milan je odbio ponudu celzija od 8 miliona i klaudija pizara..nidje ne procitah da je skoro zawrsheno![]()
Milan jeste odbio tu ponudu, ali je zato prihvatio čist keš (18-20 miliona).
sve berluskoni nema pare za klub, a sve jebe one "elitne" kurve po italiji
xaxaxaxaxa
AJMO CRNA GORO !!!
Inter ti je tako eo masu vremena. Inter nije gradski klub,no Moratijev,i to koliko je meni poznato,po dilu izmedju brace Morati. Ovaj je dao Inter Massimu,kako bi mu Massimo prepustio posao sa naftom. Nebitno,potpuno se slazem sa vama. Grdno je to radit,ali takva je situacija u svijetu. Svi se klubovi prodaju,jer su to u stvari akcionarska drustva. I sad,s obzirom da Berlu "nema para",a trenutni je vecinski vlasnik Milana,on ga proda nekom ko ima para,i ucini dobro reputaciji kluba. Jbg,to ti je tako. A ako malo dublje pogledas u stvari,vidi se "krivac" svemu tome. To je Real,jer se ta "trgovina" klubovima popularizovala kad je Real poceo da koristi sredstva koja ne pripadaju klubu,tj predsjedniku/vlasniku kluba. Oni su dobijali sredstva sa externih izvora,i onda su drugi klubovi osjetili potrebu da pare traze van svojih prihoda.
DICIOTTO
A znam da nije Inter gradski, ali bolje da je Morattiev, nego nekog napaljenog Kineza ili Tajlandjanina. I Inter je prakticno porodice dio Moratti, jer je 60-tih bio najbolji tim na planeti za vrijeme dok mu je vlasnik bio Massimov otac, Angelo. Tu vec ima neka istorija.
Inace, nije to dil izmedju brace, nego je Angelo prodao tim poslije te velike ere, i Inter je imao 2 vlasnika od 68' do '95 kad ga je drugi vlasnik u tom periodu, Pellegrini prodao opet Morattiu (sinu), jer je bio na ivici bankrotstva
E da.. Dodje li ovaj Sneijder, bice zajeban Inter![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
zajeban po ostale ali i po sebe s ovim gomilanjem igrača. ali svakako da bi kreativac tipa šnajder odličnbo pao u onu tvrdu sredinu intera
I zvanično dogovorena pozajmica Veselog Snajpera Interu, uz obeštećenje od 4 miliona eura, sa pravom Intera da odradi cijeli transfer za ne manje od 18 miliona eura na kraju sezone.
Eto osvježenja Interovoj sredini, i malo mjesta u rosteru Madriđana.
Lično mi je krivo što su tek tako pustili Snajdera, ali šta ko mene pita...
zvanično??? ja ne viđeh niđe to... ni na interov ni na realov sajt!
Kako Arsenal lijepo igra. Zaisto iznenadjujuce. Svaka im cast.
DICIOTTO
nije zvanicno to su rekli samo iz La Gazzete
Džeko Martins i Grafite... to je već fino! Igraće se LŠ pa da se malo rotira!
A Arsenal igra lijepo uvjek, samo se neće leba najest od toga kad im dođe Liverpul ili Mančester. Još su prodali najboljeg beka i najboljeg špica, a vjerovatno nikoga neće dovodit... Oni će već u februar svatit, da će uz malo sreće jedino Liga Kup osvojit!
wenger je izjawio da je naprawio najaci sastaw i da konacno mogu da idu na titulu u ligu...
Sigurno. Mourinho je rekao Rivasu: "Nema sanse da dobije pristojnu priliku za igru ove godine", a Obinni: "Ti ne mozes da ostanes u ovom klubu". I to je sve ponovio na pressicu. Viera je primio slicno obavjestenje, i ocigledno ga primio k znanju, jer je njegov prelazak u Arsenal izvjestan. Jos samo da se nedje plasiraju dvojica od ove trojice: mancini, Suazo i Burdisso, i bice sve super. Problem je sto svi trojica od pocetka priprema najavljuju svoj povratak u prvu postavu, i bolju igru![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Arsenal stvarno odusevio igrom.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
I da opet nista ne osvoje,mora im se odat pocast jer su jedini koji cuvaju duh fudbala u potpunosti,igraju za oko,nece industriju kao ovi novopeceni klubovi,ne kupuju igrace vec se snadbijevaju iz svoje skole,svake god.daju planeti po nekog "vanzemaljca" i ja cu vazda takav klub voljet.
A tebi su mozda drazi Man.city Real,Celsi.......takve mrzim.........
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks