men se cini da je dovoljno da fed udje u finale, pa da pretekne raficu.
men se cini da je dovoljno da fed udje u finale, pa da pretekne raficu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Nije,jer mora da osvoji poene,a da bi to uradio,mora da postigne bolji rezultat na W nego prosle godine,sto znaci osvajanje.
DICIOTTO
Evo kako stvari stoje sa bodovima, vrlo je komplikovano, da gore ne moze biti:
Ako Fedex dobije on i Rafa mijenjaju mjesta, MAndy ostaje treci.
Ako MAndy pobijedi Fedexa u finalu evo hronologije :
6. jul- Nadal, MAndy, Federer
20. jul - MAndy, Nadal, Federer
27. jul - MAndy, Federer, Nadal
3. avgust - Federer, MAndy, Nadal
Ovo je sve zbog oduzimanja bodova sa Olimpijade i nekih drugih turnira zbog izmijenjenog rasporeda, jer je prosle godine zbog olimpijade mnogo toga bilo istumbano.
Last edited by OCTAVIAN; 02-07-09 at 01:30.
Uglavnom,Federer ce svakako bit prvi,a od ishoda finala zavisi kako ce bit plasirani Murray i Nadal. Pa fino. Svakako,Murray ce se eventualnim ulaskom u finale dobro primac zalosnom Nadalu.
DICIOTTO
U suštini Federer, Marej i Nadal će biti veoma blizu.
Nadam se oporavku Nadala jer ove promjene se dešavaju , uz svo uvažavanje Švajcarca i Škota, zbog neigranja Nadala i njegove povrede!
Biće interesantno kada se Nadal vrati.
I ljudi da vas nešto pitam?
Posmatram koeficijente na sestre Vilijams, posebno na Venus protiv Safine, pa to je smiješno.
Safina je prva igračica svijeta a tretiraju je kao najobičnijeg pacera...
Znam da je Venus u prednosti ali 1.20 ...
Mislim da se najveća razlika pravi u servisu.One imaju MUŠKI servis i tu počinje i sve se završava.
Libertas
To je i logicno, obzirom da se zna njihova istorija na travi, i kako Dinara igra u vaznim mecevima.
A da ja tebe pitam nesto sinisa, kako tumacis Noletove izjave nakon meca sa Haasom, dje je kao razlog poraza naveo iskljucivo svoju defanzivnu igru i los ritern, a nidje ne pomenu Haasovu odlicnu igru i ne odade priznanje protivniku sto ga je nadigrao u svim segmentima igre? Da je Fedex dao takvu izjavu nakon nekog poraza razapeo bi ga na krst. Dje se djede Djokovic najveci od svih sportista? Nije da me interesuje sta je ko izjavio, ali kad se vec o tome prica naveliko i nasiroko da pomenemo...
Sto se Novakove izjave tice,ja sam bas zadovoljan,covjek je cestitao Hasu,nije trazio izgovore,svjestan je svojih greskaka i radice na otklanjanju istih,sto se izjava poslije poraza tice,tu se mnogo popravio, nema vise IZGOVORA,sto je ODLICNO i izjavio je da mu nije opao kvalitet ili intezitet treninga,trenira kao i prije,pokusava da napreduje,ali da je problem u GLAVI,kao da to nijesmo znali(mada je pitanje bilo upuceno sinisam-u).
Mislim da SESTRE nece imati problema danas,jer jednostavno ne vidim kako bi mogle njihove protivnice ozbiljnije da ih ugroze.![]()
Last edited by Jakuza; 02-07-09 at 12:00.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kolko ovaj SLON zenski ima srece ovo je za nevjerovat, Dementieva ce uspjet da izgubi mec posle ovakvog razbijanja dobrih dva sata...pih...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Kako mi je crno gledat taj zenski tenis,pa to je strasno. Obozavam tenis,ali ne mogu gledat zene,predosadno mi je...
DICIOTTO
ne dajspr se, ovo je najbolji mec na ovogodisnjem wimbledonu, u obije konkurencije.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Ovo je najbolji mec ove sezone, ako ne i u posljednjih nekoliko godina.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Kakva nepravda, sportska tragedija...samo miligram srece, za ona dva celendza u drugom setu, za onaj nec na mec loptu u trecem...odavno se nisam iznervirao ovako...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Steta za Dementijevu,kakav su mec odigrale STRASAN...
Venus CISTI Safinu 5:0,ona nema konkurenciju na TRAVI...
Prva igračica svijeta izgubila od treće u polufinalu Wimbldona sa 6:1,6:0!
Najbolja teniserka današnjice ,, poslije velike borbe" uspjela je osvojiti 1( JEDAN GEM)!!!???
Izgleda da ovi najbolji na WTA listi služe SESTRAMA za rekreaciju!
Kakva sramota i bruka.
Ok, nije sramota izgubiti od Venus ali uzeti samo jedan, jedini gem ...
Izvinjavam se William Hillu na kritikama zbog koeficijenta 1.20 na Venus.
Ispada da su mogli staviti i 1.01...
U ,,muškom" finalu dajem prednost Venus ( ako ona noga bude u redu)!
Libertas
Meč između Dementijeve i Serene je najbolji u obije konkurencije i konkuriše za jedan od najvećih poslednjih godina na Vimbldonu!
Dementijeva je odigrala meč života i pitanje je da li će moći više ponoviti onakav vrhunski tenis.
Serena je igrala nešto slabije ali je očigledno bila zbunjena otporom Ruskinje.Servis Elene je bio odličan a uspjevala je solidno riternirati na Serenin servis.
Pretpostavljam da će sestre poslije Londona malo odmoriti i onda svratiti do USA opena i naravno OSVOJITI GA!
Libertas
pa sto je tu cudno ? pa izgubila je od S u finalu AO i
6-0 , 6-3 , to je za nju ocekivano i karakteristicno pa eto kako je bez ikakve borbe izgubila i finale RG ... a inace uzivao sam u duele Dementijeve i Serene i zamalo televizor slomih kako je baksuzna Elena,oni celendzi nemoguce, pa nec pa uh![]()
Malo je of topic.Mene je na ovom Wimbldonu odusevio mec izmedju Wavrinke i Mareja.Onakav mec se nece ponoviti godinama.Marej je fantastican jednostavno te odusevi kada se najmanje nadas.Koji igrac je nakon loba u stanju da onako reternira
Pih, ja zenski tenis uopste ne gledam, i danas razmisljam da li da gledam ili ne, pa rekoh bice dosadno i malo dremnuh, a ono vidim da je bilo drame. Uhvatih drugi set Venus-Dinara, pa kakvo je ono ciscenje, od Dinare nikad nece biti vrhunske teniserke.
Neko ima konstantnost,a neko je jednostavno KLASA...
Originally Posted by Nk-001
a evo i od mene mali doprinos ljepoti![]()
a sto se tice vracanja lobova evo jos jednog covjeka , na minut i 5 sekundi !!!
Ovo je poen![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks