Page 224 of 832 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast
Results 5,576 to 5,600 of 20788

Thread: Extra TV

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zasto se ne dozvoli izbor jezika i subtitla iz menu-ja ? Te opcije postoje samo sto Sale nece da ih omoguci...

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Thumbs up

Quote Originally Posted by =]Vlado[= View Post
    Odlicno za videoteku. Bas me interesuje kad ce se u njoj pojaviti HD film koji ja nisam skinuo abr prije 2 mjeseca

2e ne bi dao sanse nema, kad mogu da ga skinem s neta, a i prije bi dao 3E da odgledam taj isti u Ster cinema

Nisu pare u pitanju, nego necu da placam duplo - kad imam flat - koristim ga do kraja.
    Nego što !? Ja sam čak sinoć odjavio i HBO , dosmrđeli su mi sa 5 relativno dobra filama koja vrte cijeli mjesec i 20 limunada ! To je kanal za osnovni paket, da popravi image a ne za plus paket. Nije mi ni malo teško skinut film sa torenta prebačit na exthdd i preko usb-a pogledat to u 16:9 na LCD-u. :wink: .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by Tivatech View Post
    Nego što !? Ja sam čak sinoć odjavio i HBO , dosmrđeli su mi sa 5 relativno dobra filama koja vrte cijeli mjesec i 20 limunada ! To je kanal za osnovni paket, da popravi image a ne za plus paket. Nije mi ni malo teško skinut film sa torenta prebačit na exthdd i preko usb-a pogledat to u 16:9 na LCD-u. :wink: .
    Ja odavno uzivam u carima ovoga HD playera nema interni hdd, ali ima dva usb-a, na jedan kacis flesku a na drugi wd passport/mybook...

Najbolja stvar koju sam kupio u zadnjih par godina:

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
    ne znam, nemam, ne mogu, necu

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ja odavno uzivam u carima ovoga HD playera nema interni hdd, ali ima dva usb-a, na jedan kacis flesku a na drugi wd passport/mybook...

Najbolja stvar koju sam kupio u zadnjih par godina:

http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=572
    Ja sam kupio jedan LG sa HDMI izlazom i USB portom, ima i upscale na 1080p i divx izgleda sasvim pristojno na njega, do sada nisam naišao na problem sa titlovima, sve fercera savršeno sa wd pasportom . Neki divx filmovi izgledaju 3x bolje od myzen-a ! Tome bi valjda trebao služiti i port na STB-u ali naši t-comovci svjesni te činjenice namjerno su skinuli stranicu USB-browse. Kad mi skinu pretplatu na 10 € za adsl ( koliko i vrijedi sa hendikepom zbog iptv servisa) možda ću i iznajmiti neki film, do tada maksimalno ću iskoristiti ovih 25 € pretplate !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Ja sam kupio jedan LG sa HDMI izlazom i USB portom, ima i upscale na 1080p i divx izgleda sasvim pristojno na njega, do sada nisam naišao na problem sa titlovima, sve fercera savršeno sa wd pasportom . Neki divx filmovi izgledaju 3x bolje od myzen-a ! Tome bi valjda trebao služiti i port na STB-u ali naši t-comovci svjesni te činjenice namjerno su skinuli stranicu USB-browse. Kad mi skinu pretplatu na 10 € za adsl ( koliko i vrijedi sa hendikepom zbog iptv servisa) možda ću i iznajmiti neki film, do tada maksimalno ću iskoristiti ovih 25 € pretplate !
    Ali ovaj player pusta sve video fajlovi, ukljucujuci .mkv fajlove maksimalne rezolucije 1920x1080p. Ranije sam spajao graficku hdmi kablom sa tv-om, a sad samo iskopiram hd filmove i serije i emisije na wd passport i gledam preko wd tv-a
    Last edited by =]Vlado[=; 01-07-09 at 13:43.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Meni je najača stvar bio crtani na HBO sa nekim miševima u kuhinju,film je sinhronizovan na hrvatski,a dolje ladno ide srpski subltitles
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Narode filmovi u video teci u HD kvalitetu me ne interesuju, kad ce krenuti kanali u HD kvalitetu??????????????????????????? je li cuo za to neko?

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Ali ovaj player pusta sve video fajlovi, ukljucujuci .mkv fajlove maksimalne rezolucije 1920x1080p. Ranije sam spajao graficku hdmi kablom sa tv-om, a sad samo iskopiram hd filmove i serije i emisije na wd passport i gledam preko wd tv-a
    To je dobro, ja matroske moram i dalje da pušćam preko laptopa dok ne izbace neki bolji fw.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Meni je najača stvar bio crtani na HBO sa nekim miševima u kuhinju,film je sinhronizovan na hrvatski,a dolje ladno ide srpski subltitles
    Prave digitalne platforme imaju mogućnost isključivanja subtitla, promjene jezika, audio strima - ali što će to nama? T-com na na nas gleda kao na ovce koje trebaju biti zahvalne što nas šišaju na ovu vrućinu. I dalje ne vidim svrhu kanala čiji je najzanimljiviji sadržaj CRN, SLO1 tv-a. Kad i njega makneš sa liste gledljivih kanala broj kanala osnovnog paketa je znatno manji od onog što se reklamira u ponudi, tačnije 47 . - Možda je vrijeme da se nadležni pozabave sa time.
    Last edited by Tivatech; 01-07-09 at 17:49.

Thanks Thanks Given 
    133
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    146 Posts

Quote Originally Posted by TMB68 View Post
    Narode filmovi u video teci u HD kvalitetu me ne interesuju, kad ce krenuti kanali u HD kvalitetu??????????????????????????? je li cuo za to neko?
    30. februara 2010. u 14 sati i 76 minuta po lokalnom vremenu. :-D

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

30. februara 2010. u 14 sati i 76 minuta po lokalnom vremenu. :-D
    i ja tako mislim sto se toga tice, dosta nam je myzen da gledamo, a sad jos pise, u videoteci filmi u HD valitetu nijesu dostupni.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

HAHAHAHHAHAHAHA ahahahhahaaaa sad sam zvao 1500.
    Na pitanje kad ce krenuti HD kanali jer su ih obecali od prvog jula, cura na telefonu je zapisala moj kontakt telefon i rekla da ce me kontaktirati iz tehnicke podrzke i da ce mi oni omoguciti gledanje HD kanala.................. ahahahaaaaaaaahahahaha, sad cu da crknem od smjeha.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nisu nista obecali. Rekli su da ce u toku juna biti dostupni " prvi HD filmovi". Sinoc je bio jedan HD film dostupan, a bio je jun. HD kanal imas vec mjesec dana MyZen TV...
    To je ono sto su obecali, i da od 1. jula pretplata skuplja za 1euro ne vjerujem ni da ce to slagat.T-Com je firma od rijeci....

Thanks Thanks Given 
    353
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    51 Posts

za firmu od rijeci
    (nečitko)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Odlicno za videoteku. Bas me interesuje kad ce se u njoj pojaviti HD film koji ja nisam skinuo abr prije 2 mjeseca

2e ne bi dao sanse nema, kad mogu da ga skinem s neta, a i prije bi dao 3E da odgledam taj isti u Ster cinema

Nisu pare u pitanju, nego necu da placam duplo - kad imam flat - koristim ga do kraja.
    Ma i to sto kazes, sto ce ti extra tv kad mozes i preko interneta gledat televiziju; sto ces putovat avionom kad vec imas auto u garazu.
    Last edited by sky; 01-07-09 at 17:33.
    Release Yourself

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Skuplja pretplata? Kako mogu povećat pretplatu ako sam se ugovorom obavezao da ću plaćat tu prvobitnu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Skuplja pretplata? Kako mogu povećat pretplatu ako sam se ugovorom obavezao da ću plaćat tu prvobitnu?
    prvo moras procitati ugovor da bi se pozvao na njega

ti ocigledno nisi procitao ugovor bar ne po ovom postu

Thanks Thanks Given 
    630
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    59 Posts

Naravno da nijesam, biće da je smećarski ka svaki što t-com napravi, đe štite samo sebe. Mogli su onda to podić za 10eura.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by Winamp View Post
    Naravno da nijesam, biće da je smećarski ka svaki što t-com napravi, đe štite samo sebe. Mogli su onda to podić za 10eura.
    i 50 po ugovoru

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

Quote Originally Posted by desha View Post
    i 50 po ugovoru
    mislim da grijesis
    u ugovoru koji sam ja potpisao za mini lijepo i decidno stoji da je pretplata 5 evra nema nigdje rijeci o nekoj drugoj cijeni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by sky View Post
    Ma i to sto kazes, sto ce ti extra tv kad mozes i preko interneta gledat televiziju; sto ces putovat avionom kad vec imas auto u garazu.
    Ako si ironican, evo odgovora

- Putovacu avionom, naravno, na duze relacije, preko mora, itd...

Ne kazem da necu gledati ExtraTV, nego da necu placati 2E za jedan HD film, koji mogu da skinem koristeci ADSL koji vec placam. Plus - taj HD film koji oni ubace, a koji bi me zainteresovao - ja vjerovatno imam taj u kolekciji. Ako mi se svidja taj film koji ubace, a ja ga nemam, jednostavno cu ga skinuti.

Naravno, ima ljudi kojima je muka da skidaju, ne umiju da skidaju, imaju para, nemaju zivaca pa je zbog svega UKUPNO dobro imati HD videoteku.

Ja samo pricam za sebe.

Ako nisi bio ironican - onda ti zamjeram za ovo auto u garazi, jer ipak se mora avionom na dugacke relacije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    mislim da grijesis
    u ugovoru koji sam ja potpisao za mini lijepo i decidno stoji da je pretplata 5 evra nema nigdje rijeci o nekoj drugoj cijeni

imas u ugovoru o opstim uslovima (je8ena stvar )
    gdje stoji clan 8
    T-Com zadržava pravo na izmjenu cijena, uz blagovremeno obavještavanje Pretplatnika najkasnije 30 dana prije početka obračunskog perioda u kojem važi novi Cjenovnik.
    T-Com se obavezuje da preko posebne web stranice na svom zvaničnom sajtu (www.t-com-cg.com) drži objavljen Cjenovnik i njegove promjene, o čemu se sam Pretplatnik može redovno informisati. Smatra se da je obavještenje o promjeni cijena primljeno naredni dan od dana objavljivanja izmjene na web strani T-Com-a.
    Ukoliko Pretplatnik kome je istekao minimalni rok važenja Ugovora i koga je Davalac usluga blagovremeno obavijestio o promjeni Cjenovnika saglasno prethodnom stavu na isti ne pristane, dužan je da o tome u pisanoj formi obavijesti službu za rad sa korisnicima u pripadajućem T-Centru, u roku od 15 dana od dana prijema obavještenja o izmjeni Cjenovnika, čime će se Ugovor smatrati raskinutim.
    Ukoliko Pretplatnik o svom nepristanku na izmjenu Cjenovnika ne obavijesti T-Com u ugovorenom roku, smatraće se da je ovu izmjenu prihvatio.

evo i link http://www.t-com.me/fajlovi/633795573907658066.pdf
    Last edited by desha; 02-07-09 at 11:47.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

imas u ugovoru o opstim uslovima (je8ena stvar )
    gdje stoji clan 8
    T-Com zadržava pravo na izmjenu cijena, uz blagovremeno obavještavanje Pretplatnika najkasnije 30 dana prije početka obračunskog perioda u kojem važi novi Cjenovnik.
    T-Com se obavezuje da preko posebne web stranice na svom zvaničnom sajtu (www.t-com-cg.com) drži objavljen Cjenovnik i njegove promjene, o čemu se sam Pretplatnik može redovno informisati. Smatra se da je obavještenje o promjeni cijena primljeno naredni dan od dana objavljivanja izmjene na web strani T-Com-a.
    Ukoliko Pretplatnik kome je istekao minimalni rok važenja Ugovora i koga je Davalac usluga blagovremeno obavijestio o promjeni Cjenovnika saglasno prethodnom stavu na isti ne pristane, dužan je da o tome u pisanoj formi obavijesti službu za rad sa korisnicima u pripadajućem T-Centru, u roku od 15 dana od dana prijema obavještenja o izmjeni Cjenovnika, čime će se Ugovor smatrati raskinutim.
    Ukoliko Pretplatnik o svom nepristanku na izmjenu Cjenovnika ne obavijesti T-Com u ugovorenom roku, smatraće se da je ovu izmjenu prihvatio.

evo i link http://www.t-com.me/fajlovi/633795573907658066.pdf
    kod mene nema clana osam , u ugovoru je zadnji clan sedam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by swinger View Post
    kod mene nema clana osam , u ugovoru je zadnji clan sedam
    pogledaj ovaj link to su opsti uslovi
    http://www.t-com.me/fajlovi/633795573907658066.pdf

tuzno ali imaju pokrice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    49
    Thanked in
    37 Posts

pogledaj ovaj link to su opsti uslovi
    http://www.t-com.me/fajlovi/633795573907658066.pdf

tuzno ali imaju pokrice
    u ugovoru koji sam potpisao toga nema , zasto bi morao imat net i citat ga , ja cu se sa njima tuzit pa sta ispadne , zalio sam se njima i regulatornoj agenciji

Page 224 of 832 FirstFirst ... 124174214220221222223224225226227228234274324724 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)