View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 91 of 942 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191591 ... LastLast
Results 2,251 to 2,275 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

A nisam znao da je Zlokovicev... Onda nisam zainteresovan Poltronu..
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

100...........
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    A nisam znao da je Zlokovicev... Onda nisam zainteresovan Poltronu..
    pise na onu etiketu unutra 10
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidji kako se gadju cijenama za bade mantile ahhahahaa

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    Zezas li se da je to uradio????smrad ko god da je.....zabranio bi mu da igra na svim velikim takmicenjima...splachina ta...
    Sto mu zabranjivati kad ce ga srce skrojiti koliko ce jos puta morati da slusa nasu himnu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hokej se ozbiljno igra i jedan je od najpopularnijih sportova u SAD( 300 miliona stanovnika), Kanada ( druga najveća zemlja svijeta),Švedska, Norveška, Finska, Češka, Slovačka a i druge ga zemlje veoma ozbiljno tretiraju.
    Košarka se igra u SAD( smiješno je i pominjati ko su Ameri u košarci),Rusija( najveća zemlja na svijetu),Kanada,Brazila, Argentina,Francuska,Španija,Poljska,Grčka,Turska,K ina,Italija- svugdje i u svim velikim zemljama svijeta.
    Rukomet- uh tu je već strašna konkurencija, Odbojka da se naježiš!
    Reci mi u kojim je to velikim , najvećim zemljama na svijetu vaterpolo ne prvi nego i 5,6,7,8 sport!
    Nema ga brate niđe- priznaj to.
    Nemam ja ništa protiv, sve je to super ali malo realnosti i to je to.
    Najbolji ti je dokaz, rezultati naših sportista u drugim sportovima.
    Jesmo li mi talentovani za fudbal?
    Jesmo li mi talentovani za košarku?
    Jesmo li mi talentovani za rukomet?
    Jesmo li mi talentovani za odbojku?
    Jesmo prijatelju bar koliko i za vaterpolo.
    Međutim u vaterpou su glavni likovi oni sa IĆ, VIĆ, UZ KOMŠIJE MAĐARE!
    A ove druge sportove igraju stotine miliona ljudi, zato nas niđe nema!
    Kvantitet daje kvalitet, to svi znaju.
    U vaterpolu postopji jedna najviše dvije prave lige i u njima igraju naši.
    pa normalno je da budemo prvi, drugi ili treći.
    Ispod tih mjesta ni da hoćemo ne možemo ići.
    Evo sada na svetskom prvenstvu...
    Svi očekujemo medalju a većina zlatnu , zar ne!?
    E sada ja tebe pitam.
    Zamisli sport u kojem zemlja sa 620 hiljada stanovnika osvaja zlatnu medalju na svetskom prvenstvu?
    Reci mi samo jedan jedini sport gdje je još to moguće i ja ću prestati da pišem na ovom forumu!!!
    Ja mislim da razlog nije u našim divovima i tra la la već u tome što je to balkanski sport.
    Naravno ako se nešto u međuvremenu promjeni pa ga ozbiljnije počnu igrati i ozbiljne zemlje onda će i osvojene titule imati neuporedivo veću vrijednost.
    Najbolji primjer je vaterpolo.
    Crna Gora je pobjedila Japan 18:2, zar ne.
    Do prije 20-25 godina u Japanu se nije igrao fudbal na profesionalnom nivou. Tada da nam je neko pomenuo ,,kamikaze" i fudbal mi bi se smijali .
    A takoreći juče, pred utakmicu Japan -Crna Gora za pobjedu Japanaca bio je koeficijenat 1.30!
    Znači zemlja od 130 miliona stanovnika odlučila da joj fudbal bude relevantan sport i odmah i stigli rezultati.
    80-tih godina Francuska nije ni postojala u rukometu. Onda Francuzi odlučili da ulažu u taj sport i sada su najbolji na svijetu. A tada niko nije ni znao za njih ...
    Evo uzmi košarku.
    Ako se Britanci odluče da narednih nekoliko godina investiraju u košarku biće velesila i pobjeđivaće sve sem Amera...
    Zato sam i rekao da bi Japanci, ako se odluče( kao i u fudbalu) da im vaterpolo bude prioritet, za nekoliko godina pobjeđivali Crnu Goru bez ikakvih problema.
    Zašto?
    Pa od 120 miliona stanovnika, našao bi se veliki broj koji bi imao predispozicije za ovaj sport, trenirali bi kao ludi, doveli najbolje eksperte i počelo bi dranje...
    Ili zamisli da Ameri odluče da naprave neku jaku ligu u vaterpolu ...
    Naša sreća, prijatelju moj, je ta što za sada veliki ne vide preveliki interes da im vaterpolo bude jedan od prioritetnijih sportova.
    Ako budu čuli nas kako ovđe izigravamo veličine i kako se hvalimo, možda ih naljutimo pa odluče da vaterpolo uvrste u spisak prioriteta.
    Tada nam neće pomoći ni Mugi, ni bazeni , ni 10 Janovića i Ivovića ni simpatični Porobić...
    Zato naprijed Crna Gora, Srbija, Hrvatska i Mađarska+ još po neko u juriš na Rim!
    Budite ozbiljni...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

sinisa, dok god se vaterpolo igra u bazen sa okruglom loptom i 6+1, mogu svi kinezi, japanci i ameri da nam sisaju... Dzabe ti milijardu ljudi kad moras njih 7 bacit u vodu i tu smo ravnopravni... Da nece od tih milijardu se izrodit neki konstitucije kao Zlokovic, suta kao Janovic, trener poput Porobica, golman poput Radica ili Scepanovica... I ako oce, a malo je vjerovatno, opet je to NAS sport i dalje ce moci da nam sisaju...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zamisli koliko je veći rezultat prvak svijeta u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci nego u vaterpolu!
    Nebo i zemlja, brate!
    Hrvati su najbolji primjer.Oni su prava sportska nacija.Toliko mala zemlja a takvi rezultati u rukometu, košarci, fudbalu.To je rezultat.
    A ako osvoje titulu u Rimu to neće biti ništa posebno, zar ne Braco!
    Malo će se radovati, likovati a onda će svaki Hrvat sanjati odlazak na svjetsko prvenstvo u fudbalu i neko polufinale ili finale...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Hokej se ozbiljno igra i jedan je od najpopularnijih sportova u SAD( 300 miliona stanovnika), Kanada ( druga najveća zemlja svijeta),Švedska, Norveška, Finska, Češka, Slovačka a i druge ga zemlje veoma ozbiljno tretiraju.
    Košarka se igra u SAD( smiješno je i pominjati ko su Ameri u košarci),Rusija( najveća zemlja na svijetu),Kanada,Brazila, Argentina,Francuska,Španija,Poljska,Grčka,Turska,K ina,Italija- svugdje i u svim velikim zemljama svijeta.
    Rukomet- uh tu je već strašna konkurencija, Odbojka da se naježiš!
    Reci mi u kojim je to velikim , najvećim zemljama na svijetu vaterpolo ne prvi nego i 5,6,7,8 sport!
    Nema ga brate niđe- priznaj to.
    Nemam ja ništa protiv, sve je to super ali malo realnosti i to je to.
    Najbolji ti je dokaz, rezultati naših sportista u drugim sportovima.
    A ove druge sportove igraju stotine miliona ljudi, zato nas niđe nema!
    Kvantitet daje kvalitet, to svi znaju.
    U vaterpolu postopji jedna najviše dvije prave lige i u njima igraju naši.
    pa normalno je da budemo prvi, drugi ili treći.
    Ispod tih mjesta ni da hoćemo ne možemo ići.
    Evo sada na svetskom prvenstvu...
    Svi očekujemo medalju a većina zlatnu , zar ne!?
    E sada ja tebe pitam.
    Zamisli sport u kojem zemlja sa 620 hiljada stanovnika osvaja zlatnu medalju na svetskom prvenstvu?
    Reci mi samo jedan jedini sport gdje je još to moguće i ja ću prestati da pišem na ovom forumu!!!
    Ja mislim da razlog nije u našim divovima i tra la la već u tome što je to balkanski sport.
    Naravno ako se nešto u međuvremenu promjeni pa ga ozbiljnije počnu igrati i ozbiljne zemlje onda će i osvojene titule imati neuporedivo veću vrijednost.
    Najbolji primjer je vaterpolo.
    Crna Gora je pobjedila Japan 18:2, zar ne.
    Do prije 20-25 godina u Japanu se nije igrao fudbal na profesionalnom nivou. Tada da nam je neko pomenuo ,,kamikaze" i fudbal mi bi se smijali .
    A takoreći juče, pred utakmicu Japan -Crna Gora za pobjedu Japanaca bio je koeficijenat 1.30!
    Znači zemlja od 130 miliona stanovnika odlučila da joj fudbal bude relevantan sport i odmah i stigli rezultati.
    80-tih godina Francuska nije ni postojala u rukometu. Onda Francuzi odlučili da ulažu u taj sport i sada su najbolji na svijetu. A tada niko nije ni znao za njih ...
    Evo uzmi košarku.
    Ako se Britanci odluče da narednih nekoliko godina investiraju u košarku biće velesila i pobjeđivaće sve sem Amera...
    Zato sam i rekao da bi Japanci, ako se odluče( kao i u fudbalu) da im vaterpolo bude prioritet, za nekoliko godina pobjeđivali Crnu Goru bez ikakvih problema.
    Zašto?
    Pa od 120 miliona stanovnika, našao bi se veliki broj koji bi imao predispozicije za ovaj sport, trenirali bi kao ludi, doveli najbolje eksperte i počelo bi dranje...
    Ili zamisli da Ameri odluče da naprave neku jaku ligu u vaterpolu ...
    Naša sreća, prijatelju moj, je ta što za sada veliki ne vide preveliki interes da im vaterpolo bude jedan od prioritetnijih sportova.
    Ako budu čuli nas kako ovđe izigravamo veličine i kako se hvalimo, možda ih naljutimo pa odluče da vaterpolo uvrste u spisak prioriteta.
    Tada nam neće pomoći ni Mugi, ni bazeni , ni 10 Janovića i Ivovića ni simpatični Porobić...
    Zato naprijed Crna Gora, Srbija, Hrvatska i Mađarska+ još po neko u juriš na Rim!
    Budite ozbiljni...
    Ja sam svojevremeno najvise kritikovao vaterpolo al sam to prestao jer sport koji tolko srece donosi ovom narodu to ne zasluzuje.
    Da li smo talentovani za ostale sportove-naravn oda JESMO,o tome govore rezultati ostalih ex yu zemalja,jer smo mi svi genetski i mentalitetom slicni,juzni sloveni sa dosta tursko-albansko-grckih gena
    Ne slazem se da ako bi neke zemlje pocele ozbiljnije da se bave vaterpolom da im mi ne bi mogli privirit,cekale bi svoj red makar 10 godina a i vise,dokle ova generacija bude jaka
    Drugo zemlja od 650.000 upsssss vidji pogrijesih 300.000 ISLAND je na OI u Pekingu u sportu za koji si rekao da je sa ogromnom konkurencijom uzela srebro
    Sustina je da i ako mislimo da je ovaj sport manji od fudbala kosarke i ostalih gigantskih sportova,ne smijemo to stalno potencirat.Ragbi,kriket,fudbal na pijesku,hokej na travi svi imaju manju konkurenciju svedenu na par istih zemalja(komonvelt zemlje) pa nijedan englez,novo zelandjanin,australijanac nece spustit taj sport no ce cak sta vise rec da je najpopularniji u njihovu zemlju(osim engleske dje je drugi)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    sinisa, dok god se vaterpolo igra u bazen sa okruglom loptom i 6+1, mogu svi kinezi, japanci i ameri da nam sisaju... Dzabe ti milijardu ljudi kad moras njih 7 bacit u vodu i tu smo ravnopravni... Da nece od tih milijardu se izrodit neki konstitucije kao Zlokovic, suta kao Janovic, trener poput Porobica, golman poput Radica ili Scepanovica... I ako oce, a malo je vjerovatno, opet je to NAS sport i dalje ce moci da nam sisaju...

Neće se izroditi jedan Janović,Ivović,Šćepanović...
    Biće ih inflacija...
    Hoćeš da kažeš da od 120 miliona Japanaca za nekoliko godina ne može da se napravi jedan Janović?
    Ne jedan prijatelju moj, već stotine Janovića, Ivovića itd.
    Najbolji dokaz su ti Francuzi i rukomet.
    Ko je mogao da pretpostavi 84-te kada smo osvojili svijet(SFRJ) da će za 10 godina Francuska harati rukometnim svijetom!
    Da li je Kina do juče bila PACER u košarci.
    A danas bi nas odrala kao repe...
    Nama je spas u sportovima u koje se malo ulaže, koji nijesu ozbiljno shvaćeni od velikih zemalja...
    Evo bili smo i u džiju-džicu odlični.
    Evo, ubjeđen sam da bi u PIKADU NA SLEDEĆIM OLIMPIJSKIM IGRAMA MOGLI POSTIĆI VIŠE NEGO U KOŠARCI.
    Trenirajmo svaki dan, odaberemo cilj( ja bih znao koji i koga bih stavio kao metu (MĐ) i možda osvojimo medalju...
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Zamisli koliko je veći rezultat prvak svijeta u fudbalu, košarci, rukometu, odbojci nego u vaterpolu!
    Nebo i zemlja, brate!
    Malo će se radovati, likovati a onda će svaki Hrvat sanjati odlazak na svjetsko prvenstvo u fudbalu i neko polufinale ili finale...
    Ako oces iskreno, ne bi mjenjao titulu iz Malage sa osvajanjem evropskog u fudbalu... Ne bi mjenjao ni sutra Rim sa osvojenim svjetskim u fudbalu...

Razumijes li da me ovo vise raduje, da je ovo licnije, da vise uzivam u vaterpolu? Za mene je fudbalska reprezentacija Crne Gore puna nepoznatih ljudi... "Sminka" sto bi neko reko... Napuvani ljudi od kojih vecina ne zasluzuje da nosi nacionalni dres (ljudi na forumu tako komentarisu)... Njih ne gledas po gradu, sa njima se ne druzis, oni su nebeski narod samo zato sto su fudbaleri?

Meni se to ne svidja... Volim neposrednost vaterpolista, volim sto su iz mog grada, volim sto svi sa ponosom nose onu kapicu i sto su uvijek jedan za drugog i jedan uz drugog... Volim to sto sam sinoc vikao Leka majmune i pi*ko novljanska kada je sutnuo u blok i kada 2x nije imao mu*a da opali...

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neće se izroditi jedan Janović,Ivović,Šćepanović...
    Biće ih inflacija...
    Hoćeš da kažeš da od 120 miliona Japanaca za nekoliko godina ne može da se napravi jedan Janović?
    Ne jedan prijatelju moj, već stotine Janovića, Ivovića itd.
    Najbolji dokaz su ti Francuzi i rukomet.
    Ko je mogao da pretpostavi 84-te kada smo osvojili svijet(SFRJ) da će za 10 godina Francuska harati rukometnim svijetom!
    Da li je Kina do juče bila PACER u košarci.
    A danas bi nas odrala kao repe...
    Nama je spas u sportovima u koje se malo ulaže, koji nijesu ozbiljno shvaćeni od velikih zemalja...
    Evo bili smo i u džiju-džicu odlični.
    Evo, ubjeđen sam da bi u PIKADU NA SLEDEĆIM OLIMPIJSKIM IGRAMA MOGLI POSTIĆI VIŠE NEGO U KOŠARCI.
    Trenirajmo svaki dan, odaberemo cilj( ja bih znao koji i koga bih stavio kao metu (MĐ) i možda osvojimo medalju...

E sad vec pricas gluposti,ne mora da znaci da ako je neka zemlja puna ljudi da uz ulaganje mora bit prejaka,cak stavise.Kad su englezi zadnji put uzeli nesto u fudbal ? Japan obozava borilacke vjestine,br 1 sport,pa u njihovom nacionalnom sportu Sumu je dugo vlada Amer(dugo i jedini stranac Akebono),da ne pricam k1,pride dje nista ne uzese od kad postoje. Drugo fudbal svako igra,i Kina(koja ne mzoe na SP doc) i Japan(jay liga vazda puni stadioni) i SAD i sve ostale velike zemlje pa se niko ne moze mjerit sa urodjenim fantazistima brazilcima.
    Pa jeli Juga u kosarci harala i danas hara,nijedan klub u evropu ne postoji koji nema igraca sa ovih prostora a ti se usudjujes rec da bi nas Kinezi prali...
    Tvoj je problem sto o ovim narodima imas jako nisko misljenje,nijedan narod ne bi sebe samog sveo na jedan Pikado,Bilijar i ostala g**** pa makar nikad ne uzeli nista

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@sinisam ja ti nabrojah 8 rep u vaterpolo koje racunaju na medalje a u kosarku pola ovih ne moze prosmrdjet..kina kanada brazil poljska?

nabroj mi jos te zemlje dje se igra hokej ozbiljno?nema....

kosarka u svim velikim zemljama svijeta?pola evrope(nabrojao sam ti zemlje ranije?afrika citava?azija lise kine?australija?

i za rukomet sam ti objasnio

svaki sport se svede na 5-6 ozbiljnih ovo ostalo popunjava broj.....al to ne znaci da ostali ne igraju...

koji je prvi sport u afriku?aziju?finsku norvesku svedsku?

Drugo zemlja od 650.000 upsssss vidji pogrijesih 300.000 ISLAND je na OI u Pekingu u sportu za koji si rekao da je sa ogromnom konkurencijom uzela srebro
    Sustina je da i ako mislimo da je ovaj sport manji od fudbala kosarke i ostalih gigantskih sportova,ne smijemo to stalno potencirat.Ragbi,kriket,fudbal na pijesku,hokej na travi svi imaju manju konkurenciju svedenu na par istih zemalja(komonvelt zemlje) pa nijedan englez,novo zelandjanin,australijanac nece spustit taj sport no ce cak sta vise rec da je najpopularniji u njihovu zemlju(osim engleske dje je drugi)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sinisam brate, vjerovatno ne bi tako razmisljao da si nedje iz Boke.Odje nema covjeka koji nije bio na makar jedan trening vaterpola.Neko odma batali, a neko bude uporan i trenira.Kotor i Herceg Novi su mali gradovi, svako svakoga zna, tako da dosta ljudi poznaje ove momke iz reprezentacije i sinoc su se duplo radovali.

Ako ima neko neko, postavi utakmicu za download

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cccccccccc
    sad cu da uzmem da treniram pikado i bicu najbolji jer cu trenirat 20 sati na dan.....ne ide to tako...slabo mi se nesto razumijes u sport....jednostavno neki narodi su stvoreni za odredjeni sport i to je to....dzabe bi porobic trenirao libiju kad oni nema sanse da bi dobili juznu afriku....kao sto mi nemamo fizicke predispozicije da oborimo bilo koji rekord u atletiku...dzabe sve kad se ne moze....mozemo trenirat 24 sati dnevno al dzabe.....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisam, ti bas ne mozes da prebolis ovo zlato?? zao mi je sto cu da te razocaram,ali bice toga jos))
    Put do zvijezda je samo etapa kruznog puta do sebe,i ako znas precicu nema potrebe da se puno lomatas po bespucima.Ne,bato.Stigao si cim krenes.Cilj nosis skriven pod kaputom,istetoviran na grudima kao metu.I eto ti.U tome je tajna.U tome je jedini trik.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sinisam malo si zabrazdio. pa niko normalan ne spori da je nogomet najpopularniji sport na svijetu, pa da su košarka popularnija itd...
    ali ne moraš umanjivat uspjeh crne gore koja je trenutno najbolja država na svijetu što se tiče vaterpola, jer bi mnogi tu htjeli bit. zar bi rusi onako masno plaćali porobića da nisu htjeli da ih nešto nauči, talijani kupuju ovog najboljeg australca (onaj na F) da igra za njih. grci, španjolci, mi ,srbi, mađari i još mnogi bi htjeli bit tu gdke su crnogorci sad.

što se tiče pravila. nisu ona tako loša i nejasna, a i kad suci dobro sude, laicima puno toga nije jasno jer se 90% svega odvija ispod vode. uzmi rukomet u kojem se sve vidi pa nikome nije jasno kad suci trebaju dignut ruku za pasivni napad...

a to što se neki okrenu i a 20 godina postanu dobri u nogometu je samo minus za taj sport. nogomet je najpopularniji jer je najjednostavniji i najmanje zahtjevan sport. uzmi nekoga ko je totalni antitalenat za sve sportove i stavi ga da igra nogomet, rečeš mu da stoji u obrani i smeta protivnicima. a skupi ekipu za basket, već će taj jedan smotani činit razliku, a kreni igrat vaterolo taj će se utopit.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Shto se medalja tiche nikad nece biti draze one iz drzavnih zajebancija od 91' nego ove AUTENTICHNE (shto bi Djurkovic rekao:"Chiste,da chistije nemogu biti!!!") CRNOGORSKE!!!Vidim da neki lijeche svoje cheste (srecom) frustracije prichom da vaterpolo nije popularan sport a Primorac osnovan 1922,Jadran 1930 shto ispada da to nije preko noci izmishljen sport zbog podizanja morala stanovnishtvu!!!Ako cemo pravo najbolje je situaciju opisao Americhki vaterpolista Smith na pitanje koji su najbolji igrachi u CG po njemu:"To je kao da me pitate ko je bolji Kobe ili O'neal!!!"
    Svjestan sam ja da su Madjari jaki ali je skor na velikim takmichenjima 1-1-1 samo je taj poraz bio presudan na OI iako smo vodili 6:3 ali ubijedjen sam da ce drugo po vaznosti SP biti nash revansh!!!Iako nije tema fudbal tek treba da uradi ono shto objektivno moze jer je cio svijet uzivao gledajuci Mijatovica i Savicevica!!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Kako se sinoĆ ĐurkoviĆ uvlaČio tokom prenosa svima odreda!
    Ali kad je poČeo da pjeva himnu
    hahahahahahha
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

:monkey: Uozbilji se druze... Da li ti stvarno mislis da je CG ikad u vaterpolu imala ovakvu generaciju, koja je dominirala svijetom?
    Iznjeo sam neki dan primjer da kod nas postoji 14, a u SAD oko 500 registrovanih klubova i ti pricas da se kod nas igra ozbiljno, a kod njih i ostalih ne.

Uslovi za svaki od nabrojenih sportova u citavoj CG su bolji nego za vaterpolo, pa dje su rezultati? Zadovoljavamo se plasmanom na neko takmicenje jer je konkurencija velika? Kako kad smo talentovani koliko i za vaterpolo?

Vazda se neko mora nac' da pljune na uspjeh...
    Last edited by cattaro; 22-06-09 at 11:03.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nebo i zemlja, brate!
    Hrvati su najbolji primjer.Oni su prava sportska nacija.Toliko mala zemlja a takvi rezultati u rukometu, košarci, fudbalu.To je rezultat.
    A ako osvoje titulu u Rimu to neće biti ništa posebno, zar ne Braco!
    Nisam Braco, ali se osjećam prozvano za odgovoriti! Itekako će biti nešto posebno i mora tako biti. Mi smo male države i ako se ne radujemo ovakvim stvarima, velikim sportskim dostignućima u bilo kojem sportu, kakvu to onda podršku dajemo tim momcima ili curama.

Zašto uvijek tražiti neke nedostatke, ovo je posebno vrijeme za crnogorske vaterpoliste, crnogorski sport i crnogorski narod!!!!

Guštajte u tome!!!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Sinisam brate, vjerovatno ne bi tako razmisljao da si nedje iz Boke.Odje nema covjeka koji nije bio na makar jedan trening vaterpola.Neko odma batali, a neko bude uporan i trenira.Kotor i Herceg Novi su mali gradovi, svako svakoga zna, tako da dosta ljudi poznaje ove momke iz reprezentacije i sinoc su se duplo radovali.

Ako ima neko neko, postavi utakmicu za download
    Nijesam iz Boke nego iz Podgorice.
    Možda je i to razlog što mi nekako slabo ide vaterpolo.Onaj igrač više, faul u napadu, peterac...
    Sve mi to djeluje kao slobodno sudijako uvjerenje i može biti velikh manipulacija...
    Ne ljuti se ali je za mene veći rezultat plasman Crne Gore u fudbalu na svetsko ili evropsko prvenstvo nego titula vaterpolista u Rimu.
    Evo jedno jednostavno pitanje:
    Ako smo talentovani za sve kolektivne sportove, zašto je mnogo realnije da budemo prvaci svijeta u vaterpolu nego da se u bilo kojem drugom kolektivnom sportu plasiramo u bilo koje veliko takmičenje!
    Libertas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Možda je i to razlog što mi nekako slabo ide vaterpolo.Onaj igrač više, faul u napadu, peterac...
    Sve mi to djeluje kao slobodno sudijako uvjerenje i može biti velikh manipulacija...
    Ne ljuti se ali je za mene veći rezultat plasman Crne Gore u fudbalu na svetsko ili evropsko prvenstvo nego titula vaterpolista u Rimu.
    Ako smo talentovani za sve kolektivne sportove, zašto je mnogo realnije da budemo prvaci svijeta u vaterpolu nego da se u bilo kojem drugom kolektivnom sportu plasiramo u bilo koje veliko takmičenje!
    očito niste dovoljno talentovani za te druge sportove. mi smo uspjeli pobjedit engleze na wembleyu kad je to njima sve značilo, a nama ništa. oni imaju 4 profesionalne lige i još n klubova koji bi htjeli uć, a mi 2 kluba

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

brate precerao si ga itekako, znas sto fudbaleri nemaju a ovi vaterpolisti imaju, kolektiv al onaj pravi zdravi kolektiv, dje se ne igra po babu i stricevima, dje selektor sam odredjuje ko ce da mu igra, i dje uvijek igra trenutno najbolji, onaj koji ima trenutno najbolju formu, sto se ti vaterpolisti ne ponasaju kao da su boga za onu stvar uvatili, sto igraju kolektivnu, sto nisu sebicni, sto ne stavljaju sebe ispred tima, sto igraju svim srcem za crnu goru, sto se bore do zadnjeg atom snage bili povrijedjeni ili ne pa cak i ako to znaci da ce pauzirati dugo (gojkovic sa nagrdjenim ramenom na olimpijadi sta je samo radio)
    e kad ostali u svim ekipnim sportovima budu imali i dio ovoga sto ima ova generacija vaterpolista, ja se necu brinut za nas sport, a do tad ce i meni veca titula biti ova u rimu nego ona u juznoj africi u fudbalu, jer ovi momci zasluzuju svojim ponasanjem i zalaganjem sve na svijet i niko im to ne moze oduzeti
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    a to što se neki okrenu i a 20 godina postanu dobri u nogometu je samo minus za taj sport. nogomet je najpopularniji jer je najjednostavniji i najmanje zahtjevan sport. uzmi nekoga ko je totalni antitalenat za sve sportove i stavi ga da igra nogomet, rečeš mu da stoji u obrani i smeta protivnicima. a skupi ekipu za basket, već će taj jedan smotani činit razliku, a kreni igrat vaterolo taj će se utopit.
    Taman tako...
    P r i m o r a c

Page 91 of 942 FirstFirst ... 4181878889909192939495101141191591 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)