Originally Posted by
Recordare88
Mozhda,ali ipak,pobjednik jednog i finalista josh 2 Grand Slama,karijera izgradjena u periodu dominacije imena kao Henin i Williams(obadvije).To se ne smije zanemariti.
Za nesigurno bih se slozhio,za ostalo nikako.A "igru bez srca" mi definishi.Ako mislish na nedostatak zhelje za pobjedom,pa zar te nije upravo juche najbolje demantovala?I to u periodu prilichnog pada forme.
A nisam ni mislio da pominjem ishta nacionalno,kakvo crno nacionalno

nisam osporavao njene rezultate u smislu da ne nezasluzeno osvojila velike turnire ili stizala do finala (to se tesko moze na srecu), vec da je imala srece da se docepa prvog mjesta u trenutku kada je bila 'najmanje losa' (sirok pojam) od svih vodecih tenisacica - henin se povukla, clijsters se povukla, sestre williams bile povredjene, dementieva i sharapova bile povredjene, kuznjecova van forme, safina tek pocinjala prodor, jeci ljepotici vazda malo falilo za neki uspjeh... ako bih sklapao savrsenu igracicu, ne bih uzeo nijedan njen udarac ili mentalnu karakteristiku. igra bez srca bi se prije odnosila na dolazak u situaciju da spasava mec loptu protiv ne-znam-koje na listi u prvom kolu vimbldona, nego na spasavanje tih istih lopti. precesto joj se to desava. zelja za pobjedom se moze tu uklopiti - niko ne zeli da izgubi, ali ana precesto ulazi u meceve sa nekom labavom igrom i nezainteresovanoscu dok ne dogori do noktiju. ne svidja mi se, eto.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Bookmarks