THE HORSEMAN (zanimljiv triler)
IL DIVO ( film o Đuliju Andreotiju višegodišnjem talijanskom premijeru,svaka sličnost ... )
"Being John Malkovich" (Spike Jonze, 1999)
Sa decenijom zakasnjenja - jedan od boljih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme. Kad nesto razmislim, ta je '99. bila mnogo plodna godina...
"Adaptation." (Spike Jonze, 2002)
Vjerovatno sam ga vec preporucio, ali nije na odmet da utvrdimo gradivo![]()
I am the one who locks.
THE HORSEMAN (zanimljiv triler)
IL DIVO ( film o Đuliju Andreotiju višegodišnjem talijanskom premijeru,svaka sličnost ... )
Sinoć na RTS2 iranski film "Pjesma vrabaca", tj. Avaze gonjeshk-ha ili na engleskom The Song of Sparrows. Preporuka
Odushevljen sam filmom The Last House On The Left (2009), original(e) nisam gledo tako da ne mogu da ocjenim koji je bolji, ali samo znam da je ovaj za svaku preporuku! Moracu pogledati i predhodne
PS. inache ovo je remake remake-a![]()
1. Jungfrukällan (1960)
2. The last house on the left (1972)
3. The Last House on the left (2009)
Last edited by Genocide; 01-07-09 at 01:17.
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Nista vrhunsko, nista specijalno, od polovine je coek poceo da se gubi...
I naravno 9/11 referenca za svaku mogucu tragediju. Hah...
Ali scena sa avionom... Mocno!
Nego...
Nakon odgledanih Transformersa, nepunih uru kasnije odgledao sam State Of Play... Za promjenu, ozbiljan film, zanimljiv, iako ne nosi nista sto vec nije vidjeno ranije.
Jos jednom - preporuka Arlington Road sa odlicnim pocetkom i jos boljim krajem...
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Odgledao Knowing...
Svakako za preporuku ali po meni kraj je njesra...![]()
Zift - Katran...
bio na hbo.
Bash mi se svidio.
i ne znam jesam li pravilno napisao naziv..
Originally Posted by my name is ...
Odgledo sam i original, Jungfrukällan kao i remake iz '72 godine. Po mom mishljenju najbolji je ovaj novi iz '09, zatim original pa onda remake iz '72...
Ko ima vremena neka pogleda, sigurno se nece pokajati![]()
Nick potiche iz doba Counter-a,
Chisto da ne bi doshli do pogreshnog zakljuchka :P
Sinoc u bioskopu odgledah i Ghosts Of Girlfriends Past...
Simpaticna komedija, bazirana na bozicnoj prici o proslosti / sadasnjosti / buducnosti.
I Metju mekkonahi je bio bez majce - jednom!![]()
Have a parachute.
Evo ja nocas gledah "Public Enemies" sa sestrom u Ster. Samo da kazem da je Mann genije, Depp bolji nego ikad, film je cista desetka. Soundtrack je fantastican, svaka scena je savrsena. Jos sam pod utiskom pa mozda malo i buncam, ali mislim da je Johnny Depp sebi osigurao Oskara. Davno nisam ovako dobar film odgledao.
Pored mene je sjedio neki nadrogirani lik, smrdi sav na marihuanu, uzivio se u film ka niko. Na kraju filma je plakao kao djevojcica. A ko zna, mozda mu je onako drogiranom dozivljaj bio jaci od ostalih
Toliko su emotivne scene to je fenomenalno. Od radosti do tuge ima svega. Ako budete isli da gledate obratite paznju na dvije scene. Jedna je sa sredine filma kad mu odvode djevojku. Tako dobra gluma Deppa i muzika koja se fenomenalno uklapa. I naravno scena na samom kraju filma koja je 90% publike (pripadnice ljepseg pola) dovela do suza, a ni ostalima nije bilo svejedno.
Last edited by VanjaTheMan; 03-07-09 at 00:11.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
par puta su mi se svidjeli specijalni efekti ,scena sa avionom i dio na kraju gdje se ide u PM :P. prica nista posebno,gluma takodje,a znas kako je svaki film gdje je neka apokalipsa u pitanju mora 9/11 da se pomene OR THE TERRORIST WILL WIN haha,mogla je ona mala spooky curica pomenuti uragan Katrinu, mora da nije nesto naklonjena juznjacima :P. Sve u svemu ,film koji se moze pogledat ,ali da ima neku vrijednost e to vec i transformersi imaju vise)))):hardrock:
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Ja sam sjedio iza tebe i posmatrao tu interesantnu situaciju.
Ti momci su glupi sto su te pustili da sjedis na njihovom mjestu.
Ali jebiga...
Ontopic : dobar je film, a onu djecu sto izlaze poslije 10-15 minuta filma uz komentare "kakav smor,sto dodjoh na ovo,ajmo nedje" treba sve za usi
ko je bila ona mala crna,dolje malo nize,iz grada mi je poznata?
Ovaj novi film sa Brankom Katic dje ona glumi pimpa, gledah ga sinoc u biJoskop ... strashan![]()
Kreč, kolica i mešalica.
nek mi neko predlozi neku stranu komediju, po mogucnosti novije proizvodnje i da nije animirani film nego igrani
AJMO CRNA GORO !!!
Prva polovina filma dosadna, sve one price o drugim gangsterima su zamorne, nedefinisane i dosadne, sama ljubavna prica izmedju Deppa i one male nedefinisana - losa... Citava prica je u noci, ne raznaju se likovi a i oni kadrovi dje vidis svaku kapljicu znoja - dio lica preko citavog bioskopskog platna - zamaraju oci. Jedan zoom out bi dobro dosao...
A onda je coek ostao sam i tad pocinje zabava, par odlicnih scena, i eto film je umjesto dosadnog, film je (p)ostao dobar film u mojim ocima. Nista vise od toga.
--------------------------------------------------------------
Jedan dobro odradjen i zammisljen film. O duhovima! Haha, ovo mocno zvuci. O duhovima!
The Others
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks