bez ovoga ubuduce, jer ce prica da podje u potpuno drugacijem pravcu
Last edited by DIDI; 22-06-09 at 14:31.
Here and There
Dva tri grlata momka iza mene su ga dozivali "PRLE" . Kad se okrenuo i javio im se , poceli su da ga napusavaju. Neka mu je sa srecom tamo dje je, ne vidim da bi dobili neki ekstra kvalitet da je medju nase ajkule.
Itekako bi dobili kvalitet, ali pusti *****, neka smrdi dje je.
Nasim momcima stvarno svaka cast i ako Nikola i Boris ovako budu igrali u Rim, siguran sam da ce Dugo opet pjevat himnu !!:lolblue:
Pjevat ce je dugo na na svako intoniranje himne pred utakmicu. I dalje mislim da takav covjek bi vise stetio nego koristi donio nasoj reprezentaciji.
Da neće ko stavit na youtube Đurkovića kad pjeva himnu? :P
mene cudi dje je montenegrina, nijedan mec nije snimala, cudno...![]()
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Da izrazim zaljenje i bijes sto u timu sinoc nije bilo Draska Brguljana. Jos jedan Perov ruzan gest.
Brguljan je clan prve sedmorke sampiona Evrope, a nema mjesta medju 13 u reprezentaciji, a ima ga Radovic.
Svasta.
P r i m o r a c
imali ko dio prenosa kad je drugi put bila himna i kad je dugi poceo da pjeva...
ma nije bitno. nego ispada da su od naših 7 golova barem 3 "zabili" suci. mislim da to nije korektno.realna razlika je veća od 1 razlike, ali da vi poslije 8:5 niste čuvali rezultat i loptu i bilo bi više od 1 razlike. ali nisu sucu zaslužni za tih 1 razlike. suci su možda koji put pogriješili, ali podjednako i za jedne i za druge. spominješ da ti se gadi kad sude isključenje u trenutku kad vanjski igrač ide izvest faul. pa ako je tad bio faul za iskjljučenje tad ga i treba sudit.
Evo i ja da napisem nesto.
SAMPIONI!!!!!!!!!
E VIVA!!!
Last edited by DIDI; 23-06-09 at 06:36.
e'o opet mi i hrvati.
http://www.roma09.it/en/competition_..._polo_men.html
inace, mogli pi da pocnemo razmisljat....zenski tim da sastavimo.
zamisli, ex-yu drzave na vrhu muskog vaterpolo, a nidje zenski tim da se nadje.
http://www.roma09.it/en/competition_...olo_women.html
oce li se otvarat neki klub u titograd sad?znam da je nekad bio neki...dako se ta djeca napale pa zazivi malo to i kod njih...da ovako dobri bazeni ne propadaju...
Samo da ne bude da se na tom jednom meču izduvaju na nas za sve dosadašnje poraze.
Prvoplasirani u našoj grupi opet ide na Madjare u polufinalu...
dok svi ođe sada slavimo samo da znate da evropski šampion klupski u vaterpolu,PRIMORAC KOTOR,preživljava dramatične trenutke...
od ekipe koja je bila prošl godine očekujte,NIŠTA...
igraće klinci...
baš fino da su se napravili bazeni u podgorici u kojima će se se godišnje igrat više od pet utakmica i odlično da je milovan dao pare i za jadran (najskuplji dps projekat) i za njegov napredak...
ove lacmane iz kotora,ko jebbe...
Brooclyn Forever !
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks