View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 108 of 941 FirstFirst ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... LastLast
Results 2,676 to 2,700 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Npr. Pero Kovacevic, Pavle Vicevic, Slobo Vicevic, Mirko Vicevic,(mada mi je i on jos zelen :smile, Slobodan Macic (Mada je on trebao vodit ovu Univerzitetsku, jer je sa njima prvak Evrope)
    Pero Kovacevic (kotoranin) je trener Francuske, a uz to imao je neku saradnju i sa VSS, trenirao je cini mi se 16-ogodisnjake Srbije prije 2-3 godine... Prije toga i zensku reprezentaciju (to nije nikakav minus, ko se jos sjeca da je nas dragi Pero Porobic bio trener ZVK Becej ), ako se dobro sjecam.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sjetio sam se i ja pera kovacevica,po meni isto dobar trener al sam mislio da on vodi srpsku repezentaciju za zene...
    za ivanovskog je odluceno da ostane "samo" sa A selekcijom...a birano je izmedju capra i krivokapica...jedan je trebalo da vodi mediteransku a drugi univerzitetsku...
    @perper ne obmanjuj ljude da je jadran bio "drzavni projekat" prije 5 godina!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

17 : 11 kraj... Dobili francuze...
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Nisam zaboravio da sam lani i Ivanovskog kritikovao, ali Ivanovski sa mladjima i ima po koji dobar rezultat (mislim na jadran).
    mislim da zojka ima vec jednu univerzijadu!mozda u koreji ili tako nesto...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by karacha View Post
    @perper ne obmanjuj ljude da je jadran bio "drzavni projekat" prije 5 godina!
    Nije izvini :blah:

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

mislim da zojka ima vec jednu univerzijadu!mozda u koreji ili tako nesto...
    Tacno, bio je trener ekipe koja je lani uzela Univerzijadu (sa sve Ticicem od 29 godina... ), ali je moja kritika na njegov racun bila od prije, kad je formiran strucni stab A reprezentacije i kad su u njega usli svi koji su tada radili u jadran, od masera i doktora do Pera.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

17:11 je poprilicno ubjedljiv rezultat, ali bas puno golova primamo.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zojka godinama ne radi za jadran

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

zojka godinama ne radi za jadran
    Nemoj da smo djeca, koliko je to "godinama"? 3 godine?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mozda i vise,al nebitno...eto klikovac je kotoranin...mada u svoj toj prici mislim da si malo vise subjektivan...
    ok,ne volis uopste krivokapica...al brate ti spominjes kontakt na treningu misic-petrovic,kako to nije spomenuo...pa sta je trebao?da sazove konferenciju za novinare i kaze?pogotovo sto je izgleda sve bezazleno...nije mu ne daj Boze povrijedio oko ili otvorio arkadu...nece valjda sad za novine pricat ko je kakav faul na trening napravio...cini se kao da potenciras na teoriju zavjere kako je novljanin namjerno udario kotoranina...i da ga je namjerno(a vjerovatno nije,znas da u vaterpolu desi se kontakt pa i prstom u oko-u zaru neke borbe)to treba da ostane u okviru ekipe...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Cekaj, znaci Pero nije trebao SVAKI DAN uoci svjetske lige pominjat odsustvo sa treninga Paskovica i Vukcevica?
    Kod nas je problem to sto novinari ne znaju svoj posao, dobiju izjavu od nekog i onda iskonstruisu intervju. Ako ga vec niko nije od novinara pitao za to (a kako ce kad nijedan novinar nije ni prisustvovao treninzima ), onda je njegovo bilo da obavijesti vaterpolo javnost.

A kakva je Tonijeva povreda bila reci ce ti oni koji su ga vidjeli nakon povrede...

Cim nesto recem novljani odma' na teoriju zavjere. Mislim, mene mozete 'vatat za rijeci tipa "novski lobi", ali nikakvu zavjeru nisam pominjao. Pogotovo ne kad su provjereno dobri momci (kao sto je Misic) u pitanju.

I da ti recem nesto, koliko god ja ne volio novljane postoji ne mali broj reprezentativaca iz novog koji Primorac i Kotor ne mogu smislit... Da se ne pravimo ludi. Takvi i jesu na udaru Bestija.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

bogami ko da je obavezno voljet kotor i primorac...ja vjerujem da je bilo koji trener iz novoga vodio ovu reprezentaciju,ti bi nasao manu,jer su izgleda samo kotorski treneri dorasli ovome...po meni ova se prica uopste ne bi trebala vodit,jer dosta je bilo podjela...
    da je toni imao ozbiljniju povredu (hvala Bogu pa nije)ne bi igrao sad,a i on greotice ne vjerujem da bi mirno stajao da je imalo iole namjere da ga udari...
    a ovo za udare bestija-skroz ste mi simptacni i krajnje ultra...pogotovo kad spominjete sestre igraca...a sto je jos gore to je i sestra ujedno i vaseg bivseg igraca (batija)koji vam se nicim nije zamjerio...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a ovo za udare bestija-skroz ste mi simptacni i krajnje ultra...pogotovo kad spominjete sestre igraca...a sto je jos gore to je i sestra ujedno i vaseg bivseg igraca (batija)koji vam se nicim nije zamjerio...
    Aleluja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pravi ultrasi nema sta...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pravi ultrasi nema sta...
    xaxaxaxaxaxaxaxa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

karacha.......odje se ti najbolje u sve razumijes vidim ja

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto ne znam ti ces mi objasnit...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko rezultat Italije i Srbije? Hvala unaprid

EDIT: Izgleda 5:5 u regularnom dijelu
    Last edited by Štroco; 01-07-09 at 21:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ClauN`vs`RaideR View Post
    karacha.......odje se ti najbolje u sve razumijes vidim ja
    Ne dirajte mi karachu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

xaxaxaxxaaxxa

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

bogami ko da je obavezno voljet kotor i primorac...ja vjerujem da je bilo koji trener iz novoga vodio ovu reprezentaciju,ti bi nasao manu,jer su izgleda samo kotorski treneri dorasli ovome...po meni ova se prica uopste ne bi trebala vodit,jer dosta je bilo podjela...
    da je toni imao ozbiljniju povredu (hvala Bogu pa nije)ne bi igrao sad,a i on greotice ne vjerujem da bi mirno stajao da je imalo iole namjere da ga udari...
    Pazi, ti si taj koji skreces sa teme i to na jakobezobrazan nacin. Dakle, budi ozbiljan i reci mi cime je Krivokapic zasluzio da vodi ovu reprezentaciju? Dakle pricaj o konretnim stvarima...
    Kazes meni da je dosta podjela, a onda zboris "ko da je obavezno voljet kotor i primorac". Nije ga obavezno voljet, ali jest postovat, pogotovo tim magarcima koji su se tu rodili.
    Taj smecar i majmun kojeg pominjes je gestikulirao strijeljanje put Bestija i to sto se njemu napisalo je nista sto je trebalo da dobije! Zbog Batija i familije mi jeste zao...
    Opet se sprdas sa Tonijevom povredom. Ruzno.

I ti si nasao da komentarises Bestije, ti koji sa tvojim ultrasima zvanim delije hn postojis 3 utakmice godisnje. Mada sam u novi na utakmice bio dosta puta (zadnjih godina sve rjedje, nazalost), gledao cesto "delije hn" zastavu na bazenu, a i dalje ne znam ko su ti ljudi. Bice da su to ultrasi za razliku od nas...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne to su ti Jadranasi.....maxe

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Stvarno Srbi ne dobise talijane... Valjda je sad jasno da ce talijani i na SP-u (jos su i domacini) bit' jako opasni...
    Srbi moraju nas da pobijede sa sto vecom razlikom inace odose na hrvate vec u 1/2 finalu.
    Sa druge strane, od nasih ocekujem sto bolji otpor. Srbi su ipak favoriti, iako nisu iskusniji od nas.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Pazi, ti si taj koji skreces sa teme i to na jakobezobrazan nacin. Dakle, budi ozbiljan i reci mi cime je Krivokapic zasluzio da vodi ovu reprezentaciju? Dakle pricaj o konretnim stvarima...
    Kazes meni da je dosta podjela, a onda zboris "ko da je obavezno voljet kotor i primorac". Nije ga obavezno voljet, ali jest postovat, pogotovo tim magarcima koji su se tu rodili.
    Taj smecar i majmun kojeg pominjes je gestikulirao strijeljanje put Bestija i to sto se njemu napisalo je nista sto je trebalo da dobije! Zbog Batija i familije mi jeste zao...
    Opet se sprdas sa Tonijevom povredom. Ruzno.

I ti si nasao da komentarises Bestije, ti koji sa tvojim ultrasima zvanim delije hn postojis 3 utakmice godisnje. Mada sam u novi na utakmice bio dosta puta (zadnjih godina sve rjedje, nazalost), gledao cesto "delije hn" zastavu na bazenu, a i dalje ne znam ko su ti ljudi. Bice da su to ultrasi za razliku od nas...
    evo da ti odgovorim i da se "vratimo" temi...
    prvo ni meni krivokapic nije nesto mio,pogotovo kad se sjetim kako je glumio nekog trenera po skveru i drao se na djecu od 11 godina...mozda nije zasluzio,ja sam samo prokomentarisao kakav se utisak stice-da je bilo ko iz novoga bio,ne bi valjao,a da je i tonci praci dosao da vodi ne bi se pricalo o tome...(moj utisak)jer stalno potenciras tu razliku na relaciji kotor-novi kad je reprezentacija u pitanju...
    drugo ne znam kakva je tonijeva povreda bila,rekao sam samo da je ok sto je vesko to ostavio u okviru ekipe da se rjesi a ne da se rjesava preko medija...
    trece prokomentarisao sam prozivanje lekine sestre,najvise zbog batija...jer je ipak on igrao za vas i mislim da ste se ogrijesili o njega...vasa stvar,razumijem da ocete da provocirate leku,al mogli ste malo vise smekerski...vama na obraz...
    cetvrto-sa delijama hn sam ultras 365 dana...al pravim delijama iz hn koje idu organizovano na utakmice zvezde...cesto se okupljamo,dosta nas zivi u bg i pratimo zvezdu i kuci i na gostovanjima kolko nam obaveze i novac dozvoljavaju,sto ti dodje otprilike 90% svih utakmica...tako da se nemas sto sprdat sa mnom po tom pitanju...ova zastava,sto kazes da je nose na jadran ne znam zasto to rade i zasto bilo ko dolazi na utakmice jadrana za zvezdinim salom,je nosena par godina konstatno na zvezdin sever...ima i par inostranih gostovanja...lik koji je nosio je manje aktivan,mi smo se dogovorili da je ne nosimo,kao ni da ne pravimo novu...toliko...
    da se vratimo temi...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uh,moram i ja koju...
    eto složismo se oko Krivokapića....stvarno promašaj(rekao bih ka Klinsman.....)
    a trenera za to ima koliko hoćeš,a Mačo bi bio meni bar opcija br.1.čak se stalno pitam kako je Čapro imao toliko sreće,a Mačo obrnuto sa prvim timom Primorca.bez omalovažavanja prvog a bez pretjerivanja sa drugim,ali kad se malo pogleda,Mačo ja mislim da nije imao malo sreće,dok je Čapro u nekom rezultatskom pogledu bio sretne ruke....
    Toni je bio kao onaj na discovery,ultimate survival,kad su ga pčele izujedale....čoek ga je šino u oči ladno.i da napomenemo da nije prvi put da se Toniju dešavaju te 'nezgodacije'...
    vot a fakin delije hn??????????navijači iz herceg novog????????
    ih da hoće kakv medij mene zovnuti da detaljno obrazložim ovo:
    [img=http://img268.imageshack.us/img268/5693/ivovicbudvacopy.jpg]
    Bog je izmisljen da bi se smirile mase!

Page 108 of 941 FirstFirst ... 85898104105106107108109110111112118158208608 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)