Zna li netko ovo razjasniti? Grčka ima Olympiacos koji je teško izbačen u četvrtzavršnici Eurolige. Na EP u Malagi su jedva izgubili od Crne Gore 10:11, s Hrvatskom odigrali 10:10. Ni mjesec i desetak dana poslije gube od Australije 8:12, od Mađarske 6:17 s 0% obrana njihovog vratara, od Crne Gore i Španjolske po 6:10. Pobjeđuju Kanadu 13:7 (Crna Gora 12:0), Kinu 13:8 (Hrvatska 16:4), Njemačku 13:9 (Hrvatska 13:5), te Australiju 9:8. U ovogodišnjoj SL poraženi od Srbije 6:11 i 7:11, protiv Francuske ne baš loših 16:6 i nešto lošijih 12:9. Ne će ih bit na SP. Sastav se nije nešto puno promijenio. Otkud tolike oscilacije? Koji je uopće uvjet za igranje na SP, nekih posebnih izlučnih natjecanja kao u nogometu nema, kako se dobiva pravo nastupa?
Mislim da će Hrvatska u budućnosti vladati svjetskim vaterpolom:
LEN turnir, U-16
* Italija - Srbija 7:5
* Crna Gora - Slovačka 6:5
* Hrvatska - Mađarska 12:2
Dakle ispada da i Srbija i Crna Gora i pogotovo Mađarska jesu u svjetskom vrhu zbog sadašnjih igrača, u velikom broju "staraca, " a da će ubrzo gotovo propasti.
* Tamás Kásás (1976.) - ne će ga biti na SP
* ZoltánSzécsi (1977.)
* Gergely Kiss (1977.)
* Dániel Varga (1983.)
* IstvánGergely (1976.)
* TamásVarga (1975.)
* Gábor Kis (1982.)
* PéterBiros (1976.)
* Norbert Hosnyánszky (1984.)
* Dénes Varga (1987.)
* Norbert Madaras (1979.)
Godine dovoljno govore, samo četvorica iz osamdesetih.
Last edited by August Dominus; 19-07-09 at 14:56.
steta sto igramo tako rano ove prve utakmice..ali ne sumnjam da cemo ih sve potopit...ajmo Crna Goroooo![]()
ne svidja mi se jedino sto se digla tolika prasina oko vaterpolista u smislu da moraju osvojit zlato i da su najbolji. kad ovo kazem mislim na novinare jer je pero izjavio danas da je to jako opasno po ekipu. Presija je na igracima iako niko ne spori da su momci izuzetno mocni.
Aj sa srecom momci pa sto god da uradite!!!
Ma i ja mislim da smo u najboljoj formi, i da ćemo se domoći zlata. Nego me je iskreno Pero malo pokolebao kada je gostovao kod Darka Šukovića, kao da je pravio alibi za neuspjeh. Ne znam to je moj dojam o intervjuu...... Ali na stranu to - "u bazenu voda pjeniiiii" .........Ajmo Crna Goro!!!!!!
Vladace Crna Gora!!! Osim sto smo vladari u seniorskoj konkurenciji, vladari smo i u juniorskoj, dakle, PRVACI EVROPE SENIORI I MLADI, a poslije toga(nekih 10god) drugi nek gledaju mogu li kako da nas detronizuju, a to ce opet biti vrlo tesko
ajmo Crna Goro oooooooo !!!
:lolblue:
A evo i ovo...
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=141372
I trener Srbije je JoVovic, a ne JoKovic.
P r i m o r a c
Pa ko je to onda igrao za GalebKakva legija stranaca?
Kumbor vec godinama dovodi najveca imena za tu ljetnju ligu.
Kako su glupo propali igraci poput Sredanovica, Milanovica...kao da nikad nisu ni dobili pravu sansu. Jer u najboljim godinama njih nidje nije bilo.
I neki pametni novinar je prije neki dan (u postu koji sam okacio odje) napisao da Veljo igra za Rivijeru...![]()
P r i m o r a c
Ja sam čuo da je Kumbor sluzbeno dobio utakmicu...
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
Da li je istina da Hrvatska i Mađarska nastupaju znatno oslabljeni...
Čitam u komentarima B92 gore navedeno ali bih rado volio da neko provjeri...
Znači, odmah pokrećem ovo pitanje sa forumašima iz Hrvatske.
U kojem sastavu nastupa svjetski prvak Hrvatska i olimpijski šampion Mađarska?
Libertas
Mozda u dalekoj kad se bude igralo u vazduh
Hrvatska je sigurno bez Mara Jokovića i Pava Markovića. Oprostili su se Frano Vićan, Zdeslav Vrdoljak i Mile Smodlaka. U vijestima od 16. srpnja (4 dana pred SP) piše da Hrvatska nije mogla odigrati drugu prijateljsku pripremnu s Italijom:
* "Teško da ću moći sastaviti momčad: Obradovića muči vrat, Antonijevića leđa, Pavić ima problema s prstom a Bošković s probavom."
Moglo se nešto popraviti u 4 dana, ne budimo pesimisti. Samo da s Pavićem bude sve u redu, kako ćemo s rezervnim Ivom Brzicom iz Mornara BS do medalje. Bošković (već spomenuto) i kapetan Barač imaju nekih problema opasno blizu pred SP, ali oni jednostavno moraju, kako bez njih? NE će biti ni Petra Muslima. Mislim da nema problema s Damirom Burićem, Androm Bušlje, Ivanom Buljubašićem, Igorom Hinićem, Nikšom Dobudom, Sandrom Suknom i Franom Karačem.
Mađarska je u punom i najjačem sastavu, istom kao i od prije dvije godine, samo bez onoga kojeg sam već spomenuo u navođenju godina.
Znam da smo dobili sve osim Srba. Od njih smo izgubili 7:6.
Hrvatska - Mađarska 12:2,
Hrvatska - Italija 10:7,
Hrvatska - Slovačka 8:3,
Hrvatska - Crna Gora 9:5.
CG - Hrvatska 5:9,
Crna Gora - Italija 7:11,
Crna Gora - Mađarska (poraz CG, ne znam rezultat),
Crna Gora - Srbija (poraz CG, ne znam rezultat),
Crna Gora - Slovačka 6:5
Hrvatska je prva sa 4 pobjede i jednim porazom, Italija 2. sa 4 pobjede i 1 porazom (od nas 10:7 pa smo zato mi prvi), Mađarska je treća sa tri pobjede i 2 poraza (dobili Srbe pa su treći), Srbija je 4. sa 3 pobjede i 2 poraza, CG je peta sa 1 pobjedom i 4 poraza, a Slovačka je zadnja bez boda.
Kad je počeo taj turnir?
ДОБРО ЗНАЈ ДА УВЕК ТУ САМ ЈА...
O.K., hvala. Los rezultat za nas, iako je to obican turnir.
Koliko mi se cini ovo nam je jedna od najlosijih generacija, na F6 CG klubovi ovog uzrasta nisu bili ni blizu prvog mjesta, Jug je tu bio najbolji.
Last edited by cattaro; 19-07-09 at 23:26.
P r i m o r a c
Zna li se koji jedan igrac je ostao prekobrojan? Trebalo je danas na tehnickom sastanku da Porobic to objelodani.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Je li moguce da cemo igrat bez ljevaka na SP. Peuro Veliki je iz ekipe izuzeo D.Danilovica i na njegovo mjesto ubacio A.Radovica. Ljudi bez LJEVAKA..........
Zivo me interesuje, ako ne daj boze ne uzmemo medalju, oce li iko postavit pitanje Velikom, ZASTO........
čuh da su se pobili Srbi i Hrvati... e pa čudo...
Gledah nesto raspored. Ako dobijemo hrvate i budemo 1. u grupi idemo direktno u 1/4 finale i vjerovatno tamo igramo sa talijanima (to je moja prognoza, jer mislim da ce ameri bit' 1. u toj grupi, mada nije iskljuceno da kenguri izbace talijane u 1/8 finala!i), potom u polufinalu sa madjarima.
Madjari ce sigurno bit' prvi u svojoj grupi, ali i njih ceka pakleno 1/4 finale jer tamo igraju najvjerovatnije sa 2. u grupi dje su srbi, spanci i kenguri.
U sustini, mislim da se mi i hrvati ukrstamo sa amerima i talijanima u 1/4 finalu.
Najlaksi posao ce imat' pobjednik grupe dje je Srbija, jer pored toga sto idu direktno u 1/4 finale, tamo ih ceka vjerovatno pobjednik meca Njemacka-Kina (Brazil)! Zato u grupi C sigurno nece bit' kalkulisanja, pobjednik te grupe ima otvoren put ka 1/2 finalu!
Eventualni parovi 1/2 finala mogli bi bit' CG-Madjarska i Srbija-Hrvatska.
Ako me pitate, ja radje amere nego talijane u 1/4 finalu, a tu ce se moc' kalkulisat jer ameri i talijani igraju vec u 1. kolu!
Ne kazem da ce kalkulacija u mecu CG-Hrvatska bit', ali nisu ni iskljucene, hrvati su u Peskari vidjeli na sta su talijani sve spremni...
Kao i uvjek, mene samo zlato moze zadovoljit, zato ga i ocekujem. Ali bice jako, jako tesko. Jer 7 je izuzetno jakih timova i nema zajebancije. Kao sto Gojkovic rece, 1/4 finale je najvazniji mec na turniru, kad tu barijeru preskocis sve je lakse.
P r i m o r a c
Prvo, to me ne iznenadjuje sa aspekta nase igre, jer je Damjan u jako losoj formi, a svi znamo da je to zato sto se u Budvu 3 mjeseca nije ni treniralo ni igralo kako treba. Protivnicki igraci mu uplivavaju na 2m i rade sa njim sto ih je volja.
Iznenadjuje me da Pero nije dao sansu Crepulji, komentar svakog u Kotor je da je Crepulja trenutno bolji od Damjana, napokon se uozbiljio i nikad bolje nije trenirao. Odradio je kako treba i MI...
Sto se Damjana tice, znas u kakvim smo relacijama, ali mi je zao, jer sam ga (pogotovo na ovom forumu) uvjek branio, jer znam koliki potencijal ima. Ispada da je izvisio kao i u reprezentaciji SiCG, cini mi se da je pred SP 2005. Filipovic tamo otisao prije njega.
Pogledaj juceranji Dan
http://www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika...&clanak=194847
no, ja sam mislio da je odje Pero ipak mislio na Radovica (Damjan je protiv spanaca poceo utakmicu), koji je protiv spanije igrao vise od 3/4 i nije napravio apsolutno NISTA! I dalje tvrdim da je Radovic limitiran igrac. Ne znam sto ce nam on...
Igrat' bez ljevaka u vaterpolu je jako tesko, ali Pero valjda zna sto cini...
P.S.
Mislio sam da ce se Pero odrec' Brguljana, sve ono sto sam u proteklom periodu vidio (izostavljanje Brge sa finala SL iz sastava, kao i mala minutaza protiv amera i spanaca) mi je to govorilo...
P r i m o r a c
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks