cus kako ce se igrati veceras, xaxaxax
sto, da se igraci ne skvase?? xaxax
A ko će to ići na vaterpolo po kiši?
Skvasiće se kao miš, prehladiće, liječiće se nekoliko dana...
Bolje brate kući, uz pivce, malo slanića i slatkiša, izvališ se kao čovjek na krevet i gledaš utakmicu...
Neka idu oni momci koji su dobili džabe karte i koji moraju da navijaju...
Libertas
The Show Must Go On :-)
deuscroix
Ako se sjecate proslogodisnjeg finala u Ligi sampiona, i onakve kise, ne vjerujem da ce se odloziti. Uostalom, ko ide veceras na tekmu, bice mu pravi provod. Ovi sa hamburgerima, sponzori i simpatizeri dps se nece kvasiti, pa ostaje mjesta za navijace, a opste je poznato da kisa samo pojacava adrenalinSto se mene tice, i iskustva visedecenijskog na tribinama, bolji je uvijek kvalitet nego kvantitet.
pretjero sam s usporedbom sukna i nikole janovića već sam to reko. isto ko što si ti sad da bi radije vidio prlainovića u svojoj ekipi. samisli ako sukno ovako igra s 70 kg, kako će tek ako malo ojača. momak je već sa 19 nositelj igre u reprezentaciji
sve se može usporedit, pa tako i ovi golovi. onojica su dali po dva gola s ig. više. i jedan iz igre, janović sretno jer se lopta od bloka odbila i prevarila mosesa, a sukno fenomenalnim uplivavanjem na drugu stativu.
to su samo opravdanja jer je od 13 igrača koji su prije dvije godine bili svjetski prvaci u našoj repki ostalo samo njih 6 (što zbog pomlađivanja, što zbog ozlijeda, što zbog toga što rudić zove samo one koji su u hr klubovima). a slažem se tekma je bila negledljiva zbog nekvalitete.
kiša ne odgađa vaterpolo meč, samo ako grmi onda se ne igra. sjetimo se final4-a eurolige u barceloni, kad je oba dana padalo ko da je smak svijeta. igralo se na otvorenom iako u barceloni postoji više od 10 zatvorenih bazena
a što se tiče ovih prepirki o poštovanju između naroda zviždanju na himnu...
svako pokazuje svoj odgoj i svjetonazor svojim ponašanjem. zviždanje na himnu je odraz nekulture, ali nije nešto što previše uznemiruje. skandiranja bit će mese, bit će mesa, klat ćemo hrvate je već druga stvar. i drago mi je da je na to ostatak bazena odogovorio zviždanjem.
u nas se isto zviždi na tuđe himne iako uglavnom na nogometnim utakmicama, dok na ostale spotove dolaze kulturniji ljudi. u kranj su došli nogometni "navijači" i odma napravili krš i lom.
izvještaj s utakmice hrv-srb kao i sa utakmice CG - SAD.
očekujem da će te nas opet pobjedit jer se objektivno dosta bolji u ovom trenutku, samo se nadam da će utakmica bit neizvjesna, a ne da će te sve riješit već u prvoj četvrtini ko protiv amera.
zašto se ne bi smjelo aplaudirati hrvatima i istovremeno biti korektan??
ja sam navijao za hrvate protiv srbije,recimo,ali ne bih sigurno zviždao na bože pravde.ne vjerujem da je neko skandirao ubij srbina.dosad,crnogorski navijači,po tim pitanjima, su bili klasu ispred "braće" srba.neka se tako nastavi.
Brooclyn Forever !
jedino se mogu sudije skvasit pa da zbog toga odloze mec nocas , xaxax![]()
nema veze on nikakve, sto je i kako je u varvare sad, nema podjela kad su varvari u pitanju, ni na cgorce, ni na srbe, ni na muslimane i sl, samo buducnost, al kad je u pitanju reprezentacija svako navija za onu reprezentaciju koju osjeca kao svoju
i dzoni molim te ne pricaj o nemu u sto nisi upucen tj ne tvrdi, jer od kako si ti isao aktivno u varvare dosta se stvari promijenilo i to na bolje![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
@dida mislim nisam pretjerao sto bi zelio prije da vidim andriju nego sukna u svojoj ekipi...moje misljenje...vise mi se svidja kao igrac...sukno jeste talenat al nije mi toliki koliko ga ti dizes...ne moramo se slozita to sta bi bilo,kad bi bilo(kad ovaj ojaca)ostavicemo za kasnije...andrija nije star `87 godiste je ima i on vremena da napreduje...
takodje uzmi u obzir da je ovo srbiji prvo takmicenje bez pola prve postave(vujasinovic,sefik,savic,sapic,ciric-su dugo godina nosioci igre bili),kroz par takmicenja i to ce drugacije bit...
Volio bi da ulije nocas, pa na kraj utakmice svi u bazen, da se isprobaju one skakaonice![]()
ima li karata, jel skupo je platiti 20 e nocas?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Ja mislim da se igra nije jaka kisa a nema ni vjetra
Elem, sjecam se jednog mecha koji je davao Sofro prije par sezona, mislim da je bilo finale ITA prvenstva, padala je kisa i cak je bilo jakog vjetra i utakmica nije prekidana...
Živio mi Srđane Aleksiću!
noćas noćas.... krunisanje svega ovoga što smo gledali!!!
![]()
jel zima u pg, moze lis e u sorc ici na utakmicu?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
jedini snimak navijanja koji nadjoh
I neka igra, nije da ne zasluzuje. Odradjuje posa' u odbrani kad god igra a umije i da ga zavuce. A inace, momak je prva liga, na stranu ko mu je otac.
Sto se tice Trajkovica, slazem se da je Toni zasluzio vecu minutazu od njega, ali ne bih rekao da ga Pero sad nesto forsira zbog Budve. Inace, momci su u takvim medjusobnim odnosima da tu nema ni grama ljubomore i zavisti, a tu ne mislim samo na jih nego i na Scepa i Zdravka i uopste. 100 % je tako
misica znam odavno i njegovu igru dobro poznajem...zadnji put sam ga gledao u divljoj ligi...kao sto rekoh najveca mana je vracanje nazad u odbranu...godinama to nije mogao da popravi...previse ga je teretana ukocila...ako je to popravio onda bi mogao da bude u konkurenciji...nadam se da se to desilo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks