Onim sto sam od Smodlake vidio pri kraju sezone sam razocaran, vjerovatno ce mu to u Cattaro bit' oprostajna sezona. Nekad veliki centar od kojega ce 3 ostala momka (Misis, Tomasevic, Draskovic) moc' dosta da nauce, ali ako pricamo o konkretnom ucinku...ne ocekujem od Smodlake puno.
Ako su mu dali velike pare onda mislim da su pogrijesili!
Ono sto me raduje je to da neko od naseg centarskog para ne ide u Akademiju!
Sto ce Jug sad? Krapic? Paskvalin?
Ovo je, cini mi se, mnogo veci udar Jugu, nego pojacanje Cattaru, jer Mile kao drugi sidrun (Jug) i Mile kao prvi sidrun i pojacanje od koga se puno ocekuje (Cattaro) - to je nesto sasvim razlicito!
Posebna je prica sto se vec sad nazire da ce Cattaro naredne godine morat' znacajno mijenjat' ekipu, zbog ogranicenja broja hrvatskih igraca. Mile je peti...
Sa univerzijade smo ispali, izgubili smo od Hrvatske
10:7 (2:1,3:2,3:3,2:1).
Ocekivano (hrvati su u prosjeku skoro 3 godine stariji). Ipak, generalno, neulazak medju 8 je neuspjeh, mislim da smo sansu za prolaz ispustili u prvom mecu protiv Grka(da smo to dobili za plasman medju 8 bi igrali protiv francuza), mislim da ta ekipa nije bolja od nas.
Naleceli smo u 1/8 finala na bolje, hrvate, nismo imali srece u zrijebu, 2-3 losije ekipe ce uc' u medju 8.
Bookmarks