Evo me evo dragi komšija da ne ostanem dužna koji odgovor

Ma da te prvo pitam, jesi li išao ovih dana onim putem od Hotela Plaža do Vojne bolnice? Na što ono liči? Eto si bio na Korčulu ma mi iskreno i pošteno reci jesi li vidio tamo dje ono?
Ja moram kukat na svoju zemlju, na tuđu vala ne mogu a i nemam pravo

Ja mogu kukat na svoje doma, ma ne mogu doć kod tebe u Igalo i kukat kako je tebi u kuću hehe.
Španija je u padu? Ja i ne kažem da nije, ne kukam što nema turista jer znam zašto ih nema, ali vidiš li kako je sve u Španiju(i) a kako je odje? Eto si svjetski čovjek pa uporedi.
A do Albanije bi rado pošla što da ne, lijepo je otići bilo gdje i vidjeti nešto drugačije.
Svi spuštaju cijene, mogao si to vidjeti i u Hrvatsku(oj). A kod nas nes kafa 2 eura, aloooo!!!! Pa čovječe koliko zaradjuje na tu pišljivu neskafu?? Mi primorci jesmo rodjeni za uživanje i nij emi žao dat za popit nešto u kafić, ali ovih dana mi se gadi od cijena. Ma neću iz principa.
Niko nije kriv??? Itekako je kriv za ovakvo stanje nevezano za globalnu krizu. Je li globalna kriza kriva za one kamiončine na šetalište od Novoga do Igala? Za prašinu koja se u sred sezone širi sa Zavale? Uh, ne vuci me za jezik jer znaš dobro da uvijek dodjemo na moje.
I mene ne interesuje ni Turska, ni Grčka, ni Italija, interesuje me isključivo da u Crnoj Gori bude bolje, da učimo ono što je dobro od drugih, da se kultivišemo, da radimo na sebi...na svojoj zemlji.
A ovo što ti radiš je primjer iz osnovne škole kaad dijete dobije jedinicu, pa mu je opravdanje "Svi u razredu su dobili jedinice".
Šaljem ti veliki pozdrav sa ove bande. Kupate li se?

Bookmarks