Meni je isto ovo sto je on popljuva himnu i drzavni dres na ovaj nacin, ka' sto velika vecina na pocetku utakmica ne pjeva himnu.
burzanovićevo viđenje filipovićeve samostalnosti, pa čak i njegov osvrt na aktuelni trenutak reprezentacije uopšte, je prilično tačan, ili se poklapa sa mojim mišljenjem, izaberite...
burzanovićev traktat o himni i srbiji i njenoj čuvenoj reprezentaciji je glupost i on je to pokušao demntirati danas u vijestima...
burzanović , kao igrač , je jedan debeli prosjek, i da sam na filipovićevom mjestu, ne bih ga držao u timu.
pozz
Brooclyn Forever !
Nikad mi se nije ni svidjao kao igrach, za ovu izjavu - no comment
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
imas i u Arenu ako necitas vijesti
prvo...demantirati je ispravno makar koliko i demantovati...
drugo...da je imao išta u glavu,ne bi ni bio prosjek...koji definitvno jeste jer igra u CZ, trenutno najraspalijem od velikih klubova na balkanu,a neće zapinjati ni u repki,angažman vani se i ne pominje..."a da si što valjala bila bi se udala"
Brooclyn Forever !
on je onaj intervju dao u srbiju i mislio da mozda nece doci odje do nas pa je onda svasta pricao, a sad kao mijenja misljenje kad smo mi culi sta je rekao...e pa ne moze, bilo razmisljat ranije malo...
AJMO CRNA GORO !!!
to je sad jako bitno... oće li mu ko reć da je smrad ili neće! ne treba mu reć ni riječ ! niti ijedan post na bilo koji forum posvetiti njegovo, kako sad kaže, greški! sad se kao izvinjava.
Ili Djurkovic sa zaledjem![]()
ajde čoče što je frka sa nekih hrvatskim izrazom, na neke TV staince dosta voditelja kaže "nedelja", ili "sutra", pa nema veze...
Mnogi profesori, doktori i ta akademska cuda govore stoljece..
ja sam učio cijelo vrijeme školovanja srpsko-hrvatski jezik,kojeg sada zovemo i crnogorskim. istina je da tako kažu u hrvatskoj ali nadam se da smo shvatili i naučili da je apsolutno nebitno,za dobronamjerne ljude, koja se varijanta iste riječi koristi. znamo obije,...valjda...i znamo na što sam mislio...valjda...
burzanović je dobar za zvezdu...zvezda,ovakva kakva je sad, upravo sjajna za njega...the end...
Brooclyn Forever !
Srbijanski lingvisti podsticu da se koriste kroatizmi, ako nema srpske rijeci za taj termin. Naravno, u hrvatskoj se i lingivsti jeze pri koriscenju srbizama, a kamoli obican puk. Kompleksi su cudo.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks