i bi prvi set , dobio Lejton 6-3 , 3 asa i viner iz bekenda za posljednji gejm !!!
evo za HMDP problema sa koljenom ?![]()
i bi prvi set , dobio Lejton 6-3 , 3 asa i viner iz bekenda za posljednji gejm !!!
evo za HMDP problema sa koljenom ?![]()
Berdih cisti Matjea,dako se vrati u nekadasnju formu,kako je samo znao da odigra,BRUKA...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ana na court 18 , poslije ovog meca Malek Stosur, Malek ima 3-1 u trecem setu , izgleda nista od polufinalistkinje RG ....
bogami DP je sada miljama daleko od pobjede ?!
evo ipak brejk lopte !!!
aj aj ajdrugi servis i onakav ritern jbg ovako se gubi mec!!!
uh rekoh ti ja vec jakuza odavno nije bilo ovakvog Lejtona , DP tesko sad zaista !!!
jesi li vidio ovaj lob sad ? uh obozava ovaj udarac, kaze Tim Henman on voli ovaj udarac ja sam ga mrzioevo izgleda kraj, svaki gejm u kojem je bio suocen sa brejk loptom izgubio je DP !!!
Del Potro je uvijek bio veoma los na travi,tako da sam negdje ocekivao da od glavnih nosilaca on prvi ispadne,Lejton sa druge strane ne previse spektakularan ali konstantan sto mu je u ovom mecu sasvim dovoljno.
a mici mi Jacimovica, onaj covjek ne mijenja ton tokom meca. DP se uzasno lose krece, a to je na travi pola igre, ako ne i vise. Uz to je on i veoma krakat, ima preguge ruke i dug zamah pri udarcu, a na brzim podlogama to je veliki minus, zato njemu sljaka i odgovara. Lleyton dobar, ne grijesi mnogo, konstantno napada sa osnovne linije, siguran na mrezi.
Prosle godine je bio Safin, ove izgleda Hewitt. Wimbi polako postaje teren bivsih sampiona![]()
A sto radi AI poludje me odlicno igra i odjednom stane poklanja poene grijesi katastrofa ne znam sto to gledam osim sto se nerviram bez potrebe !!!
Hewitt kvalitetno,iako mi je mrsko priznati.
AI popravila igru u drugom,za sada.
Deserve's got nothing to do with it.
Dobro Ana djeluje,mnogo bolje nego u 1. kolu,mada nijesam mnogo gleda,vazno je da prolazi dalje,pa kako god...
U prvom setu je opet bila prilichno traljava,u drugom je slozhila kockice.
Ipak,ovo nije dovoljno.Ana je i na RG pokazala da (relativno) lako mozhe trijumfovati protiv slabijih igrachica,ali moramo da sachekamo da vidimo shta ce uraditi sa ozbiljnijom protivnicom.
Ipak,i dalje mislim da je pad forme uzrokovan psiholoskim,a ne striktno teniskim razlozima.
Deserve's got nothing to do with it.
E kad bi Gulbis odigrao kao na RG-u prosle godine,ili kao protiv Nadal u proslogodisnjem 2. kolu W,mogli bi se necemu i nadat...
Last edited by Jakuza; 25-06-09 at 17:49.
ah ja se nadam makar zanimljivom mecu , a potajno i senzaciji![]()
Steta sto Kirilenko nije malo bolja teniserka,pravo ju je zadovoljstvo gledati.![]()
otkad sam ja pricao za wozniacki, no me niko nije slusao... mada mislim da nikad nece nista posebno napraviti.
a santoro je veliki car.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks