Evo falsifikovao sam nesto, dodao sam indigo papir i umjesto 09.07 ,stavio 09.08 da mogu da vozim axaxaxaxaxa,na ovu potvrdu
zvao sam...
Veljovic nece ni da chuje. Kaze da nije prvi put da mu se uzima vozacka.Redovno bjezi republickoj policiji
kroz sozinu je bezbroj puta prosao tako brzo da su mu naplatili samo 2.5 eura u jednom smjeru...
Originally Posted by my name is ...
Evo falsifikovao sam nesto, dodao sam indigo papir i umjesto 09.07 ,stavio 09.08 da mogu da vozim axaxaxaxaxa,na ovu potvrdu
ajde jadan, ko jos gleda na to imas li vozacku ili ne.. ja sam 4 mjeseca bio bez vozacke lagano sam za pristinu odjurio![]()
Ja idem nocas za Sutomore ,vidjecemo sta ce biti.Svako zaustavljanje policajca mi je rizicno do bola.
Sto moze da mi uradi,uzima auto jel?![]()
ili te poljubi
Ozbiljno,ne zebavajte se...Sto je kazna?
ja mislim da (ako imas vezu) mos proc sa 10eura a ako nemas onda ti je kazna 50 ja mislim
odma ti reci kolege smo a za kuma reci da je vesko veljovic
f6
casti ih 2,50 €
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Mogu da se kladim da ovo nema veze sa vezom, sto ja znam, mozda ima tu neko iz MUP-a koji nas pali jer ovo ne moze izmislit nijedno normalno ljudsko bice.![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-07-09 at 19:28.
TAKUMI
Last edited by Fabia_Elegance!; 10-07-09 at 19:26.
TAKUMI
cista logika...
ahahahaha![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
meni je fabija najjaci odje
Svi smo mi Celzinjo.
Kazna je da ce ti uzeti kola dok ne donesesh vozachku...A to je za 2 mjeseca...
qq fabija sto je to![]()
You'll Never Smoke Alone..
Ciji je Aston Martin dbs iza Granda?
rm -rf /
Ubovic valjda.
kad ga pomenu... tablice su mu pg easy1... a te tablice sam gledao SKORO na neki drugi auto.
A cini mi se da po novom zakonu nije dozvoljeno prenosenje tablica sa jednog na drugi automobil !?
ali ocigledno - neko moze
Zar nije po novom da tablice mozhesh da prenosish sa auta na auto?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks