Crna Gora igra u 20:30... Na sva zvona je na svim televizijama prije početka svjetske lige bilo da će Crna Gora svaku svoju utakmicu igrati u 20:30(osim finala, ako u njega ne uđe) , pa kako god bilo i ko god pobijedio na svim utakmicama.....
mogu li nabavit 2 karte za istok dje?![]()
You'll Never Smoke Alone..
Crna Gora igra u 20:30... Na sva zvona je na svim televizijama prije početka svjetske lige bilo da će Crna Gora svaku svoju utakmicu igrati u 20:30(osim finala, ako u njega ne uđe) , pa kako god bilo i ko god pobijedio na svim utakmicama.....
Last edited by Igi; 20-06-09 at 16:57.
Originally Posted by Nk-001
Mene iskreno ne interesuje jer idem sad na bazen, ali ce navijaci da se ispale..
Originally Posted by Nk-001
hrvatska rastura srbiju
ccc
p.s. ne znam sta je taj neko rekao..ali svaki domacin svetske lige obichno igra isti termin najljepsi..uvece...i javljenjo je prije turnira da sve utakmice cg igra u 20:30 ima pravo kao domacin...
:)
6:4 za Hrvatsku na 3 i po do kraja
Bijo si poziw koi se neodbija
Vodi hrvatska 7-4, još tri minuta do kraja.
Last edited by DIDI; 21-06-09 at 08:20. Reason: ubuduce bez izraza posrbica
kraj 7-5 Hrvatska bolja zaista ,Antonijevic i Sukno po 3 gola , inace imala je Srbija sansu da se vrati u posljednjoj cetvrtini ali slaaba igra sa igracem vise!!!
steta sto Srbija nije dobila pa da ih "pojedemo" u finale - ovako cemo morati opet hrvate da dobijemo.
prenosila je RTCG 2.
pa jeste naravno RTCG2 i RTS 2...a na satelitu ipak prednost ima Dnevnik 2 braco![]()
Hoce li imati dje na netu utakmica protiv amera? sumnjam....
Samo mi je krivo shto ostadosmo bez moguceg duela sa njima da ih razbucamo ali svi putevi vode u Rim pa cemo sachekat!!!
7:5 na kraju a Dobud,Hinic i Sukno mnogo bolja partija!!!
deuscroix
A kako bi poslao security pa sve za usi s tribina. Po ko zna koji put se zvizdi.
Bijo si poziw koi se neodbija
nece bit ni ******** a ni dukljana !!!!
Last edited by DIDI; 21-06-09 at 08:22.
Hari Krisna: -bez trolovanja laganja i ostaloih podmetanja kao i visestrukih naloga
kome mi mozemo nesto da pricamo, zvizdali smo hrvatima prije dva dana na njihovoj himni, skandirali us*ase, pjevali golmanu svasta, i sad mi mozemo da spocitavamo lekciju navijacima srbije, vau bas fino. mi treba malo nas da obrazujemo, da se pogledamo i vidimo kakvi smo mi pa tek drugima da drzimo lekcije ili ce nama uvije srbi i kako ih zovete ******** cijeloga zivota biti krivci za sve, a mi melemi an ranu. Budimo realni ljudi ako smo ljudi!!!
p.s. Kao da prostitutka dijeli lekcije drugoj prostitutki o moralu i etici![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks