Inace ovo nije bilo namjesteno i nisu znali da ce ovo da se desi.
Inace ovo nije bilo namjesteno i nisu znali da ce ovo da se desi.
nema ga nidje na internetu nije niko snimao izgleda ... ali to sa dimnom nije bilo isplanirano kao ovo, morali su da prekinu emitovanje zbog dima![]()
ima li neko sa in-a? molio bih da okaci![]()
bezveze....
nespretno isforisirana u pokusaju " duhovita scena " ...
No eto, nije im prvi put da izgube kontrolu nad svojim prepoznatljivo dobrim humorom..
DA,da..Mnogo je zanimljivije slusati vrckavog Danijela Alivodica-Bastona,ili ultra smornog Bojana Marovica,ili citati o svadbi Marovicevog sina,ili slusati gafove Jelene Karleuse,ili uzivati uz sale Ivana Maximovica,ili upijati fudbalere Buducnosti i Zete kako su ostavili srce na terenu,ili pratiti u koju je novu zemlju Nenezic sletio..
Sve je to na svom mjestu, samo se humor Buksovaca oteo kontroli..
Ako je namješteno onda jes bez veze, ali je skroz ok ismijavanje ovakvih emisija
altrnativni humor kojim se bave Tbok je nekima smijesan, nekima nije, neko ga shvata neko na zalost ne... nije mi jasno sto ste navalili da ulaziti u nekakve sustine i cuda sta je i kako je, ako vam je smijesno gledajte i smijte se, ako nije, ugasite, prebacite... koliko sam cuo DMsat radi po svu noc, nemoguce da vam i on nije smijesan![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
samo gledam ove komentare ispod ovoga klipa - pazite što veli jedan
"Jebao vas ovaj seljak.Da mu pinka ije jebao bi ovce po planinama.***** ce te sada u BG na TV nego pevaj tu za saku jada.Hahahaha pa ovo je kao kada bi Burzanovic prozivao Zidana kao sto ovaj coban proziva Joksimovica i Georgijeva."
ovo je ipak smješnije od samoga događaja
ne mogu da vjerujem da posle ovih komentara pišem al moram
Bješte sivi oblaci, bješte! Oću da ovaj topik posjećuju samo ljudi koji uistinu vole Buksovce i da uz čašu vina i dobre borovnice aplaudiraju i pjevaju pisme lipe. Ajte na feeejzbuk! Nađite vagine! Ajte u Deltu! Roštiljajte na Tunjevo! Podgorica - Budva 28 minuta aaaaaaajteeeeee neeeeđee!
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Potvrđujem da exes nije bio namješten!
Doznah sinoć od ljudi sa TV PINK MONTENEGRO!
Last edited by rain_wind_storm; 20-07-09 at 10:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks