Originally Posted by
umek
Braco brate prastaj, evo ako iko odje gotivi Hrvatsku i Hrvate to sam ja! ALI juce sam ja isao u Dubrovnik, sve je bilo super, nikakvih problema na granici, ja reko sto ovi narod prica za Hrvatsku tako lose, i carinici su nas pozdravili, nisu nas pretresali. Nisu problem carinici, nego jebeni hrvatski protekcionisticku zakoni, ti tu nesto pricas o EU, pa znas li ti da vam to nikad ne bi dozvolili! Vlada Hrvatske je ukapirala da je Crna gOra i te kako konkurentna i da ispada da ste vi gradili autoput kroz cijelu Hrvatsku zbog Crne Gore, posto su ljudi poceli da prolaze Hrvatsku i da idu u Crnu Goru! I sad zajebavate nase agencije, mi smo isli da pokupimo iz jednog hotela u Dubrovniku nase partnere iz Francuske, koji su zavrsili boravak u Hrvatskoj, i nas su poceli da cimaju, rekli nam da samo sa aerodroma mozemo da kupimo goste, ali nikako da preuzimamo goste koji borave u hrvatskim hotelima, to se zove protekcionizam! A hrvatske agencije lagano mogu da kupe turiste koji borave u nasim hotelima i da ih voze za Hrvatsku! Eno danas u Njeguse 6 autobusa sa zadarskim tablicama i mi ih pozdravljamo lijepo, zato sto smo ljudi! Ne kazem sad nista ja za Hrvate, posto sa njima direktno nikad problema nisam imao, ali brate zakon vam je katastrofaaaaaaaaaaa, bezobrazluk klasicni, u svakom slucaju ogranicava nasu saradnju sa hrvatskim agencijama!!!
Bookmarks