Vels je ozbiljna ekipa ima nekoliko dobrih igraca iz EPL izmedju ostalih i bellamia koji ima tako da muti nasu nesretnu odbranu da ce to bit smijesno...
Raise my hammer,take my aim
znate li oće li pošto će bit ulaznice za sjever i kako ih nabavit preko kluba navijača da ne čekam u red jer nisam iz pg?
Kako se Vucinic uvijek povrijedi pred utakmicu reprezentacije, to je cudo jedno..
Ocemo li docekat vise da kompletni budemo za neki mec.....
e sad u 13.00 filipovic daje spisak
![]()
Last edited by gatsbyy; 07-08-09 at 10:34.
AJMO CRNA GORO !!!
zna li se spisak?
Hm... Nikolic ... pa eto ajde neka bude neko novo lice mada...
Ima mjesta za jos dva igracha... najiskrenije se nadam da ce to mjesto zasluziti od napadacha ili Beciraj ili Srdja Radonjic ...
Dok bi po meni , pravi pogodak bio zvati Marka Radulovica , na mjesto stopera da vec jednom zamjeni Bataka , siguran sam da bi sansu iskoristio na najbolji moguci nacin !
Neeeee,opet Jovanovic,taman sam pomislio bar se njega otarasismo......
kakva je ono rupa ljudi moji.ne znam koji će nam u reprezentaciji.mogu nekog do 20god zvat pa da smo zdravo.
nego jedno me interesuje:može li fudbalska reprezentacija da angažuje nekog stranca kao što su košarkaši ubačili kuka?lijepo dovedemo 2-3 brazilca na mjesto bekova i dva kršna engleza iz druge lige njihove(sigurno su bolji od ovih invalida) za štopere i završimo sa tim problemom![]()
Hahhahahah....![]()
Ali ... jel to cilj?
P.S. Jel Kadu dobio CG drzavljanstvo?
Ja sam shvatio da je to gotovo? GOstovao je i na IN-u ....
Ali poziva jos nema?
Ili sam ja nesto pobrkao?
a makse, nema vucinica, nema damjanovica, pa ko da igra u napad ??
AJMO CRNA GORO !!!
Ja se nadam Beciraj ...![]()
Nego... ne reche mi niko KADU?
Jel on dobio drzavljanstvo?
Ja koliko se sjecam imao je posebnu emisiju na IN kod sofra povodom toga...
AKo je to istina...
Zasto ga Filipovic ne isproba ovako na neku prijateljsku?
nije dobio državljanstvo.
Steta sto Kadu nije dobio drzavljanstvo.. Ipak je on rodjen u dolini Zete, on je ono crno dete..
Sto vise stranaca u reprezentaciji to bolje. Time napredujemo ka stvaranju kluba od reprezentacije.![]()
ja ne znam što bi se mi libili toga!?
ako njemci imaju crnce i turke u reprezentaciji(a da se ne lažemo imaju i te kako veliku bazu igrača) što bi bilo loše i kod nas dovesti par likova koji bi imali želje da igraju a posjeduju kvalitet veći negoli ove babe koje guraju trenutno.ovo pogotovo za odbranu jer smo tamo deficitarni.
Bilo je mislim dovoljno rasprave na ovu temu ... svako ima svoje misljenje...
A ono je u sustini nebinto ... jer se ne pitamo mi odje nista....
Tako da... u srijedu svi na stadion , da podrzimo momke i to je to !!!
zasto nema Damjanovica i Vucinica ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks