Kako su se DEBELJUSKASTI Englezi okitili sa Britanskom zastavom na jedan,a Skotskom na drugi OBRAZ,PI kako ih nije sramota samo...
edit:Komentator na hrvatski SK- Naravno da je potrebno osvjezenje LEGENDARNOJ djecici na W![]()
Kako su se DEBELJUSKASTI Englezi okitili sa Britanskom zastavom na jedan,a Skotskom na drugi OBRAZ,PI kako ih nije sramota samo...
edit:Komentator na hrvatski SK- Naravno da je potrebno osvjezenje LEGENDARNOJ djecici na W![]()
Last edited by Jakuza; 25-06-09 at 18:26.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
nisam gledao, imadoh nekog prijekog posla. Kako je odigrao Smarej, vidim da je rezultat ubjedljiv?
nije mu bilo potrebno mnogo protiv Gulbisa koji je izlazio na mrezu i kratio loptice a Smarej ga lagano kazznjavao, ne znma Gulbis je lose odigra , Marej ga je unistavao sjajsevima jednostavno Gulbis pokusa da se savije kako bi dosao ispod loptice i onda obicno grijesi dvorucni bekend u tim situacijama. a Marej imao je odlican odnos direktnih poena i gresaka cini mi se pred kraj da je bilo 29-5 ne znam kako je zavrso !!!
Izuzetno mi je drago sto je Hewitt izbacio Del Potra. Onakav igrac je uvjek veliki plus za tenis. Ukoliko nastavi ovako, on nije bez sansi.. za 2. mjesto
Sad, necu pod utiskom da kazem da ce sigurno nesto veliko uraditi, ali on, sa svojim kvalitetom i iskustvom na Vimbldonu, moze daleko... Po meni, mozda i vise od Murraya i Djokovica![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Rad sa Chip Hooperom se isplatio.Jelena ,konačno, dobija servis koji joj daje prednost u gemu. Nije naravno to još na najvišem nivou ali sasvim dovoljno da ne strijepimo svaki gem kada ona servira.
Ipak ostaje gorak ukus slabog forehanda.
Jednostavno loptica se nikada ne udari ravno, ima čudan zamah, nekako je ne poklopi ...
Stalno odskače od terena kao da joj je dala malo spina ali nema razornost u tom udarcu.Mora da radi na tome ako više uopšte može da napreduje.
Libertas
Što radi frizer Zoran Vukčević u Vimbldonu!
Kamera ga je zumirala kada se slikao sa Anom, bio je na tribinama i kada je igrao Novak,Jelena, Viktor...
Da ih ne uljepšava...
Libertas
Ristekp za Troickog!
onaj spanac je ispao prilican klosar, i na kraju bi kao u filmovima.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
To je Sofru glavni higlight Wimbledona!
DICIOTTO
SJAJAN mec igraju Federer - Kohlschreiber,prelijep za GLEDANJE...
Frizer je i prosle godine bio primjecen, na nekom mecu Tipsarevica, sjecam se kako ga je Tipsa iskulirao maksimalno. :monkey: A ovaj pokusao da ga dozove il nesto slicno...:grin: Sve mu se smjeskao tipa, eee ja sam Srbin navijam za tebe..A ovaj ni da ga konstatuje...
Njena muzika bila je batina kojom je svirepo zamahnula i udarila ga po glavi;
Ovaj Karlovic je lud..Vec 33 asa 3.set.Koji je rekord?
Rekord je 55 ASOVA,i drzi ga upravo Karlovic...
Ako ovako nastavi oborice ga
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks