potpisujem....
evo ovako ja sma zaista bio prezadovoljan Extra Tv_om sve do prvog problema. Nije radio dva ipo mjeseca ni tel ni Extra i naravno racuni su uredno dolazili.
Ja svaki dan sam ih zvao u tehnicku sluszbu pa isao u T-shop pa sam na kraju isao i kod direktora na Cetinje, tj. nije direktor nego kao rukovodilac nemaju vise direktora tj. kod g-dina Stanojevica pa su me isprezajebavali, pa sam i sa Salom pricao putam PM (i Sale ti svakome odgovoris zovi korisnicki servi

) pa mi govorili da u neku prodavnicu ne daju da se posene neki ormar i da zato ne mogu popraviti liniju, ja podji tamo oni kazu da niko nije dolazio a nidje oprmara nema, pa ja opet u T-shop da im akzem da LAZU, oni smao cute i smjeskaju se....i da vas ne zamaram sa glupostima i debilima u T-com, i na kraju pukao mi film i otisao sam u T-shop i rekO IM ukoliko mi se ne osposobi EXTRATv do kraja dana da cu pred kraj radnog vremena doci da strajkujem u T-shop i da necu izaci (ne strajk gladju, ali strajk u izlogu sa transparentom)... kad su vidjeli da sam ozbiljan jer je u tom momentu t-shop bio pun, u roku od dva sata sve je bilo napravljeno.... i da zahvalnost tome bivsem direktoru Kapisodi....
tako da su u T-com, T-mobile i ostala T *****, lopovi, dzukele, olosi, bagra, neobr\ovane budale......
sad slobodno brisite ali ovo je istina!!!!!
Bookmarks