Page 206 of 265 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... LastLast
Results 5,126 to 5,150 of 6625

Thread: m:tel Wimax

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ista stvar kao kod mene na masline. nema fiksne linije, a podstanar sam, pa mi ovako najlakse. evo, čovjek je objasnio za wireless router. ma ja sam ga sam sredio s instalacijom i montaža, ako ja mogu, može svak....hehe. bilo bi fino da se sjete sami podići malo brzine....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bumba View Post
    ista stvar kao kod mene na masline. nema fiksne linije, a podstanar sam, pa mi ovako najlakse. evo, čovjek je objasnio za wireless router. ma ja sam ga sam sredio s instalacijom i montaža, ako ja mogu, može svak....hehe. bilo bi fino da se sjete sami podići malo brzine....
    Ja sam cuo da se M tel raspada...Pritaskaju ih na svaki nacin.Ja ocekujem povecanje evo dvije godine..A to sto cu im dati 32 eura za 1 Mbit to pazi.dok T-com za 20 i neki eur sa popustom daje 3 mbita..mislio sam nekad da ce Mtel biti velika konkurencija.

Thanks Thanks Given 
    4,440
    Thanks Thanks Received 
    8,579
    Thanked in
    3,299 Posts

Quote Originally Posted by DeRa View Post
    Ja sam cuo da se M tel raspada...Pritaskaju ih na svaki nacin.Ja ocekujem povecanje evo dvije godine..A to sto cu im dati 32 eura za 1 Mbit to pazi.dok T-com za 20 i neki eur sa popustom daje 3 mbita..mislio sam nekad da ce Mtel biti velika konkurencija.
    m tel im je odlicna konkurencija samim tim sto im je stabilna konekcija i nema svakodnevnih ispada i kidanja zivaca. takodje, imaju odlican kol centar i ljude koji rade na podrsci korisnika, koji ti ne govore da restartujes kompjuter kad ti pukne veza, a najkasnije sjutra dodju da otklone eventualni problem. ne bih promijenio ovaj paket 512 za t comov od 3 mbps sanse nema pa da ce mi ga besplatno dat.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DeRa View Post
    Kako nemas izbora?Jedino razumno resenje je da je problem zbog fiksnog telefona.Je li tako?
    da, tako je

nema slobodnih prikljucaka za fiksni
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    m tel im je odlicna konkurencija samim tim sto im je stabilna konekcija i nema svakodnevnih ispada i kidanja zivaca. takodje, imaju odlican kol centar i ljude koji rade na podrsci korisnika, koji ti ne govore da restartujes kompjuter kad ti pukne veza, a najkasnije sjutra dodju da otklone eventualni problem. ne bih promijenio ovaj paket 512 za t comov od 3 mbps sanse nema pa da ce mi ga besplatno dat.
    E vidis, moja iskustva su potpuno drugacija.

Konekcija mi nije stabilna, zna cesto da me diskonektuje(doduse ne svakodnevno) i kida mi zivce brzina i net kad prestane da radi.
    Call centar me pita jesam li vadio kabal i slicne gluposti i nemaju pojma o cemu pricam kad pitam nesto. Dodju, prikljuce na svoj pc, kao pozovu i kazu da je to to a sve isto! Prije sam ih cekao preko nedelju da dodju, sad je mozda manje no opet...
    Cus, brzina mi je non stop ko s 512 + ni to ne radi kako treba jer net se zamrzne cesto, prestane na par sekundi da radi oO
    A tek lag u igricama...
    I cijena 43 eura, bah. Prelazim na tcom uskoro vjerovatno, no prvo da vidim mogu li smanjit na 512 pa da vidim kako radi
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo sto se tice pinga u CS-u
    http://i41.tinypic.com/24c9or9.jpg
    http://i43.tinypic.com/hsul3d.jpg
    napomena: na srpskom serveru
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ima li ko odje da mi sredi instalaciju za berane?
    Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ne moze neko biti konkurencija T-com-u sa izgovorom "nemamo antena"..Znam veliki broj ljudi koji je naivno cekao da dodju po nekoliko mjeseci i isli svakih 10 dana da pitaju oce li vise, a oni ih lazu iako sami znaju da nisu u mogucnosti da ispune dogovor.To tako ne ide.Vidi se ko drzi monopol ali jbg..Ocigledno ih neko pritiska i ne dozvoljava da ugrozi T-com ni mrvicu.

Zao mi je ljudi koji nemaju mogucnosti da uvedu T-com zbog fiksnog jer je M-tel presmrdio sa cijenama takodje..Era 512 konekcije polako prolazi..A za 1 Mbit traze preko 30 eura...Pfffff

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by N_L View Post
    E vidis, moja iskustva su potpuno drugacija.

Konekcija mi nije stabilna, zna cesto da me diskonektuje(doduse ne svakodnevno) i kida mi zivce brzina i net kad prestane da radi.
    Call centar me pita jesam li vadio kabal i slicne gluposti i nemaju pojma o cemu pricam kad pitam nesto. Dodju, prikljuce na svoj pc, kao pozovu i kazu da je to to a sve isto! Prije sam ih cekao preko nedelju da dodju, sad je mozda manje no opet...
    Cus, brzina mi je non stop ko s 512 + ni to ne radi kako treba jer net se zamrzne cesto, prestane na par sekundi da radi oO
    A tek lag u igricama...
    I cijena 43 eura, bah. Prelazim na tcom uskoro vjerovatno, no prvo da vidim mogu li smanjit na 512 pa da vidim kako radi
    Pojasni mi malo ovaj dio: "Dodju, prikljuce na svoj pc, kao pozovu i kazu da je to to a sve isto!" Je li na njihov komp radi normalno?Pokazu li ti da radi?Izmjere li na speedtest ili sa njihovog servera?Ne treba da platis kad ne dobijes servis koji bi trebalo,a to veoma lako mozes zavrsiti...
    "Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pozdrav !
    Zanimaju me uslovi potrebni za ovaj vid interneta, a pre svega mislim na dokumenta posto nisam drzavljanin CG ?

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Quote Originally Posted by Madzi View Post
    Pojasni mi malo ovaj dio: "Dodju, prikljuce na svoj pc, kao pozovu i kazu da je to to a sve isto!" Je li na njihov komp radi normalno?Pokazu li ti da radi?Izmjere li na speedtest ili sa njihovog servera?Ne treba da platis kad ne dobijes servis koji bi trebalo,a to veoma lako mozes zavrsiti...
    Nije radilo na njihov kompjuter normalno. Nesto pricase na tel i tamo im pravise i rekose to je to. Izmjerismo na speedtest i rekose eto radi i odose. ( A bilo je ipod 2mbit no aj). A pitam moze li se prebacit antena na drugi sektor koji mi je najblizi, kazu ne jer je preopterecen(vjerovatno kao i svi ostali?).
    Pokrenem download ista stvar, igre opet lag i kocenje. Probam RADIO STREAM i pocne da se zaglavljuje! I rekoh sebi da cu se prebacit iduci mjesec na manji paket ali na ocevo mi je ime ugovor a on je na put pa nista, tek iduci mjesec.

A naravno da se moze zavrsit raskidanjem ugovora, al onda se moram opet prebacit na tcom a siguran sam da cu imat iste probleme ko prije tako da stvarno ne znam sto da radim osim da psujem mtel, tcom, dje zivim i sebe.

P.S. Brzina zna da dodje i da sve radi ok, ali vise puta se desi da ne radi kako treba. A http://213.133.3.3/ ne mogu da otvorim
    Last edited by N_L; 05-07-09 at 14:32.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nije radilo na njihov kompjuter normalno. Nesto pricase na tel i tamo im pravise i rekose to je to. Izmjerismo na speedtest i rekose eto radi i odose. ( A bilo je ipod 2mbit no aj). A pitam moze li se prebacit antena na drugi sektor koji mi je najblizi, kazu ne jer je preopterecen(vjerovatno kao i svi ostali?).
    Pokrenem download ista stvar, igre opet lag i kocenje. Probam RADIO STREAM i pocne da se zaglavljuje! I rekoh sebi da cu se prebacit iduci mjesec na manji paket ali na ocevo mi je ime ugovor a on je na put pa nista, tek iduci mjesec.

A naravno da se moze zavrsit raskidanjem ugovora, al onda se moram opet prebacit na tcom a siguran sam da cu imat iste probleme ko prije tako da stvarno ne znam sto da radim osim da psujem mtel, tcom, dje zivim i sebe.

P.S. Brzina zna da dodje i da sve radi ok, ali vise puta se desi da ne radi kako treba. A http://213.133.3.3/ ne mogu da otvorim

Ti pomenu nedje da ti je ugovor istekao cini mi se? Ako je tako a nisi ga raskinuo 15 dana prije nego sto ti je istekao ugovor racuna se da si ga produzio na isti period.Provjeri to...

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Istekao je poodavno, prosle godine cini mi se. Nema sanse da bi im placao u slucaju da ne mogu raskinut.
    A najverovatnije bih predao nalog nekom ko sto su neki s foruma radili...
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Znas sta se radi u slucaju da ne moze da se rijesi problem (neko je podigao zgradu ispred tebe,komshiji je poraslo drvo...) - raskida se ugovor (na njihovu shtetu,tj. ne placa niko nikom nista samo uzmu opremu) ili ti prihvatis da ga koristis tako (kao sto je vecina ljudi i uradila),ali onda nemoj da se zalish! Probaj da smanjish brzinu(ako je to moguce,a mislim da jeste).Mozda te tada prebace i na drugi sektor,jer nije isto prebaciti 2Mb i "ugurati" 0,5 Mb.
    Kad ti istekne ugovor onda si slobodan da ga raskines kad hoces,nije tacno da se sam produzava...
    A ovaj 213.133... - izgleda da niko ne moze...
    "Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Nista nije nicalo, no od pocetka svako malo sam imao probleme. Desi se da radi fino po par mjeseci al evo u zadnje vrijeme ubija
    A zalit se moram, uvjek uvjek mora nesto da ne valjda da bih se zalio hahaha
    Brzinu cu smanjit svakako, iako je i ovo 2mbit jadno no taman necu bit do kraja ljeta kuci pa eto...
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja jedva cekam da mi istekne ugovor i da predjem na t com jer velika je razlika izmedju 35 i 20 eura s tim sto kad platim racun u posti moram da idem u poslovnicu da im pokazem jer kad tako uplatim oni to ne znaju... i posle prvog racuna neplacenog iskljucuju a sledeci ti uredno dodje...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bass3000 View Post
    Ja jedva cekam da mi istekne ugovor i da predjem na t com jer velika je razlika izmedju 35 i 20 eura s tim sto kad platim racun u posti moram da idem u poslovnicu da im pokazem jer kad tako uplatim oni to ne znaju... i posle prvog racuna neplacenog iskljucuju a sledeci ti uredno dodje...
    mozes da placas racun i u p oslovnici mtel-a, a ovo za isklljucivanje ne mogu da tvrdim da grijesis, meni se jos nije desilo da mi zbgo jednog racuna iskljuce,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Tezina mi je mlatit do poslovnice... nego ja sam nazvao i rekli su mi da posle jednog racuna neplacenog gase... znaci oko 20og gase. Jednom sam imao dva neplacena i nazvao i rekli mi da platim jedan i ukljucuju i kad sam platio u poslovnicu su mi rekli da ne ukljucuju ali su mi ipak ukljucili jer sam instistirao

Uzeo bih ja adsl ali vec sam ga imao i masu je prekidao a vidim i extra tv steka znaci u sat vremena mora do 5 puta da zamrzne slika na 5 do 10 sekundi... ADSL mi je imao i po 200 prekida mjesecno dok Wimax ne prekida sem kad ne platim...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliki je download u najgorem slucaju za paket 512/128 i dal se moze nesto stream gledat?

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Moze youtube
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    45
    Thanked in
    33 Posts

Ali ne HQ/HD
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

paket je 512/256
    a ako ti treba HD ili HQ pustis ga malo, pa gledas
    obican ide lagano

nesto se poboljsao :P

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko se sada ceka na instalaciju wimax-a? ja sam razmisljao da ga ubacim ...
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    koliko se sada ceka na instalaciju wimax-a? ja sam razmisljao da ga ubacim ...
    od 2 dana do 2 godine, kako ko
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    od 2 dana do 2 godine, kako ko
    hahaha a recimo ovako regularno ? bez veza i cuda ? 2 godine ?
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Page 206 of 265 FirstFirst ... 106156196202203204205206207208209210216256 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)