Page 288 of 943 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... LastLast
Results 7,176 to 7,200 of 23562

Thread: FUDBAL - vijesti , zanimljivosti iz svijeta fudbala!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahahahhhah qq kakav luđak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    nema trika. igrace Murinjo sa etoom i militom + baloteli. Tako bar igra na treninzima. Zaneti igra lijevog beka a vezni je sa motom, muntarijem i kambijasom.
    Dje gledas te treninge? Balotelli nikako da nauci sto je profesionalizam, pa se i dalje ne zalaze na treninzima kao sto bi trebalo, a to vodi do klupe. Protiv Lazia ce da sjedi.. Normalno, iza Milita i Eto'a je Stankovic. A Zanetti je igrao beka protiv Milana i Monaca, mada sve zavisi od Santona. Ukoliko poboljsa formu, on ce lijevo, a Zanetti ce preci na svojoj standardnoj poziciji desnog veznog u rombu, sto automatski izbaca Muntaria iz prve.
    Mada, poslije SuperKupa, bi trebao da dodje taj kreativac, u pm. Pa bilo to Sneijder, Deco ili neko treci. Ali potreban je jedan , koji ce igrati iza spiceva, i dijeliti asiste.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da ce se snajder sjebat ako dodje u calcio nije on igrac za te zivotinjske odbrane,ali u svakom slucaju inter mora uzet nekog trequartistu,bez njega milito i eto nece nista napravit.Sto se tice milana situacija je sledeca-stize lijevi bek-de silvestri,bale i eboue su u opticaju.Pirlo ide a vjerovatno stize hernanes a prica se i o ledesmi,d'agostinu,rikelmeu(!) i fabregasu(!).U spic dolazi ili huntelar ili fabiano(opet startuju pregovori).Znaci uz 3-4 pojacanja to i nebi bilo tako lose
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Mislim da ce se snajder sjebat ako dodje u calcio nije on igrac za te zivotinjske odbrane,ali u svakom slucaju inter mora uzet nekog trequartistu,bez njega milito i eto nece nista napravit.Sto se tice milana situacija je sledeca-stize lijevi bek-de silvestri,bale i eboue su u opticaju.Pirlo ide a vjerovatno stize hernanes a prica se i o ledesmi,d'agostinu,rikelmeu(!) i fabregasu(!).U spic dolazi ili huntelar ili fabiano(opet startuju pregovori).Znaci uz 3-4 pojacanja to i nebi bilo tako lose
    d"agustina i fabregasa nece sigurno dowest preskupi su pazi da ne daju za fabregasa 50 milona...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kaze tuttosport da ima milan dil sa arsenalom da im ga da za 35 miliona mada sumnjam da milan ima te pare

Thanks Thanks Given 
    689
    Thanks Thanks Received 
    710
    Thanked in
    465 Posts

http://www.goal.com/en/news/11/trans...abregas-report

35 milona ( važan igrač za arsenal,tržište poremećeno......)

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Samo što je 35 miliona premalo čak i za Arsenal da prihvati, plus što njima ne fali para, a i za Fabregasa čisto sumnjam da bi pristao na transfer u Milan.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Inter i Barselona razmijenili centarfore istog kvaliteta, samo što je Inter uz fantastičnog super-efikasnog napadača dobio još 50 miliona eura pride.
    Treba im trekvartista? Ofanzivni vezni fudbaler, plejmejker, passing star?
    Široko je tržište, svima pare trebaju.
    Dobili su 50 miliona na poklon, mislim da bi i petina od toga bile dovoljne pare da se dovede jedan GUTI.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Guti nekad bio dobar igrac, sad je raga. Vidim da ih je napustio Salgado, raskinuli su ugovor sa njim.
    Inter je odlicno prosao u ovoj razmjeni Eto'o-Ibra, ali samo pod uslovom da dovedu kvalitetnog srednjaka. Fabregas mozda, evo vidim da se kao Milan zanima za njega l to je cisto da smire navijace. Dovesce na kraju Hernaneza ako prodaju Pirla, i to im je dobra investicija. Cesc cisto sumanjam da ce napustat Englesku, posebno da predje u Italiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako ikako dovedu Cesca,sve im je oprosteno
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

http://www.goal.com/en-us/news/86/it...b-in-the-world

Stvarno, što će njima Fabregas.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ексклузивно!

Veljko Batrović odradio prvi trening pod lupom Arsena Vengera!

Mladi crnogorski fudbaler, Veljko Batrović, član privatnog podgoričkog fudbalskog kluba Buba Mara, odradio je prvi trening u londonskom Arsenalu, sa dječacima koji su 2 godine stariji od njega.

Batrović (15) je stigao u London na probu, i to na insistiranje samog Arsena Vengera, koji je juče prisustvovao treningu kadeta Arsenala upravo samo zbog Batrovića.
    Venger je u društvu Karembea, Veljkovog menadžera i njegovog oca Zorana posmatrao trening, i ako je vjerovati menadžeru mladog Batrovića, kući je otišao i više nego zadovoljan.
    Veljko će u Londonu ostati još 7 dana, a nakon toga bi njegov menadžer trebao da se sastane sa ljudima iz Arsenala i formira ugovor za mladog Batrovića.
    S obzirom da ima 15 godina, naš dječak će morati da izvadi specijalnu radnu dozvolu koja se daje samo supertalentovanim igračima, a Batrović to svakako jeste. Ono što malo smeta jeste to što se na nju čeka i po nekoliko mjeseci.
    To bi bilo dovoljno vremena da Batrović napuni 16, jer tada, po Engleskom zakonu može da potpiše profesionalni ugovor i krene stopama Volkota i najnovijeg Vengerovog ''vunderkida'' Vilšira, koji je u posljednjoj utakmici Arsenala dao dva gola.

Batroviću želim svu sreću u procesu dokazivanja pred skautima londonskog giganta!

Thanks Thanks Given 
    9,176
    Thanks Thanks Received 
    4,002
    Thanked in
    2,401 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Inter i Barselona razmijenili centarfore istog kvaliteta, samo što je Inter uz fantastičnog super-efikasnog napadača dobio još 50 miliona eura pride.
    Dobili su 50 miliona na poklon, mislim da bi i petina od toga bile dovoljne pare da se dovede jedan GUTI.
    Tebe bi trebalo stavit umjesto Laporte negdje,u sve se zivo razumijesh,a garant ne bi ni velika primanja trazio,skroman si strashno !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ako ikako dovedu Cesca,sve im je oprosteno
    Eto da dodju on,bale i huntelar i necu da se ljutim.Mada bi bio zadovoljan i sa hernanesom umjesto cesca coek ce da ubija za godinu-2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    To bi i na menadzer lose bilo.
    Quote Originally Posted by laciale View Post
    nema trika. igrace Murinjo sa etoom i militom + baloteli. Tako bar igra na treninzima. Zaneti igra lijevog beka a vezni je sa motom, muntarijem i kambijasom.
    Ljudi,ako Quaresma proradi,ako pokaze sto zna,a za Cassana se pregovara,igrace se ovo sigurno....

Znaci najubitacniji napad na planeti...Etoo Milito pozadi quaresma i cassano

Ovi mesari iza njih i kraj price.

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Na prvoga se ne bih oslanjao,drugi vam nece ni doc. Eto'o,Milito, i Balo iza njih,rekao bih... Nisam siguran doduse.
    Ne moze baloteli da igra iza njih,jer ima ludu glavu,i jer sigurno nece njima davat lopte,no ce sam pokusavat.

e da mi je da guti dodje...jedan od naj srednjaka ikad.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Tebe bi trebalo stavit umjesto Laporte negdje,u sve se zivo razumijesh,a garant ne bi ni velika primanja trazio,skroman si strashno !
    :lolblue:

Ne, nego ozbiljno... tržište trenutno može da ponudi dosta dobrih fudbalera na svim pozicijama, druga je stvar što danas svjetske klubove vode ljudi koji nemaju dodirnih tačaka s fudbalom i onim što on predstavlja.

Jednog jutra će taj gazda da otvori novine i da pročita da je Fabregas najbolji na svojoj, Riberi na svojoj, Tores na svojoj, a Nemanja Vidić na svojoj poziciji, i onda će samo ti igrači postojati za njega i neće moći da ih dovodi ispod nekih 60ak miliona.

A čisto sumnjam i u kvalitet skauting-timova klubova kao što su Real Madrid, Inter, Čelzi i Barselona.

To su najveći potrošači fudbalskog tržišta, zbog toga se fudbal iskristalisao u biznis.

Mislim da bi Interu sasvim dovoljan bio igrač kalibra Gutija, Nasrija, D'Agostina, Rikelmea, Modrića ili Karagunisa.

Nego, danas je izgleda u evropskom fudbalskom kremu postalo moderno NE KUPOVATI ispod 100 miliona eura, i zbog toga je fudbal odavno prestao biti ona igra i trčkaranje za loptom koju su svi toliko voljeli.

Makar tako ja to vidim, nije isključeno i da sam potpuno promašio poentu, ali ostajem pri svemu što sam napisao.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Laporta se u fudbal razumije taman koliko i prosjecni posjetilac ovog podforuma, ako ne i manje. Covjek je advokat.

Cisto sumnjam da je Gvardiola (sef strucnog staba) trazio ili pokrenuo taj transfer.

Thanks Thanks Given 
    9,176
    Thanks Thanks Received 
    4,002
    Thanked in
    2,401 Posts

Quote Originally Posted by MadGod View Post
    Laporta se u fudbal razumije taman koliko i prosjecni posjetilac ovog podforuma, ako ne i manje. Covjek je advokat.

Cisto sumnjam da je Gvardiola (sef strucnog staba) trazio ili pokrenuo taj transfer.
    Ma kakvi,to je Ibra preko neke veze smuvao,dosadio mu je Milano kao grad bio pa eto mala promjena ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:lolblue:

Ne, nego ozbiljno... tržište trenutno može da ponudi dosta dobrih fudbalera na svim pozicijama, druga je stvar što danas svjetske klubove vode ljudi koji nemaju dodirnih tačaka s fudbalom i onim što on predstavlja.

Jednog jutra će taj gazda da otvori novine i da pročita da je Fabregas najbolji na svojoj, Riberi na svojoj, Tores na svojoj, a Nemanja Vidić na svojoj poziciji, i onda će samo ti igrači postojati za njega i neće moći da ih dovodi ispod nekih 60ak miliona.

A čisto sumnjam i u kvalitet skauting-timova klubova kao što su Real Madrid, Inter, Čelzi i Barselona.

To su najveći potrošači fudbalskog tržišta, zbog toga se fudbal iskristalisao u biznis.

Mislim da bi Interu sasvim dovoljan bio igrač kalibra Gutija, Nasrija, D'Agostina, Rikelmea, Modrića ili Karagunisa.

Nego, danas je izgleda u evropskom fudbalskom kremu postalo moderno NE KUPOVATI ispod 100 miliona eura, i zbog toga je fudbal odavno prestao biti ona igra i trčkaranje za loptom koju su svi toliko voljeli.

Makar tako ja to vidim, nije isključeno i da sam potpuno promašio poentu, ali ostajem pri svemu što sam napisao.
    A brate kako onda navijas za real koji je olicenje svega ovoga sto si napisao i sto moze upropastit fudbal?

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

A brate kako onda navijas za real koji je olicenje svega ovoga sto si napisao i sto moze upropastit fudbal?
    Ne razumijem zašto tebe uopšte interesuje za koga ja navijam i zbog čega.
    Postavljam li ja tebi takva pitanja? Smaram li ja tebe non-stop kad nešto napišeš?
    Ovo ti je četvrti ili peti put da me citiraš, i postavljaš pitanja vezana za moje navijačko (simpatizersko) opredjeljenje, a ako ne to - onda govoriš ružno o klubu za koji navijam.

Ne razumijem čemu tolika mržnja, nije ti valjda neko iz Reala ubio nekog, ili nešto slično?
    Niko od nas nema objašnjenje zašto navija za nekog, ne navijaš zbog dresova, stadiona, zbog toga što su im navijači zgodni, ili navijačice ribe.
    Zavoliš neki klub, i osjetiš da je to pravo. Uz njega si do kraja, i nemaš nikog drugog za ovaj jedan život. Makar tako ja doživljavam jednog vjernog navijača.

Na stranu to, što sam uprkos svemu objektivan. Pa ću i kritikovati klub za koji navijam onda kad radi pogrešne stvari, i čestitati navijačima Barselone kad nas pobijede na derbiju, i ne samo njima nego bilo kom drugom.

Međutim, to je nešto na šta narod na ovom podforumu nije navikao, zbog beskonačnih besmislenih rasprava Milanista i Interista (godinama unazad) i onda svima čudno, pa non-stop nešto zapitkuju i pokušavaju da prodaju muda za bubrege.

I da, premala smo sredina da bi neko nekom prodavao pamet, nemoj to da pokušavaš. Forum je da prodiskutuješ nešto, informišeš se, budeš u toku sa stvarima koje se dešavaju oko tebe, a ne da mene napadaš čim napišem nešto.

Ja ne pljujem ni po jednom klubu za koje vi navijate, a isto bih imao ponešto da kažem, ali za razliku od mnogih, poštujem ljude i ne bavim se takvim stvarima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemoj odma da skaces ko da sam neznam sto napisao.Ne mrzim ja ni real ni tebe ni najmanje.Samo kazem da upravo real forsira to pravilo ako nedas 100m za igraca nisi nista uradio koje si ti prije spomenuo i da upravo real sa perezom na celu vise lici na korporaciju nego na klub,pa kad ti to shvatas i kad si to napisao u prethodni post cudno mi je da navijas za real.
    I btw nemoj pomislit da navijam za barsu,strasno su mi mrzni kao klub,al ajd...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Nemoj odma da skaces ko da sam neznam sto napisao.Ne mrzim ja ni real ni tebe ni najmanje.Samo kazem da upravo real forsira to pravilo ako nedas 100m za igraca nisi nista uradio koje si ti prije spomenuo i da upravo real sa perezom na celu vise lici na korporaciju nego na klub,pa kad ti to shvatas i kad si to napisao u prethodni post cudno mi je da navijas za real.
    I btw nemoj pomislit da navijam za barsu,strasno su mi mrzni kao klub,al ajd...
    Ja bih taj Real sjutra opet volio, i da se ne ponašaju tako.
    Svjestan sam ja svega toga.
    Pa ni prošle godine nije bilo ekstremnih pojačanja, niko nije preko 27M koštao, pa se nije toliko pričalo o Realu.
    Perez pravi biznis, ali ako je to cijena po kojoj će Real Madrid da ima najjači tim na svijetu, zašto bih ja bio protiv toga?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jer to nazalost ubija fudbal.Ali shvatam te-volis real kao i ja milan i mogkli bi sjutrat uradit neznam sto i dalje bi ih volio,razumijem te

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ексклузивно!

Veljko Batrović odradio prvi trening pod lupom Arsena Vengera!

Mladi crnogorski fudbaler, Veljko Batrović, član privatnog podgoričkog fudbalskog kluba Buba Mara, odradio je prvi trening u londonskom Arsenalu, sa dječacima koji su 2 godine stariji od njega.

Batrović (15) je stigao u London na probu, i to na insistiranje samog Arsena Vengera, koji je juče prisustvovao treningu kadeta Arsenala upravo samo zbog Batrovića.
    Venger je u društvu Karembea, Veljkovog menadžera i njegovog oca Zorana posmatrao trening, i ako je vjerovati menadžeru mladog Batrovića, kući je otišao i više nego zadovoljan.
    Veljko će u Londonu ostati još 7 dana, a nakon toga bi njegov menadžer trebao da se sastane sa ljudima iz Arsenala i formira ugovor za mladog Batrovića.
    S obzirom da ima 15 godina, naš dječak će morati da izvadi specijalnu radnu dozvolu koja se daje samo supertalentovanim igračima, a Batrović to svakako jeste. Ono što malo smeta jeste to što se na nju čeka i po nekoliko mjeseci.
    To bi bilo dovoljno vremena da Batrović napuni 16, jer tada, po Engleskom zakonu može da potpiše profesionalni ugovor i krene stopama Volkota i najnovijeg Vengerovog ''vunderkida'' Vilšira, koji je u posljednjoj utakmici Arsenala dao dva gola.

Batroviću želim svu sreću u procesu dokazivanja pred skautima londonskog giganta!

dobro, vise nije srpski supertalentovani igrac, sad je crnogorski vunderkid
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markys View Post
    http://www.goal.com/en/news/11/trans...abregas-report

35 milona ( važan igrač za arsenal,tržište poremećeno......)
    ma danas u toku dana ce da stigne i demant od beruskonija ili galiania...
    AJMO CRNA GORO !!!

Page 288 of 943 FirstFirst ... 188238278284285286287288289290291292298338388788 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)