Vala, kakve shitove nastavljaju da snimaju nisu morali ovu ugasiti odmah. Malo su traljavo i previshe "soap opera" odradili jednu bash finu zamisao, ali vrijedi odgledati.
Vala, kakve shitove nastavljaju da snimaju nisu morali ovu ugasiti odmah. Malo su traljavo i previshe "soap opera" odradili jednu bash finu zamisao, ali vrijedi odgledati.
zbog legendarnog kapitena, Gige Bosnica.
meni je 13a malo zbrzana, valjda jer su ocekivali (kao i svi mi) da ce biti otkazani posle prve sezone, pa da zaokruze kako tako pricu, al zato ako nisi gledao nultu, to obavezno pogledaj(te), steta sto serija nije i pocela tako, a ne u stilu prvih 5 epizoda (u cemu se slazemo), malo razvodnjeno i u stilu 80ih...
(nečitko)
Završio sam sopranose, serija je odlična, sigurno najbolja ne-humoristička. Ali KRAJ!!! Jel moguće? Nikad, ali NIKAD neću kupiti original! Ne smijem da otkrivam više, da ne pravim spoilere, ali sam popizdio.
edit: The Sopranos: Definitive Explanation of “The END” Izgleda da nisam u pravu. Ali ipak više volim kad mi se fino objasni šta se dešava.
Last edited by BooQy; 30-07-09 at 01:16.
.
Ziv je T-Bag umro nije dok je gudre i murije
http://www.worstpreviews.com/headlin...=14468&count=0
Kreč, kolica i mešalica.
Pffff.... Nije moj posao da odlučujem šta se desilo s njim, to treba da radi onaj koji pravi seriju. Ali prilično je očigledno šta je "pisac htio da kaže" iz onog linka koji sam postavio, ali mi se nikako ne sviđa kako su to napravili.
.
Pogledah dvije epizode Dollhouse-a i nije nesto narocito za sad, mada ima potencijala, da'ko se razvije malo radnja u sledecim epizodama.
prvih 4-5 nisu nesto, gledaj daljeIli pogledaj odmah "nultu", koja je trebala da bude prava prva epizoda, al se nije svidjela glavonjama
(nečitko)
Tek sad poceh da gledam Dextera,uh kako dobra serija,vrhunska,DEX je KRALJ
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Prve dvije sezone Dextera su vrh vrhova, posebno prva. Treća je okej, mada značajno slabija, dok najave četvrte izgledaju bolesno dobro.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Pa ja sam odgledao prvu sezonu i stvarno sam odusevljen,nocas krecem sa drugom,jedva cekam...
dexter je legenda, pogotovo oni monolozi kojih ima podosta tokom svih epizoda![]()
a bogami se nesto kameno ovaj Dollhouse popravio, evo zavrsavam prvu sezonu i nije ispunila ocekivanja, sve u svemu. skinuh Grey's anatomy... da vidim valja li to cemu.
The Office![]()
Vjestacka inteligencija se ne moze suprostaviti prirodnoj gluposti.
Odgledah i drugu sezonu Dextera,bolja je prva ali i ova je sjajna,stvarno fenomenalna serija
Ajde vi koji gledate dextera, koji da skinem da mi se poklopi sa prevodom, skido sam neke epizode, nikako da uknapiram sub.
Pa vidi na PO,za koje su verzije radjeni prevodi,ja nisam skidao 1. i 3. sezonu,uzeo sam je od druga,a 2. sam skinuo,i prevodi su namjesteni za HDTV
Gleda li ko Hellsing?
Ja počeo danas, odličan je!
odgledah the wire 2 sezone i zbilja je sjajna serija.,mada je meni homicide:life on the street mnogo bolja zbog same povezanosti koju sam imao sa likovima,pembltonom,djiardelom,mancom,i ostalima..
Preporuka za Greys Anatomy. Odlicna serija.
Ima li ko streaming sajt za Wire da ne skidam ?![]()
rm -rf /
You know the first rule of combat? Shoot them before they shoot you.
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks