Page 227 of 830 FirstFirst ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... LastLast
Results 5,651 to 5,675 of 20746

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mene interesuje dal je priključak za već postojeće ADSL korisnike 1 e+ 3 mjeseca besplatno extra tv??

Thanks Thanks Given 
    665
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

99 eura popusta na instalaciju Extra TV-a!

Izuzetno povoljni uslovi za sve one koji se u naredna tri mjeseca odluče za Extra TV

http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=565

Svi postojeći i novi ADSL korisnici, koji kupe Extra TV do 1. avgusta, do kada traje ova akcija, platiće instalacionu taksu i zakup opreme samo jedan euro (uračunat PDV!), što je čak 99 eura jeftinije od standardne cijene! Prvog mjeseca, tokom probnog perioda, korisnicima je omogućeno besplatno gledanje Start paketa + HBO + HBO Premium. Cijena Start paketa iznosi 9,95 eura, a Mini paketa 5,95 eura. Korisnici Mini paketa dobijaju tri mjeseca besplatne pretplate na Mini paket.
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo sto cu sada da recem: ***** ja njima sve zivo kako se oni odnose na nas prve korisnike....

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mi, stari korisnici, plaćamo tu razliku od 99 eura za sve nove korisnike... potkradaju nas za po par eura svakog, pa ko primijeti i požali se - vrnu mu novac, i onda ga ponovo opljačkaju na nekoj drugoj stavci kroz koji mjesec u nadi da to neće ponovo primijetiti! :mad:

Nemam ja ništa protiv tebe, Sale, čak štaviše - moram priznati da si se trudio i učestvovao u rješavanju problema vezanih za moj STB ranije (i hvala još jednom na tome!), ali ovo je čisto primjedba na račun politike matične kuće.

Nije mi za par eura, zaista, ali me nervira činjenica da nas oni smatraju tolikim budalama koje su toliko naivne da nasjedaju na prevaru iz mjeseca u mjesec... više nemaju ni obraza da reču: "naša je greška, izvinite, trudićemo se da to ispravimo..."

Pitam se, samo, kako bi im ovakvo što prošlo u njihovoj matičnoj zemlji?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Programirao sam daljinski za obicni Samsung televizor, kod koji sasvim stima je 326. Krenuo sam od 200 tako da se nisam previse namucio.
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Zakazivanje snimanja NE RADI, ili da budem precizniji , čita pogrešan nesinhronizovan EPG pa snimljeno počinje sa reklamama a ostane bez KRAJA! Skrećem Vam pažnju vama iz tehnike, da se pozabavite s time jer to nije besplatna usluga već uluga zbog koje nismo uzeli BBM ili neku drugu kablovsku. Sljedeći put neću pisati na forumu nego upravi, sve dok neko ko prima platu od naše "skromne" pretplate ne leti s posla!

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Sada cu odgovoriti, a sljedeci put neces dobiti odgovor na takvu pricu. Televizije dostavljaju EPG i zadrzavjau pravo promjene programske sheme. Mislim da se za snimanja zakazana SMS-om automatski produzavaju za 15 minuta.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by Sale View Post
    Sada cu odgovoriti, a sljedeci put neces dobiti odgovor na takvu pricu. Televizije dostavljaju EPG i zadrzavjau pravo promjene programske sheme. Mislim da se za snimanja zakazana SMS-om automatski produzavaju za 15 minuta.
    Trenutno ne vidim na ni jednom kanalu da se Info poklapa sa sadržajem. ***** ti takvo "zakaži" snimanje kad mi filmu fali pola sata do kraja.
    - Znači da tipkam SMS ako ću da gledam film do kraja.
    - A da produžite i ovo preko stb-a je neizvodljivo?
    Last edited by Tivatech; 13-07-09 at 00:11.

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Svaki remote recording, ne samo sms, vec i web, ima pridruzenu opciju da snimanje zavrsi 15 minuta kasnije...

Na STB-u mozes sam da produzis po zelji... pogledaj u uputstvu...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Svaki remote recording, ne samo sms, vec i web, ima pridruzenu opciju da snimanje zavrsi 15 minuta kasnije...

Na STB-u mozes sam da produzis po zelji... pogledaj u uputstvu...
    Vidio sam ali prekasno , sinoć sam kćerku "slagao" da će joj film biti snimljen da bih ja mogao gledati nat geo. Danas se ispostavilo da i on nema kraj iako sam zakazao snimanje 5 min prije početka filma. :mad:
    - Sad ga moram skidat sa torrenta.:-?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Vidio sam ali prekasno , sinoć sam kćerku "slagao" da će joj film biti snimljen da bih ja mogao gledati nat geo. Danas se ispostavilo da i on nema kraj iako sam zakazao snimanje 5 min prije početka filma. :mad:
    - Sad ga moram skidat sa torrenta.:-?

Sto se zalis kad imas ADSL Flat..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mala pomoc!
    Kako da nadjem kodove za JVC televizor,da bih mogao daljinski od x 300 t da programiram kao daljinski za tv.Ili ako nemate kodove mozda znate proizvodjača i model( je li Ruwido).
    Hvala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    7 Posts

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    if (someone_throwsRockAtYou == 1) {
    vlado.takeRock("BigRock");
    throwing_back = true;
    } else {
    vlado.gotoAndWatch("ExtraTV");
    enjoy = true;
    }
    while (korisnik_usluga_tcom==1) {
    $x=random($usluga);
    $iznos=random(1,20);
    ukradi_pare($x,$iznos);
    if($korisnik_primjeti==1) {
    zovi_podrsku();
    prosetaj_ga_do_tcoma();
    wait(30dana);
    vrati_nevoljno_pare();
    }
    else {
    zadovoljno_trljati_ruke();
    nastavi_dok_primjeti();
    }
    } //end while

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Postoji li mogucnost da se dozvoli drzanje slike u slici dok je sami ne uklonimo i mozemo li ocekivati da se to pusti prije neke buduce nove verzije softvera?
    Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
    lobanju i otrcati vristeci...

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Za sada ne. Mozda u sljedecoj verziji, ako Microsoft to implementira http://www.microsoft.com/mediaroom/

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Sale, ima li šanse da u start paket dodate Mediaset kanale (Italia 1, Canale 5, Retequattro)? Oni su na satelitu besplatni.

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Molim te da to predlozis preko kontakt forme na www.extratv.me

BTW nesto sto je besplatno na satelitu ne znaci da je i za distribuciju kroz kablovske sisteme.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

a sto ne uzmete nba tv...bruka a te mediaset zakljucavaju cim je nesto normalno na njih

Thanks Thanks Given 
    1,660
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    433 Posts

Bruka .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Omega View Post
    $x=random($usluga);
    $iznos=random(1,20);
    ukradi_pare($x,$iznos);
    zovi_podrsku();
    prosetaj_ga_do_tcoma();
    wait(30dana);
    vrati_nevoljno_pare();
    }
    else {
    nastavi_dok_primjeti();
    }
    } //end while
    I to, i to Sto se moze. Vise me puta prodavacica iz jednog marketa probala zeznuti za kusur (zbog moje zamisljene face, face koja odaje covjeka koji razmislja kako najlakse rijesiti modeliranje farova na audi R8 ), no ja se trgnem i trazim ostatak kusura.
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Omega View Post
    $x=random($usluga);
    $iznos=random(1,20);
    ukradi_pare($x,$iznos);
    zovi_podrsku();
    prosetaj_ga_do_tcoma();
    wait(30dana);
    vrati_nevoljno_pare();
    }
    else {
    nastavi_dok_primjeti();
    }
    } //end while
    :lolblue:

Molim te da to predlozis preko kontakt forme na www.extratv.me
    Postoji li jos neka opcija osim 1500,neki e-mail?
    Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by sport89 View Post
    evo sto cu sada da recem: ***** ja njima sve zivo kako se oni odnose na nas prve korisnike....
    potpisujem....

evo ovako ja sma zaista bio prezadovoljan Extra Tv_om sve do prvog problema. Nije radio dva ipo mjeseca ni tel ni Extra i naravno racuni su uredno dolazili.

Ja svaki dan sam ih zvao u tehnicku sluszbu pa isao u T-shop pa sam na kraju isao i kod direktora na Cetinje, tj. nije direktor nego kao rukovodilac nemaju vise direktora tj. kod g-dina Stanojevica pa su me isprezajebavali, pa sam i sa Salom pricao putam PM (i Sale ti svakome odgovoris zovi korisnicki servi ) pa mi govorili da u neku prodavnicu ne daju da se posene neki ormar i da zato ne mogu popraviti liniju, ja podji tamo oni kazu da niko nije dolazio a nidje oprmara nema, pa ja opet u T-shop da im akzem da LAZU, oni smao cute i smjeskaju se....i da vas ne zamaram sa glupostima i debilima u T-com, i na kraju pukao mi film i otisao sam u T-shop i rekO IM ukoliko mi se ne osposobi EXTRATv do kraja dana da cu pred kraj radnog vremena doci da strajkujem u T-shop i da necu izaci (ne strajk gladju, ali strajk u izlogu sa transparentom)... kad su vidjeli da sam ozbiljan jer je u tom momentu t-shop bio pun, u roku od dva sata sve je bilo napravljeno.... i da zahvalnost tome bivsem direktoru Kapisodi....

tako da su u T-com, T-mobile i ostala T *****, lopovi, dzukele, olosi, bagra, neobr\ovane budale......

sad slobodno brisite ali ovo je istina!!!!!
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije isto kad ti prodavačica mazne 30 centi na kasu, pa ako se prevariš - prevariš, kao kada T-Com organizovano, na ko zna koliko mjesta, mazne 9.8 eur mjesečno i to lijepo prikaže na računu bez ikakvog stida! Pa ko se žali - žali... ali nema mnogo vajde od toga...

Pođoh danas u T-Com vezano za ovu gore lakrdiju. Pokušah da objasnim ovima u T-Com bruku sa računima, ali ništa od toga. U T-Centar je bila tolika gužva, buka i svađa oko čekanja - da sam nakon par minuta objašnjavanja - odustao od molbe za povraćaj otuđenih 19,6 eur. Nije me službenik mogao ni čuti, a umalo se dvojica iza mene nijesu pobila jer je jedan smatrao da je ušao u red za čekanje prije drugog... Srećom - naišao je momak iz obezbjeđenja... ne znam je li T-Com-ov (ali mu piše "security" na majici), pa su se malo primirili kad su viđeli valjda pištolj za pojas...

Bar sam uspio da potpišem molbu o obustavljanju HBO paketa kad već sam to ne mogu učiniti preko Extra-TV sistema. Učinim ja - ali ono i dalje dolazi na naplatu...

Sale, treba ozbiljno prokontrolisati sistem! Greške vam se potkradaju, a vas to ne dotiče... Opet ponavljam: 4,9 + 3,2 NIJE JEDNAKO 9,8 već 8,1! I povežite sistem za generisanje faktura sa realnim stanjem aktiviranih usluga! Bruka je da svako malo moramo ići u T-Com da se žalimo na račune, a da nam se oni stalno izvinjavaju zbog javašluka i nemara koji se događa u Podgorici!

Rade li ti programeri išta i kontroliše li ta služba knjigovodstva to što naplaćuje?! Neka gospoda mrdnu malo zadnjicama. Ja znam da je vrelo i da se svima ide na odmor, ali neka počnu malo da se bave svojim poslom prije no ljudi krenu da obilaze T-Com u namjeri da nekoga izbiju, štrajkuju, tuže ili - ne daj bože što gore...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Uh...

mu "massage" was too short
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    potpisujem....

evo ovako ja sma zaista bio prezadovoljan Extra Tv_om sve do prvog problema. Nije radio dva ipo mjeseca ni tel ni Extra i naravno racuni su uredno dolazili.

Ja svaki dan sam ih zvao u tehnicku sluszbu pa isao u T-shop pa sam na kraju isao i kod direktora na Cetinje, tj. nije direktor nego kao rukovodilac nemaju vise direktora tj. kod g-dina Stanojevica pa su me isprezajebavali, pa sam i sa Salom pricao putam PM (i Sale ti svakome odgovoris zovi korisnicki servi ) pa mi govorili da u neku prodavnicu ne daju da se posene neki ormar i da zato ne mogu popraviti liniju, ja podji tamo oni kazu da niko nije dolazio a nidje oprmara nema, pa ja opet u T-shop da im akzem da LAZU, oni smao cute i smjeskaju se....i da vas ne zamaram sa glupostima i debilima u T-com, i na kraju pukao mi film i otisao sam u T-shop i rekO IM ukoliko mi se ne osposobi EXTRATv do kraja dana da cu pred kraj radnog vremena doci da strajkujem u T-shop i da necu izaci (ne strajk gladju, ali strajk u izlogu sa transparentom)... kad su vidjeli da sam ozbiljan jer je u tom momentu t-shop bio pun, u roku od dva sata sve je bilo napravljeno.... i da zahvalnost tome bivsem direktoru Kapisodi....

tako da su u T-com, T-mobile i ostala T *****, lopovi, dzukele, olosi, bagra, neobr\ovane budale......

sad slobodno brisite ali ovo je istina!!!!!
    Zahvaljujuci tome istome Stanojevicu sam ja bivsi adsl korisnik I nije ga lako naci na radno mjesto..covjek bas mora da porani ujutro.

Page 227 of 830 FirstFirst ... 127177217223224225226227228229230231237277327727 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)