Salalalalalalala Toni Azevedo, Toni Azevedo, Toni Azevedo !!!
ko batali prvi pričat o Franju da bog da mu keyboard crko!
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Salalalalalalala Toni Azevedo, Toni Azevedo, Toni Azevedo !!!
lalalalalalalalalallalala velkom AZEVEDO velkom AZEVEDO velkom AZEVEDO
lalalalalalalalalallalala velkom AZEVEDO velkom AZEVEDO velkom AZEVEDOlalalalalalalalalallalala velkom AZEVEDO velkom AZEVEDO velkom AZEVEDO
vi jednog malo jaceg amerikanca, mi cijelu reprezentaciju.... stvarno ne znam ko je bolje prosao
nadam se da ga nece pustit na debeli brijeg![]()
Ja jos ne vjerujem da je istina, ali ako jeste![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ja sam dobio informaciju da Azevedo i Varga dolaze..
premijer će nam se početi preznojavati sad.....i tatko Zloćko
ima Denes Varga
i Zsolt Varga,ali je on batalio više![]()
Nece Varga ni jedan doc,to je sigurno.Prvo se pregovaralo sa Denesom, em sto je skup, em sto ima uslov ka braca De Bur, ne ide nidje bez Danijela. I od Birosa nece biti nista, navodno se pocinju razgovori sa Mihom Boskovicem.Ali o tom po tom, sad samo da Azevedo potpise.
Koliko god sam vjerovao da je Jadran napravio odlican posao i "osigurao" sebi evropsku titulu, poslije ovog svjetskog prvenstva, strah me da ce to biti bacene pare... Odnosno nije me strah, vec mi je milo
Siguran sam da Primorac ima bolju ekipu od reprezentacije Njemacke, a Jadran nema bolju ekipu od reprezentacije Crne Gore![]()
Originally Posted by Nk-001
greota je sto je prestala prica o Franju/Vanji...
pa s tim u vezi, evo sad cujem da se intenzivno spekulise o mogucnosti da Franjo-Vanja promjeni reprezentativnu lojalnost i pocne da nastupa za italijansku repku.
navodno vec ima ITA pasos iz vremena kad je tamo igrao po klubovima, pa sad jos samo da "prelomi mozak"...
e sad, prica djeluje kao naucna fantastika jer cisto sumnjam da se njemu pauzira 2 godine prije no sto ostvari pravo da nastupa za bracu zabare, a i Italija je kurton od reprezentacije koja vrlo neredovno konkurise za najvisi plasman tako da bi takav potez vjerovato bio i oprastanje od titula.
mozda jedino da mu Zabari dovedu i Filipovica i Prlainovica u paketu, pa da covjek i razmisli...
Vec bilo price o tome, glupost...
upravo tako: Franco de la Vedova
a moze i VaFanCulo
iliti VanjFranjCulo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks