Ko sve vozi,nije ni cudo da ima sve manje ljudi.
dvojici-trojici iz jugo klase se civilno auto redovno gasi na semafore,i stuca na krecanje,ali mora da nastavit familijarna tradicija luzera...kakvi ocevi,takav i sin![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
http://i30.tinypic.com/i1h9o7.jpg
Evo mi potvrda da su mi uzeli vozacku cccccccc
Inace sinoc sam bio opet u Sutomore, sta radi policija pojma nemam,ali nema ih nidje... Ljudi bio sam u Caribiu , Deni Bonestaj pjeva uzivo, nije lose bilo...
I onda sam vozio malo u pijanom stanju ali to mi je najbolja voznja jer znam da ne smijem da se zezam i zato vozim po pravilima.
bio sam i ja na denija sinoc xexe dobro je bilo...
super
________
Originally Posted by my name is ...
trile kad ces na fejs okacit klipove od sinoc??
ono iz sozine kad smo preticali ? xexe jes pa da me uhapsi milicajac ili da mi oduzme vozacku
aj skeniraj onaj rachun iz haBane, niko nam nece vjerovat da smo popili 800 eura ja i ti sami
ne znam dje mi je((
a dobro slali smo onim ribama pice...
fabija fabija....
Prije pola sata neki momci su pretekli A8 u kojem je bio Milo, upali su izmedju auta...sad ih vode unutra.
Neki momci iz BD, sto ja znam...
Sve sto mi je proslo kroz glavu je...Celzinjo u akciji.
TAKUMI
jahaahaha ne seri da su upali izmedju audija?
hahahahah
Da li je moguce da je neko Celzinja zajebo?
Bijo si poziw koi se neodbija
Celzinjo se zainatio Milu da ce brze od njega odvozit to![]()
Sto je to malo sivo ide gore dolje po CG?
zato njega nema!![]()
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
Kad je dzip zatamnjenih stakala u pitanju onda im je malo veca frka![]()
She is only here to annoy herself!
Dobro mu nisu preventivno 10 metaka po kola ispalilino valjda nisu toliko ludi.
Vraćem se sa sela sinoć. Uključio se na Uliće. Kolona 3-4km. Vozi se od 60-80. Držim odstojanje 5-10m. U Donju Goricu kod DR trade marketa kolona stala i ja ukočio iz tri puta lagano i stao 2m od auta ispred mene. Odjednom čujem škripu guma i gledam u retrovizor i bambara...
Golf III me sa prednjim lijevim farom udario u moj zadnji desni dio. Pomjerio me 1-1,5m iz mjesta mirovanja. Sa sve ABS-om je uspio toliko da me pomjeri. Koliko je išao da mi je znat. Sagnuo se momak da dofati maramicu i kad je vidio da smo stali pokušao da izbjegne i tu je kraj priče...
Majka malo istegla žile na vrat kako nije bilo naslona pozadi.
Golfu ništa, malo far slomio i to je to. A meni je gepek uvukao do gume. To presmiješno izgleda.
Drugi udes za 8-9mjeseci. I to prilično bezvezan. Bruka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Kad smo kod pratnji - jednom su me prakticno ukljucili u pratnju, jer su se oni ukljucivali na smjer u kom sam ja isao, a nisu upalili rotaciju i tako sam se ja nasao u pratnjiOnda je vozac iza mene upalio sirenu, ja malo prikocio da me on obidje i to je to
mada ovo nisu bili Audi-ji i bilo je u grad.
Last edited by Cousteau; 20-07-09 at 10:02.
'Atomik, o-o, atomik, ou tunajt'
A bio sam na more 2 dana zato me nije bilo
Sto niste trazili u novine jel bio kakav udes sa Vectrom ako me nema toliko dugo
Kad sam isa za BD prekjuce , ne znam kako se zove mjesto ali bilo je ono cvijece pored puta,gdje je neko poginuo davno...I okupila se uza porodica 3-4 i mijenjaju ono cvijece ,stoje tamo,a auta prolaze, ja sam se bio zaplaka
Inace sinoc kad sam se vraca iz Bara oko 3 sata uvece,nidje nikoga kroz Zetu ,ispod 120 nisam spustao , vozim tako i pored volija ima mala krivinica i pravina velika pored KAPA ,znate to...E ja vozim pored Volija 120 nedje,ulazim u tu krivinu bez kocenja, znate kako se culo,ono skripe gume kao formula da ulazi u krivinu ,izadjem ja na pravinu ,nidje nikoga.I ja nisam htio da ga stiskam radi policije dolje ali samo puni i idem ja 160 , i drzim tu brzinu jer mi je bilo dosta
Ukocim pred onaj nadvoznjak dosta kad dolje policija i nije me zaustavila .Ovo je dokaz da mogu da dokazem da sam isao 170 na plin,jer sinoc 160 bez imalo mucenja i forsiranja,znaci samo,kao neka normala...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks