Poshtovana GOSPODO,
Sto se deshava sa CdMom,
shto mu SRVCE,
te IZVCE,
od juche do danas , je bio BLOKIRAN, jeli zbog TEHNICHKIH PROBLEMA,
ili VAS napadaju HAKERI pred IZBORE ?????
Unaprijed zahvalan
Milovan Vukov Jankovic
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Poshtovani,
neshto VAM chesto pada,
imali li shanse, da se STABILIZUJE ????
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
sve radimo na tome moj dobri milovane
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Puno srece i uspjeha, u buducem nastojanju za STABILAN ZIVOT FORUMA.
pozdrav milovan,
hvala na brzi odgovor
IM - Old Bone
interesuje me, ako nije sluzbena tajna, kolka je prosjecna dnevna posjecenost dijela foruma koji je posvecen politici? cisto me zanima kolki je vas uticaj u nasem drustvu. hvala unaprijed na odgovoru. pozdrav.
Imas na dnu strane u svakom trenutku koliko je ljudi na forumu kad ih je bilo najvise a sumnjam da neko pravi statistike koliko je prosjecno. Pricati o uticaju foruma na druzenje je moguce ali na drustvo je vec smijesno.
Koji su kriterijumi za ban?
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Imas stitistiku dolje: Members: 9,338, Active Members: 1,804
Most users ever online was 587, 07-03-08 at 21:57.
Currently Active Users: 337 na ovom dijelu je 37 a da je taj prosjek za cijeli dan i 150 opet bi bila velika nadinterpretacija da ovoj forum utice ili moze uticati na drustvo uopste. Utice mozda na ucesnike da razmijene misljenja, da se upoznaju sa nekim, nesto nauce nesto, ali na nesto globalnije sumnjam. Licno ne znam nijednog forumasa koji je odje promijenio neko svoje politicko misljenje.
ma ok, al kad preko dana cujem prepricavanja ljudi o diskusijama na forumu, koji ni ne daju postove vec samo citaju, onda se cisto cojek zapita...ok
ista pravila su za sve, pa ako te nesto interesuje u vezi postova obrisanih, obrati se moderatoru na pm, dobices odgovor 100%
Last edited by DIDI; 08-04-08 at 12:38.
Drugovi Borci, odjenake,mi, saborci iz pete kolone, trece kaplarske jedinice, urucujemo molbu generalstabu da nam objasne pomjeranje borbene linije, https://forum.cdm.me/showthread.php?t=33968.
Jes, mi, malecni, pokorni, iz supljoguzine, pozadinske linije, pokorno molimo da nam se objasni pomjeranje pomenutog naslovnog teksta gospodina Lukovica na ovi teren https://forum.cdm.me/showthread.php?t=7733 . Ovo je Generale 2008-sma, i nama nikako nije jasno da je borbena linija pomjerena unazad za tri godine. Znamo, znamo, da vam faljiva strpljenje. Nu, dobro, pretpostavka je i da ce mili nam komradi odgovoriti da je strpljenje rijech koja je izmisljena od strane dosadnih frontline boraca koji nijesu u stanju misliti u letu. Ali, u publici su brzomisleci borci, iz pozadine, koji analiziraju dosadne generale kako neprestano izvode jednu istu, dosadnu pjesmu na podijumu. :joint: :mrgreen: GET IT?
Last edited by cvrchak; 22-04-08 at 21:50.
You smell that? Do you smell that? Napalm, son. Nothing else in the world smells like that. I love the smell of napalm in the morning. The smell, you know that gasoline smell... . Smelled like... victory. Someday this war's gonna end...
forum zabudalio, sve je vraceno na svoje mjesto![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Moze jedno pitanje: da li je komunikacija preko PM podlozna infrakcijama ili banovanju?
Vecina ljudi je zla
Da ja znam nije osim ako ne saljes svima neke oglase.
She is only here to annoy herself!
Zashto je blokirano upisivanje novih chlanova ??????
Zali mi se prijatelj iz Sarajeva.
Unaprijed zahvalan.
Milovan
IM - Old Bone
Ko je banova ZVEKA ZIVOGA,
i ima li nade da ZVEK ZIVI IKAD OZIVI ????
unaprijed zahvalan
IM - Old Bone
Je li vrijeme da se ovaj topic stavi sticky?
:arrow: Iz raznih novina
Mislim, da ga ne tražimo, ionako je topic koji ne ide u arhivu.
Hocu da uklonim sve reklamne sadrzaje...ALI KOJE?
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Nemas ti nikakve reklame i ne moras nista uklanjati
Upravo mi je obrisan topic o ideji Slavka Perovica o bojkotu institucija i izbora. Moze li mi neko objasniti razloge? Jedan lik je stigao da odgovori i rekao je kako tema vec postoji, ali je nesto ne mogu naci... U cemu je stvar, molim vas? Nije valjda i to neka tabu tema? Svugdje se raspravlja o tome, novine pisu, internet portali... zasto ne i ovdje?
Hvala!
Trebao bi prvo pregledati forum pa stavljati temu. Zamisli da se o tome pise par dana na pdf Cetinje.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks