Mi sa njim nismo imali nikakav kontakt...nazalost.
Mada ce njemu u Juga minutaza opet bit' manja od 2 cetvrtine, kad se vrati Markovic.
P r i m o r a c
Veliki hendikep za Srbe!
P r i m o r a c
sad ce imati na sta da se vade ako ne osvoje nista![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Gledate li ovo? Evo pocinje![]()
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
LIVE prenos : http://www.streamingthe.net/?p=9871&...o&state=&s=N/A
pukli crnogorci udavise ih hrvati
smile if you fucked today
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
pa ja bi ga iz preventivnih razloga ostavio na klupi protiv brazila, tj ne bih na klupu nego na tribine...
AJMO CRNA GORO !!!
Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.
http://www.sportal.rs/news.php?id=6559 Povratak Dace Ikodinovica vaterpolu.
Last edited by PERPER; 23-07-09 at 01:06.
mislim da nije bio ipak klasični prst u oko jer bi grimasa nakon udarca bila puno bolnija. više ga je zahvatio uz samo oko, uostalom i krvario je čini mi pored oko, uz sami nos.
izvještaj dancera
vaterpolski portal - www.dance.hr
Onako, iz mog skromnog iskustva, reci cu da kad bek stoji ispred centra i gleda kretanje lopte (a ne centra, koji je u tom momentu blizi golu), on rukama "trazi" centra tako sto ga opipava (drzi, udara) po tijelu, a ne ga "trazi" sa rukom visoko iznad vode, jer je prevelika mogucnost da ga ubode u oko (oci). Da ne pricam o tome kakva bi povreda bila da je pesnica bila stisnuta.
Dakle, ovo sto je Buslje uradio...to se ne radi, mislim nije praksa. Tako da po meni uopste nije upitno da li je bilo namjerno.
No, glupo je sad prigovarat, vaterpolo je takav sport, Buslje se odma' izvinio... Nevjerovatno je da sudija, koji u tom momentu gleda iskljucivo duel na 2m to nije vidio. A vidio je razna iskljucenja (imali smo 7x igraca vise poslje 2/4!!).
P r i m o r a c
Risan-Kumbor 16-11
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Što volim zlurado, zajedljivo i pretenciozno izvještavanje: http://www.sportal.rs/news.php?id=6563
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Isti, ako ne i pretenciozni clanak bi napisali novinari "Vijesti" da smo mi hrvate dobili sa ovolikom razlikom, odma bi bili "sa druge planete".Dan prije utakmice su stavili naslov "Barakude opet na meniju" i kad ljudi to citaju stvarno misle da smo nedodirljivi, a na igrace se stvara pritisak...
on mi uopste nije jasan...kad je bio u USA ponudjena mu je puna stipendija od strane peperdajna(ko ne zna-san svih stranaca studenata u americi)koju je lagano odbio jer je htio da se vrati da igra vaterpolo...sto je ajde ok...i sad se vratio odigrao dvije sezone i odlucio da batali vaterpolo i odlazi na brod...
Pozdrav ekipi, idem ujutro na brod.
P r i m o r a c
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks