Bravo za Damjanovica !! 2 gola protiv Manchestera !!
Uzgred ga dade i bivsi LAZIALE Macheda !!
Svaka cast !!!
Bravo za Damjanovica !! 2 gola protiv Manchestera !!
Uzgred ga dade i bivsi LAZIALE Macheda !!
majstorski je kod drugog gola za'ebao golmana...
AJMO CRNA GORO !!!
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=373023
burza otisa kod piksija
Seul-Mancester je sad na sportklub..Damjanovic nenormalno dobar
Dje je igrao ovaj Damjanovic?
Poceo je u beogradski Sindjelic ,valjda igrao i za Bezaniju,Inceon,onda Seul..
jel moguce da pocnemo ovako protiv Vels
Vucinic-Damjanovic
Bosko-Jovetic-Simon
Drincic
??
a sta je po vama nasa najbolja odbrana ?
Mi nemamo najbolju odbranu. Samo onu koja je najmanje loša.![]()
Po meni pojedinačno najkvalitetnija: Božović Tanasijević Baša Pavićević
Ali odbranu treba uigrat, a Filipović to naravno ne radi kako treba.![]()
Napad!!!Ne znam za vas ali ja chim protivnik predje centar aplaudiram kad se lopta ispuca ili nekom dobrom akcijom vrati na njihovu polovinu!!!Ofsajd zamke i duet Basha-Dzudovic da se neutralishe korner je sasvim dovoljno da uz 2 brza beka bude neka ozbiljna varijanta!!!
deuscroix
pa dzudovic nista bolje ne igra nego batak ili ?
Jednako su izgubljeni što se odbrane tiče.
Samo što me kod Bataka posebno nerviraju one njegove duge lopte koje šalje do besvijesti.
Ja bih zvao Dudica!
masina hhehehehe
Najjaca je odbrana ona u kojoj nema Tanasijevica ni Batka. Znaci Basa, Dzudovic, Pavicevic, __________ (<- popunite sami upraznjeno mjesto)
"PO DANASNJEM SHVATANJU NORMALNOSTI ZDRAVO JE BITI NENORMALAN"
Onaj Vucinic je vazda nesto povrijedjen. Valjda nece pocet nocas protiv Genta nego Okaka.
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
-------------------------------- Poleksic -------------------------------------
--------- Pavicevic -------- Basa ------- Dzudovic --------Zverotic ------------
----------- Drincic ------- Darko Markovic (Pakhtakor) -----Boskovic ------------
----------- Vukcevic --------------------------- Jovetic ------------------------
------------------------------- Vucinic -----------------------------------------
Zverotic ne lijevom beku bi bio experiment, ali moje je misljenje i odlicno rijesenje. Decko ima srce, dovoljno fudbalskog znanja, i prije svega defanzivne karakteristike za tu poziciju. U svakom slucaju bio bi bolji od igraca koji su do sada probani na toj poziciji.
Darka Markovica bi definitivno trebalo probati na sredini. Kao prvo, jako smo kratki na toj poziciji, kao drugo, mlad igrac sa dobrom tehnikom i pregledom igre je to sto nam treba na sredini. Podsjeca na Nenada Brnovica, za koga se nadam da ce dici nivo svoje forme na reprezentativni nivo (sto god to bilo). Veliko bi pojacanje bio.
Ne treba ni Cira Raicevica zaboraviti, a i onaj Kascelan mi se svidio. Fatic bi mogao da bude dobra zamjena za Boskovica, samo da ojaca malo fizicki, a bogomi i mentalno.
Damjanovic prva alternativa u napadu. Cim Simon pocne da se *****ise, ili Mirko sto se toga tice, napolje odma'.
Pod hitno se zahvaliti Bataku, Tanasijevicu, Jovanovicu, Bozovicu, i ostalim reprezentativnim penalima.
Last edited by ckamalama; 30-07-09 at 18:41.
roll tide
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks