View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 229 of 2251 FirstFirst ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... LastLast
Results 5,701 to 5,725 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

kako bih mu zalijepio 2 šamara

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    ma neka, ne zna zasto ne igra jel? bogami zna odlicno, jer nije htio da potrci protiv bugara kad je usao, jer zbog njegove zajebancije podje kontra i go nam dadose, a i zbog njegovog bahatog ponasanja u reprezentaciji,
    pljuje svoje saigrace dojucerasnje i cijelu reprezentaciju jer ga vise ne zovu i to sa punim razlogom, neka igra za srbiju i ovako im se iz guzice ne izvlaci sa izjavama

splacina izjavljuje da crna gora nema pravi odnos prema igracima, a on sam nema odnos prema tome dresu, i nikad ga vise ne zvali u reprezentaciju, PIH!!!
    1.Rekao je da se Filipovic nista ne pita oko reprezentacije,vec Savicevic sto je potpuno tacno.
    2.Takodje je tacno da ne igra zato sto se posvadjao sa Vucinicem i zato ga Filipovic ne zove.A i za ove pola god na pozajmici u Buducnosti,iako alkoholicar,je pokazao da je najbolji igrac u nasoj ligi,tako da nije bilo sukoba sa Vucinicem je zasluzio bar poziv za prijateljsku utakmicu.
    3.Atmosfera u reprezentaciji je losa,glavni je Vucinic i to svako zna.Sve pocinje od mladjih kategorija pa na dalje.4 druga su mi igrala za mladu reprezentaciju kad su igrali Cetkovic,Stjepanovic,Vukcevic i svi su mi posvjedocili da je atmosfera katastrofa,da se stalno psuju,da se mrze,da postoji ogromna ljubomora medju njima.Nek mi neko kaze da je Vlaisavljevic pravi kadar da vodi "nade" naseg fudbala,pa da se odma bacim sa Vezirovog.A ko ga je tu postavio-naravno Dejo Savicevic i nece ga micat ko zna koliko s tog mjesta.Znaci,sve potice od mladjih kategorija i nepravilnog razvijanja sportskog duha.

Ne kazem da je primjerena izjava Burzanovica,ali stavite se u njegovu poziciju.Momak ne igra zbog Vucinica i tacka.Svakome bi bilo krivo.On je i prije bio alkoholicar pa je dobijao poziv za reprezentaciju.A i ono sto je rekao da ovo nije "prava himna",mislio je na atmosferu u timu,jer je poznato da nije bas pametan i da ne umije da sklopi 3 pravilne recenice za redom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rak glave,i sve najgore Igore,tranjo jedna!!!

BALAVAC,ALKOS,TRANJA!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je to ''igrač'' iz kafane daje izjavu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Filip_cg View Post
    Kakav je to ''igrač'' iz kafane daje izjavu...
    pjan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    1.Rekao je da se Filipovic nista ne pita oko reprezentacije,vec Savicevic sto je potpuno tacno.
    2.Takodje je tacno da ne igra zato sto se posvadjao sa Vucinicem i zato ga Filipovic ne zove.A i za ove pola god na pozajmici u Buducnosti,iako alkoholicar,je pokazao da je najbolji igrac u nasoj ligi,tako da nije bilo sukoba sa Vucinicem je zasluzio bar poziv za prijateljsku utakmicu.
    3.Atmosfera u reprezentaciji je losa,glavni je Vucinic i to svako zna.Sve pocinje od mladjih kategorija pa na dalje.4 druga su mi igrala za mladu reprezentaciju kad su igrali Cetkovic,Stjepanovic,Vukcevic i svi su mi posvjedocili da je atmosfera katastrofa,da se stalno psuju,da se mrze,da postoji ogromna ljubomora medju njima.Nek mi neko kaze da je Vlaisavljevic pravi kadar da vodi "nade" naseg fudbala,pa da se odma bacim sa Vezirovog.A ko ga je tu postavio-naravno Dejo Savicevic i nece ga micat ko zna koliko s tog mjesta.Znaci,sve potice od mladjih kategorija i nepravilnog razvijanja sportskog duha.

Ne kazem da je primjerena izjava Burzanovica,ali stavite se u njegovu poziciju.Momak ne igra zbog Vucinica i tacka.Svakome bi bilo krivo.On je i prije bio alkoholicar pa je dobijao poziv za reprezentaciju.A i ono sto je rekao da ovo nije "prava himna",mislio je na atmosferu u timu,jer je poznato da nije bas pametan i da ne umije da sklopi 3 pravilne recenice za redom.
    1. i ako se pita savicevic treba da cuti, jer nije pepelio u zvezdu jer je bio non stop mrtav pjan!!!! znaci sam je sebe zakopao
    2. ne igra jer se nije zalagao protiv bugara jer mu je pucao *****, majmun nije htio da trci izgubio je loptu i bugari dali go, da je srece da su mu se svi igraci zaleceli posle meca da ga ugaze!!!!!
    3. vlaisavljevic je dno tu se slazemo, ne sve potice iz kuce i familije, kad je neko ulicar dzabe mu sport i sve

izvini molim te, momak ne igra zato sto je pokazao kako se "bori" za svoj dres, da ne pominjem ponasanje prema ljudima iz strucnog staba reprezentacije posebno na kirin kupu u japanu, dje se ponasao i *****o kao zadnji klosar
    momak ne igra zbog sebe, zvezda ga je pozajmila isto zbog njega, sam je kriv za svoje postupke, i pusti pricu nije prava himna da je pogresne recenice upotrijebio, zna se odlicno ko se buni protiv ove himne i ko nece da ustaje i ko je ne postuje, a on je pokazao da je ne postuje, dzukela najobicnija :burp::burp::burp::burp:
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

eeeee ljudi, moze li mu se kako sredit da igra za tu srpsku reprezentaciju kad je toliko voli i fali...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto je najgore,ne moze hahaha

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

/me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Last edited by gatsbyy; 03-07-09 at 17:09.
    AJMO CRNA GORO !!!

cssr Guest

ajde da je samo burzanovic u pitanju, nego i purovic i delibasic su rekli da ih cg rep. vise ne zanima
    tu se ne vise zna ko koga ....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cssr View Post
    ajde da je samo burzanovic u pitanju, nego i purovic i delibasic su rekli da ih cg rep. vise ne zanima
    tu se ne vise zna ko koga ....
    burzo se nije odrekao nada se i dalje
    za purovica to prvi put cujem
    a delibasic samo da je zdravo, ako me ne zovnete na prvu utakmicu nemojte me vise zvat, wtf???
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Iskreno jedino zasta je u pravu..to je Filipovic,,,ali mozda pretjerana izjava,bolje da je rekao DA NE TREBA DA BUDE SELEKTOR,DA JE LOS...Tu bih ga podrzao...

Kada je rijec o ostalim izjavama,tipa cr reprezantacija i njog komentar...crna gora nema reprezentaciju...KAKO GA NIJE SRAMOTA..pa da smo najgori na svijetu,kako moze jedan sportista za svoju zemlju i saigrace tako da kaze...alkos jedan,on i purovic...a neka sto su alkosi znam ih jos iz osnovne,prvo su bili jako nepismeni i glupavi...iako su igrali fuzbal odlichno...
    a to sto su radili po podgorici i beogradu znaju samo oni...neka skine dres...ima pivski stomak...samo neka dodje na ljeto,pa vidjite...ugoji se ko prase...ne moze da potrci...
    seljacina jedna...bar da je kao covjek dao izjavu tu kad je u podgorici,no sto neko kaze...izjava iz kafancine iz neke oronule ulicice beogradske...mora da mu je stan iznad kafica...pa umejsto dorucka na pivu...
    seljak
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

intervju je radjen u ivanjici
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Svi znaju da ga u ekipu ne zovu zbog Vučinića, koji se još i najmanje zalaže kad igra za reprezentaciju, ali eto, to je naš "genije", pa mu niko ništa ne može, hahaha, o kuku majko.
    Prednost u odnosu na najboljeg strijelca Budućnosti (15 utakmica - 10 golova) dobijaju nekakvi Kašćelani, Delići i ostali "majstori sa mora"... al će 'nekome' da šuška po džepova.
    I šta nije istina u tome što je rekao da se Filipović ništa ne pita, i da FS Srbije treba da služi za primjer? Činjenice, svidjelo se kome ili ne, meni ne.
    I ne, nema atmosfere kao kod drugih NACIONALNIH timova, i neće je ni bit dok igraju fubaleri kao što su Batak, Tanasijević, Baša, Drinčić, i ostali - ljudi koji su Crnu Goru gledali jedino na razglednicama, i tu su da obave još jedan posao i sebi malo dignu cijenu. Ajde pa ako Bog da, da nam dođu Kadu i Savio.
    Alkos ili ne, jedini igrač sa mozgom na terenu, na kojem djeluje trezvenije od svojih saigrača, što je uostalom, i jedino bitno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    intervju je radjen u ivanjici
    eto ti de....jos gore

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    neka skine dres...ima pivski stomak...
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    :lolblue: :lolblue: :lolblue:
    a brate,,,,da je ronaldo brazilac,ja ondanake mu ne bi prigovara..ali ovako...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

kakva seljacina sto je ono. A tek mu je pricaaaa...ne umije 2 sastavit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    kakva seljacina sto je ono. A tek mu je pricaaaa...ne umije 2 sastavit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxaxaxaxaxaxa kako je pjan mila majko

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    23 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Svi znaju da ga u ekipu ne zovu zbog Vučinića, koji se još i najmanje zalaže kad igra za reprezentaciju, ali eto, to je naš "genije", pa mu niko ništa ne može, hahaha, o kuku majko.
    Prednost u odnosu na najboljeg strijelca Budućnosti (15 utakmica - 10 golova) dobijaju nekakvi Kašćelani, Delići i ostali "majstori sa mora"... al će 'nekome' da šuška po džepova.
    I šta nije istina u tome što je rekao da se Filipović ništa ne pita, i da FS Srbije treba da služi za primjer? Činjenice, svidjelo se kome ili ne, meni ne.
    I ne, nema atmosfere kao kod drugih NACIONALNIH timova, i neće je ni bit dok igraju fubaleri kao što su Batak, Tanasijević, Baša, Drinčić, i ostali - ljudi koji su Crnu Goru gledali jedino na razglednicama, i tu su da obave još jedan posao i sebi malo dignu cijenu. Ajde pa ako Bog da, da nam dođu Kadu i Savio.
    Alkos ili ne, jedini igrač sa mozgom na terenu, na kojem djeluje trezvenije od svojih saigrača, što je uostalom, i jedino bitno.
    Slažem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Auuu sta bi ovom Burzi, pola pjan pola se uljizuje beogradjanima i da ima nesto protiv CG ne daju se tako izjave..ehhh..

btw,
    zaboravih neko me pitao dje je Medunjanin igrao prije Valladolida, ...u Holandiji AZ Almaar i cini mi se jedan drugi tim

Thanks Thanks Given 
    4,241
    Thanks Thanks Received 
    8,169
    Thanked in
    3,120 Posts

kakva seljacina podgoricka. tipican izdanak fudbalske skole buducnosti, maneken koji samo sere van terena. treba ga je isklepat vucinic onaj put poslije utakmice kad je presetao onih 15 minuta.
    samo neka je zdravo i neka ide u tu srbiju pa neka se opet vrati u buducnost posto nidje drugo ne moze igrat sa onakvim pristupom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E kako mi je milo sto je dao ovakvu izjavu nemate pojma, jer ga vise necu gledati kako igra za Crnu Goru.Kakav je ovo klosar, alkoholicar i jadov.Po faci mu se vidi da je slina od coeka.A neka nego ce ga i zvijezda isprdjet za po godine.*ovno obicno

Page 229 of 2251 FirstFirst ... 1291792192252262272282292302312322332392793297291229 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)