hoce li mi neko reci je li kaka odigrao koju utakmicu za real?
Previše para, možda Milan konačno kupi nekog.
.
hoce li mi neko reci je li kaka odigrao koju utakmicu za real?
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
još je na odmor... zbog kupa konfederacija
Ode Milanu i Pirlo
Strašan gol Arshavina protiv Atletika upravo prije par minuta, vjerovatno će na youtube bit brzo.
Inače Arsenal fenomenalan, i to još sa sredinom Wilshere - Merida - Ramsey prvih 60 minuta.
Edit:
Last edited by MadGod; 01-08-09 at 18:38.
hm... sve mi se čini da ću počet da žalim što ga Barsa nije dovela, a milio je i kumio on lično da pređe! mislio sam da i nije nešto strašno, ali imaće on sjajnu sezonu, kolko mi se čini
http://www.video.mediaset.it/mplayer...=sportmediaset
Preslusaj. Znam prije ja, nego mediaset![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Proces dovođenja Huntelara u Milan, prema nezvaničnim informacijama, zapeo na obeštećenju. Real traži 14 miliona, Milan nudi 8.
O Bože...
Pa za te pare bi možda doveli Purovića.
Ja stvarno ne znam dje im je obraz. Ne znam vise sto da kazem. Eo prodase Pirla za priblizno 20 milki,i imaju jos 100 miliona od prodaje Kake i Gourcuffa i preseravaju se. Stvarno neka ih je sramota. Pominje se nesto da ce izraleci neki da kupe klub i udju sa velikim parama. E stvarno,da mi je to da vidim,jer ovo je rock bottom.
Ne bi... Buducnost bi ponudila vise nego oni...
DICIOTTO
e to je tek loše i nisko kad se klub prodaje ili kupuje... užasno!
Ovi amateri (fudbalski) sto ulijecu sa keshom, ce da ubiju svjetski fudbal. Ovo je uzasno... Nema vise onoga necega. One povezanosti sa klubovima. Kao nekad kad su predstavljali kvartove od kud dolaze, ili barem gradove, ili drzave. Sad samo treba pljunuti pare.. pih..
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Zavrsi li Pirlo s Celsijem?
GAzzetta javlja a spanska MARCA prenosi kako su Inter i real dogovorili prelazak Snajdera (na pozajmicu sa pravom otkupa iduce sezona za 18 miliona).
Meni je negdje bilo logično da nakon prodaje Pirla, Milan uzme Snajdera, da se on i Huntelar zajednički privikavaju klimiNo nema više logike kad je Milan u pitanju.
cuo sam danas neku pricu da inter i djenova idu u drugu ligu,jeli to istina>??
rekao mi je drug da je odje procitao http://www.calciomercato.com/ mada ja nemogu nac to
nije pirlo presha u celzi??
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Bookmarks