nije, nego je na probni training
Grof Bozovic najvjerovatnije u Zenitu
moza bi bio dobar da naslijedi filipoviica???
a Drincic dobio ponudu Palerma
AJMO CRNA GORO !!!
Pa on je i utekao odavde zbog takvih kao sto su Filipovic,Savicevic i ostal ljudi iz Saveza i naseg fudbala
Na ove Mediteranske igre() smo igrali 0-0 sa Libijom(ili Libanom ili je to isto)
Rezultati ostalih grupa:
Grupa A: Italija - Sirija 1:2
Grupa B: Francuska - Turska 2:0
Grupa D: Španija - Tunis 2:2
Ma dobro je tovidji kako su zabari prosli
![]()
Auuu izgleda da su sa kadetima dosli
to nije srbija koliko ja vidim nego sirija..
You'll Never Smoke Alone..
Zamalo...![]()
nixon, pusti ti motobikeR-a sta prica, samo je 2 slova razlike![]()
a i sigurno ce se naci neka veze srbije sa sirijom pa prisvojite tu pobjedu kao vasu![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Crna Gora 98. na FIFA rang listi
http://www.sportskiportal.me/cg-spor...ang-listi.html
odlicno. za 2 godine smo 100 mjesta napredovali.
idemo naprijed![]()
bravo sokoli
98 42 Montenegro 339 12 8
104 43 Georgia 326 1 -13
112 44 Estonia 308 1 11
119 45 Luxembourg 284 1 7
122 46 Armenia 243 9 4
133 47 Kazakhstan 204 -1 -26
139 48 Azerbaijan 175 1 -26
150 49 Malta 140 0 0
153 50 Liechtenstein 133 3 8
165 51 Faroe Islands 96 1 0
196 52 Andorra 17 0 0
203 53 San Marino 0 -1 0
:)
Ljudi, sa promjenom zakona od FIFE sad ima priliku CG savez da zovne Harisa Medunjanina strasnog igraca koji igrao za Holandiju u21 [igar sad za Valadolid]...potice iz Plava [ili barem roditelji] i zbog nekog neslaganja nije zaigrao za BiH [rodjen u SA ili zivio od malena tu], sad nesto se BiH opet zagrijala jer je Ciro selektor ali mozda on nece ni da misli o BiH vise....dal ima neko od vas forumasa da ga preporuci savezu ako ga neznaju barem da vide treba li im itd...mislim da CG treba takav igrac...strasna tehnika i ljevica..idol mu je Dejan Savicevic u intervjuu kaze bh novinama...poz
fscg zaista lose prati nase fudbalere u dijaspori...mislim da bi trebali da se malo raspitaju oko ovog Medunjanina, decko je iz CG 100%...takodje u Svedsku igraju dva brata Kujovica, koji su obojica rodjeni u Bijelom Polju, i fini su potencijali...mladjeg cak uporedjuju sa Edinom Dzekom, ali ne znam koliko je to realno
imas na fscg mail od saveza cini mi se, pa im posalji mail, ja sam vec par puta to cinio
Evo što kaže Burzo o reprezentaciji!
ako je on ođe trijezan - kod mene je završio za sva vremena!
ako je pjan - onda je debil jbg...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Kako se Burzo pregazio auuuuuu..............
Alex,dje je igrao ovaj Haris prije Valjadolida??
evo po prvi put da pohvalim Filipovica ovdje, a to je sto ne zove ovog morona vise!!!Dabogda ga nikad vise ne zaigrao smrda !!!
što on ima da priča o himni Crne Gore ?! "to nije prava himna" - kaza Burzo, nadam se da ga neće gledat CG više! i ono ponizno uvlačenje u prkno srpskoj reprezentaciji... pi! pi!
ma neka, ne zna zasto ne igra jel? bogami zna odlicno, jer nije htio da potrci protiv bugara kad je usao, jer zbog njegove zajebancije podje kontra i go nam dadose, a i zbog njegovog bahatog ponasanja u reprezentaciji,
pljuje svoje saigrace dojucerasnje i cijelu reprezentaciju jer ga vise ne zovu i to sa punim razlogom, neka igra za srbiju i ovako im se iz guzice ne izvlaci sa izjavama
splacina izjavljuje da crna gora nema pravi odnos prema igracima, a on sam nema odnos prema tome dresu, i nikad ga vise ne zvali u reprezentaciju, PIH!!!
Last edited by DIDI; 03-07-09 at 15:02.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ako ne sto drugo trebao bi bar da cuti,ako je ko pozivan a nije zasluzio to je on.Kad ga nije bilo ni na klupu u Zvijezdu,pozivan je u reprezentaciju,a da ne pominjemo ona lesenja po kafica,zbog kojih nebi trebao dolazit uopste u bilo kakav kontakt s repkom,a tek sad kad ni himnu ne postuje,SMRAD...........
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks