Page 289 of 943 FirstFirst ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... LastLast
Results 7,201 to 7,225 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    631
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Meni nije jasno kako ovi milanisti tako olako gledaju na prodaju Pirla. On je tata.
    Ja ga ne bi proda ni za 50miliona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Eto da dodju on,bale i huntelar i necu da se ljutim.Mada bi bio zadovoljan i sa hernanesom umjesto cesca coek ce da ubija za godinu-2
    Sad i ti mnogo trazis,zaisto. Da je Inter u pitanju,bilo bi izvodljivo,ali posto je Berlo u pitanju,Cesc i . Nema sto brate,da znam da ce njega doves',Pirla bih i za 5e proda
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    dobro, vise nije srpski supertalentovani igrac, sad je crnogorski vunderkid
    Ja ne znam za koju će on reprezentaciju igrati.
    Napisao sam tekst nevezano sa tim, jer je dječak iz Podgorice, i sigurno informacija zaslužuje pažnju.

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Ja ne znam za koju će on reprezentaciju igrati.
    Napisao sam tekst nevezano sa tim, jer je dječak iz Podgorice, i sigurno informacija zaslužuje pažnju.
    ma znam, nego ranije kad su pisali o njemu, pisali su da je srpski talenat, vidim sad su ispravili...
    a otac mu je kolko znam bio pomocnik ministra za sport ranije u vladi CG tako da mislim da ce igrat za CG, ionako igra za CG u mladjim kategorijama
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Perez pravi biznis, ali ako je to cijena po kojoj će Real Madrid da ima najjači tim na svijetu, zašto bih ja bio protiv toga?
    Zato sto je takav tim sa zvijezdama u timu unaprijed osudjen na neuspjeh.

Ne pravi se tako ekipa. Kupis najbolje igrace na svim pozicijama, i onda si kao najjaci. Ako oni osvoje nesto bio bih veoma iznenadjen.

I dalje ce biti galaktikosi. Ekipa za zvijezdama, koja ce mijenjat trenere, i nece moc da nadje igru u skladu sa imenima u timu. Nece bit kompaktan tim, bice ekpia sa najjacim imenima... Cirkus.
    Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto se tice transfera vezanih za Italiju, ako ne objavi gazzetta onda ne vjerujte nista..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Zato sto je takav tim sa zvijezdama u timu unaprijed osudjen na neuspjeh.

Ne pravi se tako ekipa. Kupis najbolje igrace na svim pozicijama, i onda si kao najjaci. Ako oni osvoje nesto bio bih veoma iznenadjen.

I dalje ce biti galaktikosi. Ekipa za zvijezdama, koja ce mijenjat trenere, i nece moc da nadje igru u skladu sa imenima u timu. Nece bit kompaktan tim, bice ekpia sa najjacim imenima... Cirkus.

Vjerovatno to pričaš vođen iskustvom prvih galaktikosa.
    Međutim, zaboravljaš jednu stvar - tada nije bilo Makelelea, nije bilo zadnjeg veznog.
    I da, nije bilo odbrane. A sada su tu Albiol (pouzdaniji nego Kanavaro) i Arbeloa (mnoooooogo pouzdaniji nego Hajnce).

Ove godine su tu i Ćabi Alonso i Lasana Dijara. Dakle, imaju i trkače. Dobro, sad ne Alonsa toliko koliko Dijaru, koji je bukvalno ''Makelele 2'' u ovom timu Reala.

Zvijezde se svode, dakle, na Kristijana Ronalda i Kaku, jer Benzema nije još uvijek toliko umišljen igrač. Tek treba da pokaže svoje kvalitete i postane superstar kao prethodna dvojica.

Mene je najviše strah Ronalda, jer je on mnogo manje timski igrač nego Kaka, a Kaka je, po meni, najbolje pojačanje Reala. I kada bih bio trener, sigurno bih igru gradio oko njega, a ne oko Ronalda.

I još nešto, svi jači evropski timovi su puni zvijezda, samo što se o njima ne priča kao o Realovim, evo ti primjera:

Čelzi - Drogba, Teri, Lampard, Balak, Deko, Ševčenko
    Milan (do ove sezone) - Kaka, Ronaldinjo, Pirlo, Pato, Ronaldo (R9), Bekam
    Inter - Eto, Dijego Milito, Kvarežma, Maikon, Baloteli, Mansini, Havijer Zaneti
    Mančester - Runi, Berbatov, Vidić, Ferdinand, Oven, Skols, Gigs

Sve su to fudbalske veličine i zvijezde.
    Međutim njihova prednost je to što dugo vremena igraju zajedno, pa djeluju kompaktnije kao tim.
    Real Madrid ne vodi takvu fudbalsku politiku. Igrači koji prve godine ne donesu rezultate, rijetko kada ostanu u klubu, osim ako ne postoje bolji na njihovoj poziciji (Kasiljas).
    Ono što hoću reći je da ako Inter, Mančester, Čelzi ili Milan ne osvoje jedne godine ništa, u klupu neće doći do drastičnih rezova, nego će se postojeća ekipa zadržati i tražiti problem unutar svog dvorišta, a ne ići u tuđe po pomoć.

I još jedan od razloga zbog kojeg se toliko pominju Realova pojačanja jesu pare koje su za njih date. Preplaćeni su, i samim tim se ljudima stvara pogrešna slika o tome kako to zapravo izgleda. I uvijek se to Realu (na moju žalost) obije o glavu.

Ali vidjećemo ove godine...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Liverpul zvanicno potvrdio da je postignut dogovor oko obestecenja za Xabi Alonsa, jos ostaje da se igrac dogovori s Realom...
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

30 miliona eura...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Rafa bolje bi ti bilo da imas neku bombu u planu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pretpostavljam da ce u pool akvilani i neki strasno dobar spic ili krilo-po meni to ce bit neko od 2 davida il valensije-njima trebaju pare,igracima jaci klub,poolu igraci,ionako je vec kolonija spanaca u pool na celu sa tata rafom,tako da...ako se to ostvari liverpool ima no 1 tim u evropi
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Meni nije jasno kako ovi milanisti tako olako gledaju na prodaju Pirla. On je tata.
    Ja ga ne bi proda ni za 50miliona.
    da,ali tata od 30 godina koji se zadnje 2 godine nevidi
    Ja bi bio presrecan da dodje hernanes umjesto njega,o cescu da ne pricam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

pretpostavljam da ce u pool akvilani i neki strasno dobar spic ili krilo-po meni to ce bit neko od 2 davida il valensije-njima trebaju pare,igracima jaci klub,poolu igraci,ionako je vec kolonija spanaca u pool na celu sa tata rafom,tako da...ako se to ostvari liverpool ima no 1 tim u evropi
    Iz tvojih u bozije... Radje jedan David nego onaj fenser rimski...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

polako čoče, zalijećete se sa izjavama "tim br 1", "najbolji tim", "tim koji ima sve"... jes vala, sad će vilja ili akvilanoi donijet 3 4 pehara, a eo ne može Liverpul uzet domaći šampionat tolko godina...

Ali eo, ja se nadam da će ova godina biti ta... red je

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po meni,kazem po meni uz ta 2 pojacanja pool je ispred barse i celzija kao najkompletniji tim u evropi

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Sa Viljom i Silvom liverpul bi bio jaci za 40% sto znaci da bi bio glavni tim za osvajanje titule u engleskoj.
    Aliiiiiiii....Vilja i Silva nece doci tako da ova prica otpada

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Sa Viljom i Silvom liverpul bi bio jaci za 40% sto znaci da bi bio glavni tim za osvajanje titule u engleskoj.
    Aliiiiiiii....Vilja i Silva nece doci tako da ova prica otpada

Dosta je i 20%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

liverpulu bi n najbolje pojacanje bio dawiD Vilja nego je skup a sad su sigurno oslabljeni odlaskom alonsa tako da su gori jedno 10% haha

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by HiddEn View Post
    Intersantno da na sajt ima pitanje koji vam se gol najvishe dopada a stavili i penal CR :-) !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    631
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

da,ali tata od 30 godina koji se zadnje 2 godine nevidi
    Ja bi bio presrecan da dodje hernanes umjesto njega,o cescu da ne pricam.
    Onda nijesmo gledali iste utakmice. A i baš čudno što ga Chelsea oće, mora da pojačavaju klupu.
    A taj hernanes je vjerovatno drugi xavi, što ga niko ne trgova do sad da mi je znat. Kolko li samo stručnjaka po forumu ...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    A i baš čudno što ga Chelsea oće, mora da pojačavaju klupu
    Da, to je inače baš neobično za Chelsea, pošto se njima NIKAD nije desilo da su papreno platili nekoga da bi im sjedio na klupi (samo Shevchenko, Kežman, Crespo, onaj narkoman rumunski i vjerovatno još nekolicina kojih se ne mogu sjetit sad).

Sem toga, Anćeloti je taj koji njega oće, a koliko će ta želja bit opravdana, vidjećemo kad počnu da ga melju fudbaleri sredine terena koji mogu u punom tempu odigrat 90 minuta.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vjerovatno to pričaš vođen iskustvom prvih galaktikosa.
    Međutim, zaboravljaš jednu stvar - tada nije bilo Makelelea, nije bilo zadnjeg veznog.
    I da, nije bilo odbrane. A sada su tu Albiol (pouzdaniji nego Kanavaro) i Arbeloa (mnoooooogo pouzdaniji nego Hajnce).

Ove godine su tu i Ćabi Alonso i Lasana Dijara. Dakle, imaju i trkače. Dobro, sad ne Alonsa toliko koliko Dijaru, koji je bukvalno ''Makelele 2'' u ovom timu Reala.

Zvijezde se svode, dakle, na Kristijana Ronalda i Kaku, jer Benzema nije još uvijek toliko umišljen igrač. Tek treba da pokaže svoje kvalitete i postane superstar kao prethodna dvojica.

Mene je najviše strah Ronalda, jer je on mnogo manje timski igrač nego Kaka, a Kaka je, po meni, najbolje pojačanje Reala. I kada bih bio trener, sigurno bih igru gradio oko njega, a ne oko Ronalda.

I još nešto, svi jači evropski timovi su puni zvijezda, samo što se o njima ne priča kao o Realovim, evo ti primjera:

Čelzi - Drogba, Teri, Lampard, Balak, Deko, Ševčenko
    Milan (do ove sezone) - Kaka, Ronaldinjo, Pirlo, Pato, Ronaldo (R9), Bekam
    Inter - Eto, Dijego Milito, Kvarežma, Maikon, Baloteli, Mansini, Havijer Zaneti
    Mančester - Runi, Berbatov, Vidić, Ferdinand, Oven, Skols, Gigs

Sve su to fudbalske veličine i zvijezde.
    Međutim njihova prednost je to što dugo vremena igraju zajedno, pa djeluju kompaktnije kao tim.
    Real Madrid ne vodi takvu fudbalsku politiku. Igrači koji prve godine ne donesu rezultate, rijetko kada ostanu u klubu, osim ako ne postoje bolji na njihovoj poziciji (Kasiljas).
    Ono što hoću reći je da ako Inter, Mančester, Čelzi ili Milan ne osvoje jedne godine ništa, u klupu neće doći do drastičnih rezova, nego će se postojeća ekipa zadržati i tražiti problem unutar svog dvorišta, a ne ići u tuđe po pomoć.

I još jedan od razloga zbog kojeg se toliko pominju Realova pojačanja jesu pare koje su za njih date. Preplaćeni su, i samim tim se ljudima stvara pogrešna slika o tome kako to zapravo izgleda. I uvijek se to Realu (na moju žalost) obije o glavu.

Ali vidjećemo ove godine...
    Gledaj,sve te zvijezde su ili zvijezde u padu, ili nisu tolike zvijezde. Svakako da se ne mogu poredit sa onima koje Real ima u svom timu trenutno. Real je poznat po trendu dovodjenja najvecih aktuelnih zvijezda fudbala,i to ce uvijek tako bit'... Da nema toga,Real ne bi bio Real.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Gledaj,sve te zvijezde su ili zvijezde u padu, ili nisu tolike zvijezde. Svakako da se ne mogu poredit sa onima koje Real ima u svom timu trenutno. Real je poznat po trendu dovodjenja najvecih aktuelnih zvijezda fudbala,i to ce uvijek tako bit'... Da nema toga,Real ne bi bio Real.
    I bar polovina tih nabrojanih zvijezda su postale zvijezde u klubovima u kojima su igrali tokom svojih najboljih godina.

Nije stvar samo u dovodjenju igrača - dovodi i Arsenal igrače, i to svake godine po nekolicinu vrhunskih (samo što oni tad imaju po 14-15 godina ). Stvar je u tome koliko se para daje, kako se te pare dobijaju, i čitava atmosfera koja se stvara oko toga - i na kraju se ispostavi da sve to ima vrlo malo veze sa FUDBALOM, a više sa obrtanjem para. Da sam rodjeni Madridjanin, mislim da bi mi već bili antipatični, naročito aktuelni predsjednik.

Page 289 of 943 FirstFirst ... 189239279285286287288289290291292293299339389789 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)