Pa u neku ruku o tome i ja pisah...zato sam i pomenuo Crepulju.
Vezano za moguce kalkulacije, evo jedan text koji upravo procitah:
http://www.sportal.hr/vaterpolo/opas...ut-clanak-4696
Pa u neku ruku o tome i ja pisah...zato sam i pomenuo Crepulju.
Vezano za moguce kalkulacije, evo jedan text koji upravo procitah:
http://www.sportal.hr/vaterpolo/opas...ut-clanak-4696
P r i m o r a c
u subotu u Risnu nije odigran meč Risan-Primorje.razlog-sudija nije došao,a pošto su se obe ekipe zagrijavale pola sata duže čekajući istog,dok su ga čelnici zvali na telefon,on se nije javljao,pa je meč odložen.
znači-vrh!nemam riječi
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
A ko je to trebao sudit?
P r i m o r a c
petar abramovic
Bog je izmisljen da bi se smirile mase!
Pretpostavio sam... Sramota!
P r i m o r a c
znam da kumbor dovodi stalno igrace sa strane,al znas kako to ide-svako voli da ighra za svoje mjesto-tako da su mi se ovi kumborani zalili da od legije stranaca ne mogu igrat
a za zeleniku igra mijanovic,ivanovski i jos 2-3 mala iz jadrana `91-2 godiste...tako su se i postavili da mijanovic igra centra,ivanovski cuva velja a ovi mali plivaju i tako su ih odrali...
Znaci da je dosta omladinaca jadrana ukljuceno u ljetnju ligu, sto je dobro, pogotovo ako se radi o onima koji nemaju reprezentativne obaveze.
Azevedo odlazi iz Juga!
http://dulist.hr/content/view/5398/67/
P r i m o r a c
srbija izgubila od španije...žao mi ove "braće" naše...imaju nekoliko odličnih igrača...
Brooclyn Forever !
jug je očito odusto od ozbiljnog konkuriranja za euro naslov čim pušta azeveda. s obzirom da što pruža zadnje 2 godine trebali su pustit boškovića (a i ima veći ugovor).
hrvatska krenula pobjedom (izvještaj), ali uz očajnu igru. preksutra ne očekujem ništa dobro, osim ako porobić ne bude kalkuliro da izbjegne mađare u polufinalu.
a jesu nam talijanci dali termin u 10.50, a uvjerljivo najjača i najatraktivnija utakmica dana. ajde ako oni ko domaćini igraju zadnju u 21. mogli su nas stavit na prezadnju u 19.40 umjesto, pazi sad, JAR - kanada. kakvi idioti
vaterpolski portal - www.dance.hr
Ne bi me iznenadilo da madjari ne vide to polufinale. Jer im u 1/4 finalu dolaze vjerovatno Srbi. O tome pisah na drugoj temi.
Jugu se vraca Markovic (uz Jokovica), a Azevedo mu je bio rezerva dok je ovaj igrao.
Azeveda bi' vrlo rado vidio u Primorcu. Nakon odlaska Paskovica najbolja moguca zamjena. I brz i dobar suter. I uplivava i asistira. Moze da igra 3/4 u jednoj utakmici. Bas ono sto nam treba.
Ako dodjemo do para on bi trebalo da nam bude prioritet. I realno, ne ide on iz Juga ako vec nedje nije dobio bolju ponudu. Ko je lud da rizikuje u toku krize (recesije ugovora).
P r i m o r a c
Cim je pocela jucerasnja utakmica, prvo sto mi je palo na pamet je polufinale protiv hrvata. Bezglavo, bezidejno, bezvoljno... Onaj Udovicic nazvao prvenstvo bazom za sledeca takmicenja, znaci ovo je vec otpisao. Ne pratim vaterpolo, svakako mnogo manje nego ostale sportove, no nesto mi se ,ne cini da je ovo dobra baza za buducnost, ne u smislu kvaliteta igraca, nego zbog godina. Ako moze neko, neka postavi godine rodjenja reprzentaacije Srbije.
POSTAVA PROTIV ŠPANJOLSKE
* Slobodan Soro (1978.)
* Marko Avramović (1986.)
* Živko Gocić (1982.)
* kap. Vanja Udovičić (1982.)
* Slavko Gak (1980.)
* Duško Pijetlović (1985.)
* Slobodan Nikić (1985.)
* Milan Aleksić (1986.)
* Nikola Rađen (1985.)
* Filip Filipović (1987.)
* Andrija Prlainović (1987.)
* Stefan Mitrović (1988.)
* Gojko Pijetlović (1983.)
Ko je ovaj Stefan Mitrov(ic)?
[quote=August Dominus;1244026]Rezervni vratar.
quote]
gojko pjetlovic je rezervni golman(vratar)
stefan mitrovic igrac partizana juce je dao 2 gola...ima fin potencijal...
'...u najjeziwijoj noci owe godine,
mene plasi samo jedno
-da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'
Ne govorim o tome ko ce doc', jer niti imam tu informaciju, niti bi' o tome pisao na forum. Govorim samo o tome ko bi nam valjao. A na vaterpolo trzistu nema vise od 3-4 igraca koji su slobodni i koji bi stvarno bili pojacanje. Lani smo sezonu poceli sa 2 extra dobra igraca lijevo (Paskovic, JJ), a sad nam treba makar 1 koji je slican obojici.
Cinjenica je da je glupost zadrzati ovako dobru ekipu, ako im ne dovedes kvalitetno pojacanje lijevo. Bacene pare.
P r i m o r a c
Cakule i do mene dolaze... Ne znam koliko je realno da neki posao zavrsimo tokom SP-a.
Graham (ex jadran) dao madjarima 4 gola. Bebica stvarno nikad nisam gledao (ili jesam pa ga nisam zapazio?), ali sumnjam da je priblizno dobar kao Graham.
Azevedo dao talijanima 4 gola.
P r i m o r a c
Kad je sljedeće kolo druge lige?
EDIT: našao sam na ovom topiku raspored
Last edited by rockstar; 21-07-09 at 21:21.
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
iako bi informacije iz dulista trebale bit najtočnije (taj novinar uređuje tj. neuređuje službenu stranicu juga i moglo bi se reć da je glasnogovornik, iako nema te funkcije, kluba) to su još smo špekulacije. najviše me nervira što se prije 10 dana govorilo da nema recesije i da niko ne ide (osim smodlake), a sad odjednom se mora pustit azeveda (80 000 eura godišnje) i skresat plaće i ostalima. pa ko je tu lud.
vaterpolski portal - www.dance.hr
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks