danas sam dobio ovaj kacket, direktno sa Wimbledona (ovaj bijeli), perverzno je dobar.
![]()
Osim ako mu se (nažlost, ali izgleda je tako) karijera ne nalazi pred krajem.
Steta sto Venus nije iskoristila one dvije brejk lopte,posto Serena djeluje sigurnije,ima STRASNIH poena...
edit:Sereni prvi set 7:6
Last edited by Jakuza; 04-07-09 at 15:07.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Baš glupo gledaš na te godine, nešto na foru mlađe = teže doć do uspjeha. Svi smo mi različiti, ako se čoek razgoropadi sa 18, sa 21,22 je već ... avidimose, ka što je slučaj sa nadalom. Fizički je bio nevjerovatno spreman.
No mi nije jasno kako ne moš razumjet da ako se neko izlaže tolikom fizičkom naporu, da mu mora nešto "oslabit", a to nešto ima da ga jebe do kraja karijere. Bukvalno, ugasio ga je. U sportu imaš dosta takvih primjera, uzmi fudbal. Eno ti ronaldo debeli, van basten je završio sa 28, itd.
Iz tog meni masu logičnog razloga, ne vjerujem da će nadal igrat tenis sa 28. A kolko god ti mrzio federera, on je 16x pametniji igrač od nadala, i radi toga će ostat najbolji ikad.![]()
Mislio sam da bacim koji euro na Serenu,jer se Venus bori sa povredom.
Kako je bilo u svlačionicu - "dobro, puštiću te ovaj put, nemoj da me smaraš."
gledao sam samo prvi set, i Venus se jako lose kretala, potpuno neprepoznatljivo. Mislim da je imala neki problem definitivno. A u te price o namjestanju izmedju njih dvije ja nikako ne vjerujem
Pa bile bi glupe, ako ne bi namjestile. Sestre su, sto bi se klale...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Pa e, ja sam i očekivao samo 2 seta, jer igraju i dubl danas.
Zimonjic i Nestor odbranili titulu,pala su i BRACA 7:6;6:7;7:6;6:3
Bravo za Zimonjica...
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
SESTRE odbranile titulu u dublu, u finalu bolje od Stosur/Stabs sa 7:6;6:4.
Evo dobrih vijestihttp://www.sportal.rs/news.php?id=5437
Bravo Ziki!!! Jedini srpski teniser koji stvarno igra konstantno i koji nikad ne nervira svoje fanoveSvaka mu cast, nadam se da ce se nauzimati jos slemova, ali se mora primijetiti da je Nestor slabija karika u njihovom timu.
Jedan interesantan detalj sa danasnjeg intervjua sa Fedexom. Ko mi nakon ovoga kaze kako je arogantan i ne ukazuje postovanje protivniku zavrsavam svaku diskusiju sa njim. Prakticno je sam rekao da je Rafa i dalje pravi #1 iako ce izgubiti tu poziciju u ponedeljak.
Q. A few weeks ago the story was about Nadal winning everything, you struggling a little bit. Then you won Madrid, you won Paris. Now you're about to regain maybe the No. 1. Tennis seems to change fast. What's your reflection on this?
ROGER FEDERER: Yeah, I mean, there's a good side and a bad side, because it's kind of a very important period in tennis, the French Open and Wimbledon stretch.
So if you get injured ‑‑ I think like what Murray got injured as well with his wrist a couple of years ago, and Rafa now a little bit. I don't quite remember now who else got injured ‑‑ but you can lose so many points. Especially him being back‑to‑back champions, Paris and Wimbledon last year, you can't play, you lose four thousand points. It goes like in a hurry. From being invincible, you're all of a sudden No. 2, No. 3 in the world, having to prove yourself.
Other tournaments are looming around the corner which you have to defend again. Does that just mean that he's only the second best, you know, or third best just because he couldn't play? Probably not. He deserves to be all the way up there in the rankings, but somebody has to win the tournament.
All you can do is put yourself in that position, and I did. Of course, I'm very happy. Shouldn't be forgotten what a great player, what a great champion he is. Stories come about very, very quickly in tennis.
At the same time, because they go so quickly, some fade quickly as well. Sometimes it's not fair towards certain players, if you achieved a lot like I did for so many years and then you don't win some tournaments, people say you're already on the decline very quickly.
So that's the way this business works, unfortunately. But I hope it just opens some eyes at least these last few months, because they have been very different maybe to what people expected.
kakvo nepostovanje prema protivnku...aooooo![]()
Veliki dzentlmen, gospodin i sportista. Jednom rijecju - legenda.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Čestitam Federeru Vimbldon i neka se raduje najviše što može.
Veoma brzo se vraća njegova crna beštija , veliki Nadal, a onda , naravno, ponovo porazi, porazi...
Za mene su ovi rezultati samo produkt izostajanja, povreda i sicrpljenosti Nadala.
Ako Federer u narednom periodu bude pobjeđivao Nadala, koji bude u staroj formi i spremi, onda svaka čast.
Ovako . ostaje ona naša: Kada MAČKE nema, miševi kolo vode.
Ili miševi umisle da su mačke.
Naravno dok se mačka ne vrati, a onda... njam, njam, njam...
Sve je to divno, slatko, simpatično ali kada nema Rafe nema ni TEŽINU!
Pošto se vraća pravi kralj u Montrealu, tada počinje nastavak dranja i čišćenja.
Libertas
Nema tebi spasa brate...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Jos ova titula i Feki moze u penziju. Taman da ostavi da macak Nadal sa "jednom nogom" dere ove miseve koju se vrzmaju oko njega.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks