dobro se EXTRA TV sjetio da utuli B92 poslije 7dana...pih
A taj Soderling, milije mu je da izgubi od IDOLA,nego da ON pobijedi![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
dobro se EXTRA TV sjetio da utuli B92 poslije 7dana...pih
ovaj stepanek mi se igra sa zivcima. djeluje kao namjestaljka... :hammer:
Who let the dogs out
Mogu mislit kako je Verdasku,treba zabranit ovoj BANDERI da igra TENIS :mad:
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Haahahahah a kakav kralj od Karlovica
a i morezmo kraljica 3:0 vodi i gubi set :dring:
hewitt - stepanek, cista namjestaljka
Last edited by BlackVelvet; 29-06-09 at 18:23.
Who let the dogs out
evo vidim da dobi Karlovic. Uh, bice Fedexu vrlo tesko sa njim, on je cudoviste pravo, u cijelom mecu je izgubio 5 poena nakon prvog servisa! Ipak ce on na kraju imati najtezi zrijeb kako god da ispadne, ako ovo prezivi svaka mu cast.
Kakav je Sela, isti Smeagol, da ne kazem Golum
A sto je sa Karlovicem, ne zna se jel dosadniji mec il vise nervira njegova faca i oni moronske gestikulacije i potezi na kraju mecha...Sreca pa ga necemo gledat duze od jos jednog meca (nadam se)
A ovo sto radi extra tv je bruka, zatvaraju b92 a ovamo pici blink...bar se b92 radio jos nisu sjetili da zatvore... :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
nije valjda da extra tv nema sport klub?
Who let the dogs out
po*erem se u ovog stepaneka. kakav prelaz iz 2u1da mi je znat oce li disciplinska i o ovom mecu razmatrati kao o onom na pocetku turnira
Who let the dogs out
Nema tu nikakvog namjestanja u ovim fazama turnira.Hjuit je jednostavno poznat kao veliki borac,i jedan od najboljih igraca u mecevima od 5 setova.
A i ovo je Stepaneku drugi mec zaredom da povede 2:0 pa da uslijedi pad...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Odlican mec MAndy i Vavrinke. MAndy pokazao da se slabo nosi sa ofanzivnom igrom, a cim je Vavrinka stao i krenuo da se nadigrava sa osnovne odmah je uslijedio pad, malo je igraca koji mogu tako igrati sa njim. Prvi ozbiljan protivnik za MAndy i odmah je pokazao slabe tacke. Danas je napravio mnogo vise neiznudjenih gresaka nego inace, ali Vavrinka je propustio neke kapitalne sanse koje su ga mogle odvesti dalje, jer ovaj MAndy je daleko od strasnog i nepobjedivog.
Cmon Stanislas go for it !!!
ufatice ih zora
al sofro je poludio skroz :yipiiii:
Who let the dogs out
jbt, koliko sansi je veceras propustio Stanko, ovo je bruka, MAndy jako los, i djeluje mi da je bez kondicije.
odlican mec, jos da ce u taj brejku zavrsiti za potpuni ugodjaj
AJMO CRNA GORO !!!
40-0 i izgubiti 5 poena u nizustrasno
![]()
Jos je samo falilo da Hewitt izgubi, pa da mi Jakuza kaze "I told u so"
Ipak je on bolji igrac od Stepaneka, i tu nema price.
Karlovic simpatican, ali sad moram protiv njega da navijam. I mislim da ce ga Fedex spustiti lakse nego sto se misli.. Sky Sports cak kaze da mnogi posmatraju Hrvata kao favorita. wtf? Covjek ne umije obican forhend da lupi, a oni kazu da je favorit protiv najveceg... Mislim ono.. svakog cuda poslije 3 dana dosta..
Sad navijam za Wawrinku, a u cetvrtfinale za Haasa (ali to jer sam danas dobio majicu iz njegove linije, nikako jer je Novak rival... :devil: )
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Bravoooooooooooo !!!!!
omg, zaboravih da nema taj brejka ...![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks