View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 111 of 941 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... LastLast
Results 2,751 to 2,775 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Kataro, iskomentarisi ovo Srbija-Hrvatska. Na b92 pise da su obje repke igrale u najjacim sastavima.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by GrobarNK View Post
    Ja samo da pitam dje je onaj hrvat sto je tvrdio da oni osvajaju MI 100%?

14-8, gazenje...
    Da, rekao je da ce ga uvjerljivo osvojit, sto je jedna od izjava zbog koje sam mu poslije rekao da nas zamijava... (s obzirom da su uz Hrvate jos i Srbi, Talijani i Spanci u najjacim sastavima, dakle najmanje dvije teske utakmice na turniru).
    Ocekivao sam jos jednu pobjedu hrvata (mislim da bi to bila 4. u nizu), ali su Srbi izgleda bili odlicno koncentrisani, 14 golova dati Hrvatskoj...za svaku pohvalu. Vidim da se 9 srpskih igraca upisalo, od toga Prlainovic i Filipovic po 1 gol, sto govori da je ostatak tima bio vise nego raspolozen.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Dobro je konacno da se prekine ovo sa hrvatima. Htio ne htio, ima uticaja na igru negativna serija. Nekako mi samo od sebe dodju i nase serije sa nesrecnicima iz Ljutice Bogdana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislis Mateje Kezmana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

realno kolko ste imali godina i kolko ste vec navijali za partizane kad ste dozivjeli dvije vezane pobjede vaseg tima u derbijima?na fudbal se misli posto pominjete ljutice bogdana...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

BUDVA - Ono što je ARENA prije
    nekoliko dana najavila, juče je i zvanično
    potvrđeno na sjednici Upravnog odbora
    Vaterpolo u plivačkog saveza Crne
    Gore koji će kandidovati Podgoricu za
    organizatora Šampionata starog kontinenta
    2012. godine
    . Istovremeno,
    Upravni odbor će zatražiti od Evropske
    vaterpolo federacije da glavni grad Crne
    Gore ovog ljeta bude organizator takmičenja
    "Trofej Montenegro".
    Ovo iz razloga što je Podgorica, prema
    mišljenju svih gostiju i zvaničnika
    vaterpolo sporta, nedavno bila izuzetno
    dobar organizator Svjetske lige u ovom
    sportu. Novosagrađeni bazeni i ostali
    objekti, te odlična atmosfera i sve ostalo
    što je pratilo ovu manifestaciju su
    garancija da glavni grad Crne Gore
    može biti organizator i drugih velikih
    takmičenja, kao što je prvenstvo Evrope.
    Sem toga, Vaterpolo i plivački savez
    Crne Gore ulaže napore da iznađe
    adekvatan prostor za sjedište ove
    sportske asocijacije u Herceg Novom,
    ali će uporedo raditi i na osposobljavanju
    kancelarije u Podgorici.
    Na sjednici
    Upravnog odbora odato je priznanje
    igračima i stručnom štabu
    reprezentacije za trijumf u Svjetskoj
    ligi, kao i kotorskom Primorcu za osvojenu
    titulu prvaka Evrope. Istovremeno,
    ovaj vaterpolo organ se zahvalio sponzorima,
    donatorima, medijima i gledaocima
    za doprinos visokom nivou finalnog
    turnira Svjetske lige, a posebno se pozdravlja
    odluka preduzeća "Plantaže" i
    Skupštine Kotora o dodjeli novčane
    nagrade igračima i stručnom štabu za
    osvojeni trofej u Svjetskoj ligi.

(Arena)

Kotor nema uslove za ovo, tako da mi je glupo komentarisat nesto ruzno vezano za to sto se u Pg ovako nesto organizuje.
    No, do tad ce bazen u novi bit' gotov...
    Meni svakako draze da je u Pg nego u novi.

No, bode oci i ovo za kancelarije... Sto cete sa Kotorom smradovi iz Saveza? U Kotor MORATE da je imate ako iole obraza imate!!!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje da je nema u Kotor, no da ovi kotorski smradovi u nju sjede !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post

tačno tako...podgoričani su mila majka za one naše pometine od adžića,kovačevića i ostalih trčisukanja dpsovskih...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Valjda nece dovijeka ti ljudi bit' tu...
    Ruzno je da mi, kotorani, za nesto vezano za vaterpolo reprezentaciju, treba Podgoricu i novi da zovemo!
    Koliki su amateri vidio sam kad sam ih zvao prije SL...

http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/...hp?vest=139889
    Cestitka Srbima!
    Last edited by cattaro; 05-07-09 at 18:29.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    realno kolko ste imali godina i kolko ste vec navijali za partizane kad ste dozivjeli dvije vezane pobjede vaseg tima u derbijima?na fudbal se misli posto pominjete ljutice bogdana...
    Post kojem ne vidim svrhu?
    Samo si zaboravio Bari, Tokio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam ja pomenuo nista za bari i tokio...niksicanin_24 je pomenuo da mu normalno dodju serije pobjeda u fudbalu pa ga ja pitam kad je to dozivio prvi put i poslije kolko godina navijanja za jsd partizan...mozda sam nesto pogresno svatio...tebe nisam pitao jer to ti nisi rekao,al posto se ti javljas mozes i ti da pomognes sugradjaninu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo nemojmo o zvezdi i partizanu...pričajmo o CG vaterpolu...

partizan je , inače, sada, jasno,jači od zvezde....ukupno gledano, zvezda je uspješnija, bolja,poznatija,priznatija....**** ga, sve se mijenja. liverpool je nekad bio najjači klub engleske, sada su miševi u odnosu na MUTD.juventus u odnosu na inter izgleda jako loše.benfika je u kurtzu, borusia monchengladbach, ajaks loš,dinamo kijev slabiji od šahtara a bio je najbolji u evropi...

da ne spominjem kako je nekad najjači jadran iz novoga zadnjih nejkoliko godina pregažen od prosjaka iz kotora...sa svim porobićima,mračevićima,zlokovićima...
    Brooclyn Forever !

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nevjerovatni su ovi nasi novinari! :mad:
    Arena u svom izvjestaju sa sastanka Saveza "zaboravila" da objavi i ovo (dio izvjestaja Dan-a):
    "Na sjednici je donesena odluka o zaštiti igrača, trenera i Prve crnogorske lige, a usvojene su jedinstvene osnove vaterpolo takmičenja za takmičarsku 2009-2010. godinu".
    (profesionalce iz Vijesti vaterpolo zanima samo kad im iz jadrana plate za neki intervju na cijeloj strani, tako da oni ovu vijest nisu ni objavili)

Jedan jako bitan dio, mozda i najvazniji nakon odluke o kandidaturi za EP!
    Kakva zastita igraca i trenera? Jel' to opet neki atak na Primorac, tj. kako drugacije shvatiti bilo koju ovakvu odluku u ovakvom momentu
    Kakva zastita Prve crnogorske lige? Od koga je to stite? Od stranaca mozda?
    I naravno, ono o cemu smo puno diskutovali odje, kakve su to "jedinstvene osnove za vaterpolo takmicenja za takmicarsku 2009-2010. godinu"?
    Zasto nam ih ne objave sada, a ne cemo na njih cekat' kao po "dobroj" staroj praksi, makar do februara naredne godine!? :mad:

CG na Mediteranskim igrama zavrsila 5. Ocekivan rezultat. Crepulja se izdvojio kao najbolji strijelac...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

nisam ja pomenuo nista za bari i tokio...niksicanin_24 je pomenuo da mu normalno dodju serije pobjeda u fudbalu pa ga ja pitam kad je to dozivio prvi put i poslije kolko godina navijanja za jsd partizan...mozda sam nesto pogresno svatio...tebe nisam pitao jer to ti nisi rekao,al posto se ti javljas mozes i ti da pomognes sugradjaninu...
    Pa, ja sam se ogranicio na fudbal, a ti pominjes citavo sportsko drustvo. Tu smo, je li, svjetlosnu godinu ispred vas.

Ne znam gdje si procitao da sam pomenuo serije pobjeda u fudbalu?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskuliraj ih malo, predjite na vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Iako je neki dan istaknuo: 'Ma, kakva Crna Gora', demantirao natpise u 'Sportskim novostima', Smodlaka je ipak stavio potpis na ugovor s Cattarom, klubom iz Kotora, trećeplasiranim sastavom prvenstva Crne Gore, koji će u slijedećoj sezoni osim u LEN-a kupu biti i članom regionalne, Jadranske lige.
    Dakle, nakon 12 godina Smodlaka napušta Juga i Gruž. S Jugom je osvojio sedam naslova prvaka Hrvatske, isto toliko kupova Hrvatske, dva naslova prvaka Europe, LEN-a kup, europski Superkup te Jadransku ligu.

Link
    Vrlo ozbiljno pojačanje za Cattaro. Ove će godine JL bit još jača i još neizvjesnija. Jedva čekam početak
    Last edited by bracodubrovnik; 06-07-09 at 12:27.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

VK KES - Komsije EVROPSKIH SAMPIONA !!!!! HAHAAHAHAHAH Novljani novo ime dobili )

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Vrlo ozbiljno pojačanje za Cattaro. Ove će godine JL bit još jača i još neizvjesnija. Jedva čekam početak
    Onim sto sam od Smodlake vidio pri kraju sezone sam razocaran, vjerovatno ce mu to u Cattaro bit' oprostajna sezona. Nekad veliki centar od kojega ce 3 ostala momka (Misis, Tomasevic, Draskovic) moc' dosta da nauce, ali ako pricamo o konkretnom ucinku...ne ocekujem od Smodlake puno.
    Ako su mu dali velike pare onda mislim da su pogrijesili!
    Ono sto me raduje je to da neko od naseg centarskog para ne ide u Akademiju!

Sto ce Jug sad? Krapic? Paskvalin?

Ovo je, cini mi se, mnogo veci udar Jugu, nego pojacanje Cattaru, jer Mile kao drugi sidrun (Jug) i Mile kao prvi sidrun i pojacanje od koga se puno ocekuje (Cattaro) - to je nesto sasvim razlicito!

Posebna je prica sto se vec sad nazire da ce Cattaro naredne godine morat' znacajno mijenjat' ekipu, zbog ogranicenja broja hrvatskih igraca. Mile je peti...

Sa univerzijade smo ispali, izgubili smo od Hrvatske 10:7 (2:1,3:2,3:3,2:1).
    Ocekivano (hrvati su u prosjeku skoro 3 godine stariji). Ipak, generalno, neulazak medju 8 je neuspjeh, mislim da smo sansu za prolaz ispustili u prvom mecu protiv Grka(da smo to dobili za plasman medju 8 bi igrali protiv francuza), mislim da ta ekipa nije bolja od nas.
    Naleceli smo u 1/8 finala na bolje, hrvate, nismo imali srece u zrijebu, 2-3 losije ekipe ce uc' u medju 8.
    Last edited by cattaro; 06-07-09 at 14:28.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nevjerovatni su ovi nasi novinari! :mad:
    Arena u svom izvjestaju sa sastanka Saveza "zaboravila" da objavi i ovo (dio izvjestaja Dan-a):
    "Na sjednici je donesena odluka o zaštiti igrača, trenera i Prve crnogorske lige, a usvojene su jedinstvene osnove vaterpolo takmičenja za takmičarsku 2009-2010. godinu".
    (profesionalce iz Vijesti vaterpolo zanima samo kad im iz jadrana plate za neki intervju na cijeloj strani, tako da oni ovu vijest nisu ni objavili)

Jedan jako bitan dio, mozda i najvazniji nakon odluke o kandidaturi za EP!
    Kakva zastita igraca i trenera? Jel' to opet neki atak na Primorac, tj. kako drugacije shvatiti bilo koju ovakvu odluku u ovakvom momentu
    Kakva zastita Prve crnogorske lige? Od koga je to stite? Od stranaca mozda?
    I naravno, ono o cemu smo puno diskutovali odje, kakve su to "jedinstvene osnove za vaterpolo takmicenja za takmicarsku 2009-2010. godinu"?
    Zasto nam ih ne objave sada, a ne cemo na njih cekat' kao po "dobroj" staroj praksi, makar do februara naredne godine!? :mad:

CG na Mediteranskim igrama zavrsila 5. Ocekivan rezultat. Crepulja se izdvojio kao najbolji strijelac...
    -mislim da to znači da će se žrijebati kalendar dok ga jad(r)an ne usvoji
    -i da niko ne smije da priča o sramoti i diskriminaciji koju su dozvolili time što su pustili da se cattaru naredi da mora plaćati gostovanja ekipama kojima je domaćin ako će da igra JL
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Onim sto sam od Smodlake vidio pri kraju sezone sam razocaran, vjerovatno ce mu to u Cattaro bit' oprostajna sezona. Nekad veliki centar od kojega ce 3 ostala momka (Misis, Tomasevic, Draskovic) moc' dosta da nauce, ali ako pricamo o konkretnom ucinku...ne ocekujem od Smodlake puno.

Ovo je, cini mi se, mnogo veci udar Jugu, nego pojacanje Cattaru, jer Mile kao drugi sidrun (Jug) i Mile kao prvi sidrun i pojacanje od koga se puno ocekuje (Cattaro) - to je nesto sasvim razlicito!

Posebna je prica sto se vec sad nazire da ce Cattaro naredne godine morat' znacajno mijenjat' ekipu, zbog ogranicenja broja hrvatskih igraca. Mile je peti...
    Mislim da zasad nema rješenja na poziciji drugog centra. Jug ove godine po svemu sudeći ne dovodi nikakva pojačanja a u juniorskom pogonu nema pravog sidruna. Da se mene pita doveo bih Geratovića iz Medveščaka i ne bih žalio novaca. Momak je junior sa velikim potencijalom i za godinu dvije bi, ako se bude s njim kvalitetno radilo, mogao bit vrlo jako pojačanje.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by UltrasTito View Post
    -mislim da to znači da će se žrijebati kalendar dok ga jad(r)an ne usvoji
    -i da niko ne smije da priča o sramoti i diskriminaciji koju su dozvolili time što su pustili da se cattaru naredi da mora plaćati gostovanja ekipama kojima je domaćin ako će da igra JL
    Odlicno zapazanje, sad si me doveo u situaciju da kazem neke stvari.
    Prvo, do sad je i vise nego jasno bilo da su Budva i jadran preko svojih ljudi u Savezu svim odlukama nadglasavali nase predstavnike (kad pomislim da je jedan Adzic nas predstavnik najezim se!). Sad se pojavljuje Cattaro i sto mi radimo? Mi se pridruzujemo ciganima iz Saveza kontrirajuci i sabotirajuci Cattaro! Mozemo ih voljet ili ne (a u Ko se jako dobro zna ko je dje po tom pitanju), ali nam sutra taj Cattaro moze itekako valjat i tu pravimo veliku gresku. Dakle, na stranu to sto smo ih proslog ljeta sprijecili da treniraju na otvoreni bazen, na stranu sto smo im zamalo to isto napravili i na zimski bazen, na stranu sto necemo sa njima da sparingujemo niti da ostvarujemo ikakav kontakt, ali...da li su nam oni vece zlo od novljana? Po meni nisu... Iako vec ranije rekoh, 110 klinaca trenira u tak klub, a to je jak udar Primorcu. No, nas je problem kako se neko bolje organizacijski uredio za godinu dana nego neko ko postoji skoro vijek...
    Nemoj me jebat' mogu ti trebat' - rekli bi nasi stari...

Sto se Juga tice, sumnjam da ce klub takve velicine dozvolit sebi da udje u sezonu sa jednim sidrunom. Iako se titula u Hr vjerovatno nikad lakse nece osvojit nego naredne sezone.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sa univerzijade smo ispali, izgubili smo od Hrvatske 10:7 (2:1,3:2,3:3,2:1).
    Ocekivano (hrvati su u prosjeku skoro 3 godine stariji). Ipak, generalno, neulazak medju 8 je neuspjeh, mislim da smo sansu za prolaz ispustili u prvom mecu protiv Grka(da smo to dobili za plasman medju 8 bi igrali protiv francuza), mislim da ta ekipa nije bolja od nas.
    Naleceli smo u 1/8 finala na bolje, hrvate, nismo imali srece u zrijebu, 2-3 losije ekipe ce uc' u medju 8.
    znači konačno smo dobili cg. ajde neka neće bit 6. poraz zaredom u rimu, nego nova serija. šalim se naravno, ova utakmica se može računat pod sudare reprezentacija, naravno onih najačih A, seniorskih.

slažem se za milu. jug mu je ponudio pristojan ugovor, ali cattaro izgleda dosta više kad je odlučio otić. on sigurno ne vrijedi tih para s obzirom na ono što pruža u zadnje. mislim da se cattaro malo zajebo, ali što ćeš.

jug za sad ima semana, ovog slovaka, koji je pred kraj sezone pokazo da ipak ima potencijala za poziciju drugog sidruna. navodno bi mogo doć i paškva, čuo sam te priče. a o krapiću se isto govori, ali tek od dogodine kad mu istekne ugovor.

što se tiče geratovića, on je veliki potencijal (kao uostalom i ćuk, isto iz juniora medveščaka), ali nije spreman za seniorski vaterpolo. on bi mogo doć kao perspektiva, koja bi tek najranije dogodine bila iskoristiva u prvoj momčadi. a ne vjerujem da bi bio nešto skup. ove godine jug će se prošetat hr. prvenstvom tako da možda i neće dovodit nikoga umjesto mile. malo će im patit igra u europi, ako seman ne pokaže daljni napredak, ali nema veze. nema se para i ne smije se trošit više od raspoloživih sredstava.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Semana nisam nikad gledao, a nisam ni znao da je sidrun
    Pa dobro, onda i ne treba nikakvo pojacanje tu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

al dobro isto ce smodlaka valjat kataru,pogotovo kad je gusto...imaju bar tih centara da se mjenjaju...mada ja ne kapiram sta ce kataru 20 igraca...4 centra imaju...i sad mi dolazi na um zapazanje @cattara kako univerzitetska ekipa odnosno `89 godiste(a nisu ni oni klinci vise ipak imaju 20 godina)po svojim klubovima nidje niko ne igra a sad treba da nose igru...
    mene zanima kako ce ti igraci tako napredovat...evo npr.klikovac,tesanovic,doncic,cuckovic...ma skoro svi oni tamo...jedino mladji brga dobije ponekad sansu...ne znam kako ce tomasevic iz katara nepredovat-bice 4. centar...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    znači konačno smo dobili cg. ajde neka neće bit 6. poraz zaredom u rimu, nego nova serija. šalim se naravno, ova utakmica se može računat pod sudare reprezentacija, naravno onih najačih A, seniorskih.

slažem se za milu. jug mu je ponudio pristojan ugovor, ali cattaro izgleda dosta više kad je odlučio otić. on sigurno ne vrijedi tih para s obzirom na ono što pruža u zadnje. mislim da se cattaro malo zajebo, ali što ćeš.

jug za sad ima semana, ovog slovaka, koji je pred kraj sezone pokazo da ipak ima potencijala za poziciju drugog sidruna. navodno bi mogo doć i paškva, čuo sam te priče. a o krapiću se isto govori, ali tek od dogodine kad mu istekne ugovor.

što se tiče geratovića, on je veliki potencijal (kao uostalom i ćuk, isto iz juniora medveščaka), ali nije spreman za seniorski vaterpolo. on bi mogo doć kao perspektiva, koja bi tek najranije dogodine bila iskoristiva u prvoj momčadi. a ne vjerujem da bi bio nešto skup. ove godine jug će se prošetat hr. prvenstvom tako da možda i neće dovodit nikoga umjesto mile. malo će im patit igra u europi, ako seman ne pokaže daljni napredak, ali nema veze. nema se para i ne smije se trošit više od raspoloživih sredstava.
    Seman je malo toga pokazo iako je konstitucijom jedan od jačih centara. Doduše nije ni imao neku kvalitetniju priliku za dokazivanje ali svejedno on nikad neće moći biti dostojna zamjena za Smodlaku. Daj bože da griješim.

Geratović je vrhunski potencijal i napisao sam da bi za godinu dvije trebao postat ekstra igrač. Dečko ima 17 godina. Već ga sad uspoređuju sa Smodlakom a redovito odnosi titulu naj igrača u juniorskoj konkurenciji. Mislim da za njega ne bi trebalo žalit para jer je i Mladost trznula na njega.
    Ni Ćuk nije za odbacit ali je Geratović ipak (zasad) veći potencijal.

Page 111 of 941 FirstFirst ... 1161101107108109110111112113114115121161211611 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)