Od sinoc nemam extra,ovi iz t-com me zajebavaju s nekim resetovanjima, ali meni i dalje zupcanik stoji na ekran, a poslije nekog vremena ga zamjeni znak X crvene boje.Je li se jos kome ovo desavalo ?
Last edited by =]Vlado[=; 23-06-09 at 08:33.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Zna li ko kad ce pustiti ton na NOVU, i kad ce je pomjeriti malo udesno, jer je pomjerena slika ulijevo za nekih 20-30 pixela, a taj prostor je popunjen strechovanim granicnim pixelima.
Thx
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Podesi tonska podesavanja na TV-u, izgleda ne radi jedan audio kanal na tv novoj
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
OvA JE SLIKA NA novu JOS DEFEKTNA:mad: SAAAAALLLEEEEEEEEEEEE
NBA TV vidim niko ne pominje...ovaj narod mrzi kosarku![]()
Saleeeeeeeeeeeeeeeeeee
a nba tvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Sale meni radi sve ok , pretplaćen sam samo na osnovni paket a otvara mi sve, u računu je sve ok , stiže pretplata samo za osnovni paket , imam i flat3 a brzina downloada 600kb/s kad mjerim na onaj link testirajte internet brzinu pokazuje mi 8.83 Mbps D i 555 U , trebam li nešto restartovati ili da zovem 1500?
jesi li ti lud da to prijavljujes??? hahahahaha kakav kralj?
[QUOTE=Sale;1225135]Restartuj HGW, pa onda STB. Ako i dalje budes imao problema, pozovi 1500. Ne mora da znaci da je crkao STB. Provjeri UTP kablic izmedju HGW - STB.
Umijes li ti da chitas????????????? Ja ti pisem sta mi se desilo, i da mi je crkao tbox i da su dosli i posle su mi ga zameneli i sve je postalo ok. Privi Tbox koji su mi doneli bio je X301T na displeju mu je pisalo Extra-TV i imao je HDD 80 gig, a ne 160gb kako svi govore u T-Com. To se vidi kroz otvor za ventilaciju s donje strane tbox. Posle su mi doneli tbox na displeju kojem pise Extra-TV. Evo vec skoro pola godine ot tog dana ni jedan put mi nije ni slika zakochila.
Da li je ko uspeo da osposobi USB na tbox, meni jedan drug uspeo, ali zivi na Cetinje, treba doc do njega i videti sta je uradio i imali smisla da ga ukljuchujes.
Ne umijem, ti me upravo prosvijetli
Za sada nema podrska za USB.
7 dana sam bila u pg bez Extra Tv-a, nije stvarno da pretjerujem ali je užasno hahahah. Evo se vratih doma, pa ne mogu izguštirati Tv.
Ej, odem do WC i moram propustiti omiljene djelove emisija hahah. Nema pauze, nema vraćanja unazad, uf.
I am happy now![]()
Još jedan kanal iz produkcije Discovery Channela uskoro će krenuti sa emitovanjem na srpskom jeziku, odnosno sa srpskim DVB titlovima. Riječ je o u Evropi sve popularnijem kanalu Investigation Discovery koji prikazuje razne programske sadržaje s tematikom kriminala. U programu Investigation Discovery-ja prikazivat će se popularne dokumentarne serije o najpoznatijim svjetskim zločinima i zločincima ali isto tako će biti zastupljeni i ljudi koji su ih uhvatili ili riješili najveće zločine i misterije. OCEMO GA U START PAKETU![]()
Ljudi cuje li se shto za HD kanale, kad ce???? A 1 jul ce za 4 dana, od tog dana cini mi se pocece pretplata na 1 euro vise.
SAAAAlleeeeeeeeeeeeeee opet slika defektna na NOva Tv
Last edited by Poseydon; 26-06-09 at 18:06.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks