope, prvenstvo svijeta klupsko, africki kup , liga sampiona, reprezentacije.) Bice gusto.
Inace jutros je Barsa i definitivno odustala od beka Cigrinskog jer Sahtjor nije htio da proda igraca. Gvardiola ce , najvjerovatnije, sansu ukazati mladim igracima barse Munijezu i Fontasu koji ce biti zamjene alvesu i pujolu tj. pikeu.
Od danas ce Barsa i zvanicno krenuti u ofanzivu za Cesa Fabregasa - s igracem je vec sve dogovoreno ali ce biti sigurno tesko ubijediti Arsenal da pusti glavnog organizatora igre. Barsa je spremna da ponudi 35 miliona eura dok mediji javlja kako ce arsenal traziti najmanje 45.
Za ovoliki broj meceva, mislim da Kataloncima trebaju jos 2 ili 3 pojacanja za klupu.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Zar nije bilo zabranjeno pregovarati sa igračem iza ledja i bez pristanka kluba? Sjećam se da je Dortmund bio kažnjen zbog toga (pregovori sa Sorensenom).
I 35 miliona je presmiješna ponuda za Fabregasa u poredjenju sa transferima ovog ljeta. Mada pošto je Arsenal u pitanju, ko će ga znat.
Laciale: ne brigaj, za revanš super kupa Barsa će bit kompletna, tj biće kompletna i za GAMPER CUP sa Sitijem. Jedino onaj Milito nesretni... Samo Bog zna što će bit s njim!
Barselona pravi pametan potez.
U veznom redu ako doda Fabregasa pored Injeste i Cavija, zapravo ce imati vezni red spanske reprezentacije koji je uigran bolje nego ijedan drugi vezni red na svijetu.
Doda li se tome i prisustvo Pujola u odbrani, i dolazak Vilje sljedece godine (99%) hmmm..
Ja mislim da ako dođe Fabregas, onda Iniesta ide na lijevo krilo, jer bi sredina Xavi-Iniesta-Fabregas bila prelagana. Tako da Ture (ili Buskets tj keita) moraju igrat zadnjeg veznog koji kolje, a Xavi i Iniesta da kreiraju. Samo ako Iniesta pasa na lijevo krilo, đe će onda Anri igrat??? zato bi Barsa trebalo sad da uvali Anrija + pare za Fabregasa i onda je to sve kako treba, a i Arsenal bi dobnio zamjenu za Adebajora, mada oni nijesu svjesni da mi ta zamjena uopšte treba!
Barseloni treba 1 centralni bek (milito povrijedjen, markez povrijedjen) i jedan zadnji vezni (keita i ture idu u januaru na kup afrike).
Mislim da ce ove godine injesta igrati vise na poziciji lijevog spoljnjeg nego li anri.
Mislim da ce fabregasa tesko dovest ali da sacekamo ova 3-4 dana jer vec u srijedu ako odigra mec protv seltika nece moci da igra CL sa barsom. Moraju reagovat u ovih 3-4 dana i dovesti neka pojacanja.
Sva sreća pa Barselona ne vidi kakva joj je rupa golman.
Sladiće se Kaka, Ronaldo, Iguain i Benzema ove godine.![]()
taj golman im donese ligu sampiona.
Real i pored toga sto ima boljeg golmana primi 6 komada a boze zdravlja bice reprize i ove sezone.
Valdes nikad nije bio rupa, jednostavno je prosječan, ponekad solidan i to je to. Barseloni "ne treba" ništa, pa ni ovo što su doveli do sad, jer su mogli sastavit vrhunsku ekipu od onoga što su imali. Ali eto, Španijom opet vlada galaktikos filozofija, i iskreno se nadam da će im se odbit o glavu i jednima i drugima. Nothing personal.![]()
Barseloni ne treba Fabregas, bar ne ove godine. Neka oni malo nabudze odbranu i dovedu jednog krilnog napadaca, jer su Messi i Henry skloni povredama. A vidjeli smo protiv Celzija sto znaci odsustvo jednog iz velike trojke napada - Barsa je bila bezopasna u drugom mecu. Strasan su oni tim, al im je klupa truba totalna.
treba im fabregas jer ce injesta da igra na anrijevo mjesto.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks