zbog odredjene pristrasnosti pitao sam cattara za misljenje kao nekoga "sa strane" posto je i andrija ponikao u jadranu...al eto necemo raspravljat o ukusima![]()
o ukusima se ne raspravlja. ja bi uvijek radije sukna, a najdraže mi je što ekipa za koju navijam (jug) ima gotovo sve igrače koje su sami stvorili. i slijedeće godine ćemo bit još bolji, samo da se joković i marković uspješno vrate vaterpolu. a onda će nam i repka bit dosta jača.
zbog odredjene pristrasnosti pitao sam cattara za misljenje kao nekoga "sa strane" posto je i andrija ponikao u jadranu...al eto necemo raspravljat o ukusima![]()
pa upliva kad moze...mozda to ne radi cesto u zadnje vrijeme,al vjeruj mi da mu to ide dobro...
Ništa ja pobrkao nisam. Dobud je bio slabiji od Pavlovića prošle godine. Falila mu je opcija u napadu jer ni Hina ni Smodlaka nisu bili na vrhu forme.Ako već imaju tu privilegiju da imaju najbolje centre na svijetu,mogli su je iskoristiti.
Nadam se da će se Vukčević oporaviti. Brguljan je opcija sa rizikom i meni je lakše to uzeti za izbor nego Peru ali svejedno ja bih to uradio.Mali ima srca više od ostalih i ne boji se izazova.Četvrtog beka ne bih uzeo a Drašković mi je manje opasan u napadu na kojem bi falilo mjesta ako bi Mlađan morao ić na centra. Tu je mali Brguljan bolji.
Brooclyn Forever !
Znam da ce Dugo Djurkovic veceras biti neutralan, ali me zivo zanima za koga ce Sofro da navija![]()
kozak kako mislis da ekipa izdrzi samo sa jednim klasicnim centrom cjelo prvenstvo?
Last edited by karacha; 21-06-09 at 18:41.
Koliko mi je zhao shto nisam u PG(i na utakmici),toliko sam srecan shto necu chuti Korita Ivanova
ON topic:Mislim da cemo to lagano da odradimo.Oslabljena hrvatska,publika,malo naklonjeni sudija i tu smo...
Deserve's got nothing to do with it.
Aj neka nam je srecno!
3-1ajmo momci
Ovaj zadnji gol nisu morali primit zaisto. :P
ovo je prva utakmica koju gledam
Hrvati su prilican kurton od ekipe... ne da djeluju smuseno i smotano nego nemam rjeci. kako li su uvaljali ova tri gola dosad na poluvremenu mi je najveca misterija.
a tek u kakvom li smo mi qr.cu ako nas je ovakva ekipa glat oprala u polufinalu.
6-3 Ajmo MONTENEGROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
7-3 Ajmo MONTENEGROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ajmo još jedan, da se ne okuraže previše... 7-5
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Uf, ovo neće ići baš glatko...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks