Donatore,
oli mi rentat tvoju kucu?...ja sam iz brda,i rijeshio sam da guzicu osolim u to more...a ne znam kud cu?..
pozdrav..
Ne moze se DUVAT i drzat brashno u ustima,
treba se odluchit, ocu kakit, necu kakit, traje predugo, od dobijanja dozvola do izgradnje infra strukture, kad bi putari u Dansku , chelali sunchani period da asvaltiraju i izgradjuju puteve, nebi bilo kilometra asvalta.
Na granice treba postavit bildborde,
dje pishe da je CGa privremeno zatvorena, radi izrade STATUSA,
i da se ponovo OTVARA za par godina.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Donatore,
oli mi rentat tvoju kucu?...ja sam iz brda,i rijeshio sam da guzicu osolim u to more...a ne znam kud cu?..
pozdrav..
Dje shareno pashce laje,
tu djevojka lijepa je.....
U Podgoricu i Brskut, te chekaju kljuchevi od kuce i kola,
bez pare i dinara,
na more imam samo placeve, u Dobre vode na samoj obali i u Kuljache, visoko iznad Kamenova, blizu Ruskog sela.
Vishe nijesam DONATOR,
jer se osjecam kao BUDALA, koja siplje vodu u bure bez dna.
Javi se, ako si stvarno zainteresovan oko termina, jer je sad tamo sin supruga i brat sa familiom.
U Rijeku Rezevica javi se Shtetnom chlanu foruma sa crvenom petokrakom, ja kod njih zakupim malu kucicu za 100 eura dnevno, ali pogledaj prvo plazu ili se kupaj na Drobni pijesak.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
ja bih nedje ljetowala za neke KULTURNE pareIma li toga?
![]()
Ovo ti baš i nije potpuno točno. Jednodnevni gosti su najbolji i najrađe viđeni gosti jer takvi najviše troše. Ako prespavaju jednu noć plaćaju skuplji smještaj nego da spavaju preko tri noći. Obično jednodnevni gosti ne škrtare i ne štede nego potroše ono što imaju i odlaze.![]()
Ili PSK Komovi i planine Crne GoreDobiješ šator
![]()
IM - Old Bone
IM - Old Bone
Elitni turizam milovane zaboravio si![]()
She is only here to annoy herself!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Brzi,koliko ti koje si nabrojao troše po Igalu?
Koliki im je prosjek godina?
Ti srbi koji dolaze su većinom oni koji imaju kuče,stanove,vikendice...
primjer 2ležaljke i suncobran u HN 10eura,a krevet je toliko u istom gradu,u Sutomore je krevet po 5-6eura.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks