takodje!!!
ja mislim da se Nadal nikad vratit nece u staru formu... i masinu kad forsiras izgori, a ne krv i meso
takodje!!!
Last edited by DIDI; 06-07-09 at 23:13.
stvarno je morbidno sto pojedini odavde rafaelu zele da i dalje bude povrijedjen... dok drugi izigravaju doktore specijaliste i predvidjaju jos koliko moze da igra
I don't necessarily agree with everything I say.
CG DEJVIS REPKA igracje 10-12 jula u Danskoj za opstanak u 2 grupi Evro-Africke zone ! Samo hrabro![]()
Juče neka splačina iz IN-a makla Novaka s liste:
![]()
Mozda namjerno a mozda i nije ...
E vidio sam to,pa ako im je tako lakse...
@Ultra Spich IN je to,ipak :burp:
Last edited by Jakuza; 07-07-09 at 18:15.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Federer uz Majkl Felpsa i Tajger Vudsa je najveci sportista danasnjice - to definitivno.
Federer svakako jeste,vjerovatno i najveci aktivni sportista,ali dje Vudsa nadje,covjeka koji se bavi rekreativnim sportom koji se prati u najvise 5 drzava,i koji je dostigao popularnost i zaradio ogroman novac,iz prostog razloga sto je jedna od tih par drzava u kojoj je golf izuzetno popularan-USA.
Last edited by B_ZZ; 07-07-09 at 21:36.
ko ce ga vise znati sta je istina. Sad citam da Rafa uopste ne trenira, da se odmara sa djevojkom na svojoj jahti, i da mu je razvod roditelja i dalje najveci problem. Moguce i da mu US Open bude prvi naredni turnir. Ovo je nezvnicna info, ali iz izvora bliskih njemu.
http://www.spiegel.de/sport/sonst/0,...34846,00.html#. Link je na njemackom, ja ne znam sta sve pise, ali mi je lik otprilike prepricao to sto pise u njemu. Izjavu za njemacki Routers je dao Benito Perez Barbadillo, on je valjda Rafin PR ili tako nesto.
Inace, evo kako izgleda Rafin outfit za US Open. Nakon roze stigla je na red i zuta.
![]()
Gledam sad nesto ATP listu, pa mi pade u oci broj turnira koji su igrali:
Fedex odigrao najmanje turnira, cak manje i od Rafe iako je ovaj preskocio poslednja 2. Ali pogledajte ludog Simona, pa taj ne patiseFedex sad pauzira cijeli mjesec, a bice interesantno koliko ce Del Potro odbraniti proslogodisnjih poena jer je u dva mjeseca nakon Wimbija uzeo 4 uzastopna turnira. Ako uspije ima sanse da se priblizi Novaku, jer na velikim turnirima brani znatno manje bodova.
Nije ti tacna ta lista. Ne vjerujem ja tome,no sinisi. On kaze da je Djokovic bolji od Fedexa,a da ne pricam o Nadalu. Mici to smece sto si okacio.
DICIOTTO
a ne vidjeh, oce li nadal nosit tange na usopen?
oce i to roze :mrgreen:
uz to ce za njega biti dizajniran i specijalni NIKE cheshac za dupe, nadal 2009![]()
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Stvarno bi mu trebalo dat neku opremu za vadjenje gaca iz guzice.
DICIOTTO
Đoković je bolji teniser od Federera na šljaci.
Jednostavno ima igru za tu podlogu i ako odigra kako zna jedino mu se može suprostaviti Nadal.
Federer je bolji na travi ( mnogo) i na betonu ( malo ).
Federer je najbolji igrač u istoriji tenisa po rezultatima i to niko ne poriče.
Takođe svako ko je imalo objektivan zna u kojem je periodu Federer postao to što je postao i ko su mu bili rivali.
Čim se pojavio prvi, pravi , veliki izazov došlo je do velikih poraza Federera.
Pokušavam da se sjetim ali teško mi ide:
Da li postoji najbolji sportista u nekoj disciplini koji ima tako poražavajući bilans sa svojim najbližim konkurentom!
Sumnjam da je Sampras ( do juče najveći igrač) ima tako katastrofalan skor sa Agasijem.
Nešto tu hvali, nešto nedostaje...
Svako ko voli tenis i želi nadmetanje najboljih , zna zašto je Federer uzeo Pariz i London.
Malo je čudno da se dominacija Federera isključivo i jedino poklapa sa povredom i odustajanjem Nadala.
Ponavljam po stoti put:
Kada se Nadal vrati u punom sjaju i izdanju ( potpuno spreman) i kada takvog Nadala pobjedi Federer , čestitat ću od sveg srca.
Do tada pustite me da živim u zabludi da je Federer samo iskoristio neigranje PRAVOG KRALJA TENISA...
Libertas
Istina! Federer osim sto je nula od sportiste on je i nula od covjeka! Pravi sportista ne bi ni ucestvovao na turnire dje mu nema najljuceg protivnika, a sad posto je ucestvovao i uzeo pare, trebao bi minimum 2x toliko da uplati u humanitarne svrhe da bi se izvuko iz ovoga u sto je sam upao!
PLACKO!
Originally Posted by Nk-001
Samo mi reci okle ti ovo?! Po cemu si ti zakljucio da je Djokovic bolji od Federera na sljaci? Da ti ja odma' sad kazem,Djokovic nije ni primac Federeru ni na jednoj podlozi. Ni njemu ni Nadalu,a evo i Murray odskace stilom igre. Ja sam rekao,Djokovic od sad vise pozicije nece napredovat,bez ako se Murrayu nesto tragicno ne dogodi.
DICIOTTO
Djokovic i Federer su tu nedje sto se sljake tice,a u zadnjih 7 meceva sto su odigrali Nole vodi 4:3:joint:
edit:sinisam
Sampras - Agasi 20:14 http://www.atpworldtour.com/Players/...=S402&oId=A092
Last edited by Jakuza; 10-07-09 at 14:47.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Dobra Nadalova oprema, dobra
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Hvala na činjenicama!
Federer-Nadal 7:13
Sampras-Agasi 20:14
Hvala i za činjenicu da u poslednjih 7 mečeva Novak vodi protiv Federera na šljaci!
Zašto svi ne sačekamo povratak Nadala i saznamo ko je lažni a ko pravi kralj!
Pravi kralj će se valjda dokazati pobjedama nad najvećim rivalom...
Samo tražim , sjutra kada ga Nadal pobjedi , da mi svi kažete da sam bio u pravu a vi , skoro svi, u krivu!
Ako Federer nastavi u istom ritmu a Nadal se vrati, onda je Federer i za mene istinski trenutno najbolji na svijetu...
Sve mi se čini da će mnogi, kao slučajno zaboraviti, što su govorili danas 10.07.2009...![]()
Libertas
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks