Sumaher je uvijek smece bio na stazu. Lijepo svi znamo sto je uradio u Monako , kad je ostao u sred krivine , kao fora pokvario se da ga drugi ne bi mogli zaobic.
Ekstra je vozac i sve, ali svi znaju da je smece po tom pitanju
Sumaher je uvijek smece bio na stazu. Lijepo svi znamo sto je uradio u Monako , kad je ostao u sred krivine , kao fora pokvario se da ga drugi ne bi mogli zaobic.
Ekstra je vozac i sve, ali svi znaju da je smece po tom pitanju
Ni ti nemas pojma, opet mijesas stvari.
Kad si poceo da gledas F1?
TAKUMI
Opet crnjacis sa tvojim pitanjima.....
Gledam je preko 10 godina i smece je na stazu i to je to i nisam nista pomijesao.
SMECE
Ajde, ako gledas F1 10 godina, onda objasni nam, sto se dogodilo u Monzi 2000-e?
TAKUMI
Ajde, zajebi Monzu, 2006-a i Montreal: ko je izgurao NAJVECEG sa staze i na koju poziciju je pao?
TAKUMI
Vidis, nemas pojma. Jel ti je sad jasno da nemas pojma?
O F1, a posebno o NAJVECEM smiju pisat samo znalci.
TAKUMI
Pa naravno, svi koji ne svrsavaju na pomen NAJPRLJAVIJEG nemaju pojma o F1. To je prosto tako (jer Fabia tako kaze, a njemu je vjerovati jer se toliko puta pokazao kao objektivan).
vidis ja ne poznajem nikog ko umije da vozi (ali bas umije da vozi) da navija za njega...i to mi je dovoljnonjegovi navijaci su 99% ljubitelji statistika, nedovoljno promucurni da bi mogli (sami) da zakljuce da on ne bi dosao ni do pobjede a ne do titule da nije bilo Rossa
jakuza ne trollaj vise dobro znamo da ti je Montoya favorit![]()
She is only here to annoy herself!
Hahahahahahaha najprljaviji,nije nista prljaviji ,od drugih velikih sampiona,ali kako vama to objasnit kad ste se uvatili za nesto i ne bataljujete,inace pogledajte malo trke Prosta i Sene i sve ce vam bit jasno,NAJVECI je malo dijete za njih.
NSX Banicevic znaci ne zna da vozi,kao ni Leb,vidis nijesam to znao,ali vazno ja da Montoja zna
![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Last edited by Jakuza; 01-08-09 at 11:51.
Pravi navijaci ne pljuvaju sportiste.
P.S. NAJVECI je vozio oko 70 krugova juce i bio je 0.2 sec brzi od Massinog vremena. Uz to, koristio je F2007 sa aerodinamikom F60 i GP2 slickovima.
TAKUMI
Naravno da nije F1 i tenis isto, ali covjek svuda treba da bude covjek. I kad vec pomenu Federera, postoji jedna velika razlika izmedju njih dvojice: Sumahera ne podnosi niko od kolega, cak ni njegove timske kolege, a Fedex je zadnjih 5 godina od strane SVOJIH KOLEGA proglasavan za naj sportsmena! E sad ako ti koji si njih dvojicu gledao na ekranu bolje znas kakvi su oni od onih sa kojima oni dijele svlacionice, hotele, staze i terene ja nemam dalji komentar.
Po današnjim propisima bezbjednosti, stajanje na stazi bi još dodatno povećalo opasnost za sve učesnike trke, danas postoje ekipe koje odreaguju momentalno i suludo je očekivati da neko to radi...
A evo ti jedan video u odgovor - Kanadski GP 1995, jedina pobjeda Jeana Alesija u F1... Šumaheru se kvari upravljač pred kraj trke, ulazi u pit da zamijeni, Alesi prolazi i pobjeđuje... ali mu odmah poslije cilja nestaje goriva. Vidi ko ga je povezao.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
NAJVECEG ne podnose? A zasto su onda svi vozaci srecni do imaju jos jednu sansu da voze protiv njega? Zasto mu je FOTA dala zeleno svijetlo da vozi F60?
TAKUMI
Sigurno ne zato sto je ljudina. Ne sporim ja da je on najbolji vozac ikada, ali je to mogao postati i da je u nekoliko navrata reagovao drugacije, ne bi mu te titule pobjegle zbog toga. Svako ko spori njegove vozacke kvalitete ne zna sta prica, ali ja govorim o njegovoj drugoj strani koju je vise puta pokazao na stazi.
Octavian nije tema za pricu o Fedu,znas i sam sto mislim o njemu,kao teniser najveci svih vremena,GENIJE,ima tenis u malom prstu,sto se tice ljudskosti nije bas tako,ali necemo o tome sad...
Sto se tice NAJVECEG ,ko kaze da ga ne cijene kolege,pa kad se oprastao , mnogi su vozaci trazili da vozi jos,i tada su se svi aktivni vozaci slozili da je NAJBOLJI SVIH VREMENA,van staze miran , porodicni covjek, uvijek se odazove na humanitarne akcije,kad je bio onaj CUNAMI dao je 10 miliona cini mi se,ali to je F1 i na stazi je svako za sebe,nema drugarstva na stazi,ali nije NAJVECI nista gori od drugih velikana po ponasanju na stazi,po voznji je bez konkurencije , NAJVECI
Last edited by Jakuza; 01-08-09 at 12:30.
otkud ti ovo?ja ovo nadjoh na gazzetta dello sport
SCARPERIA (Firenze), 31 luglio 2009 - E' giŕ in pista! Michael Schumacher e la Ferrari non perdono tempo per preparare il clamoroso rientro del tedesco al GP d'Europa del 23 agosto a Valencia. Il tedesco ha compiuto 67 giri, il suo crono migliore č stato 1'23"736. Massa, con altre gomme, il 26 luglio di due anni fa girň in 1'20"194. Il sette volte campione del mondo č rimasto impegnato nell'autodromo del Mugello fino al tardo pomeriggio. Il tedesco tornerŕ alla giuda della Rossa probabilmente giŕ la prossima settimana.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks