View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 73 of 941 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173573 ... LastLast
Results 1,801 to 1,825 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navijanje samo na momente dobro,uglavnom slabo..trebalo bi mnogo bolje to da ide

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Editovao sam post jer sam pogrijesio. Ako je Tulga stojao desno od Bestija onda su u pitanju 1. ili 3. cetvrtina, jer se sudije mijenjaju na svaku cetvrtinu, a ekipe na poluvremenu. U 3/4 toga NEMA!
    Sad cu vratit na 1/4, njihov prvi gol je bio onaj diskutabilni. No, u 1/4 Recco napada na gol dje su Bestije... Ne, nema toga. Ili nije snimljeno, mada mi to nije realno.
    suci se mjenjaju nakon prve četvrtine i nakon treće (a ne nakon svake) jer se nakon druge četvrtine momčadi mjenjaju (tako se promjeni koji će sudac kojoj ekipi sudit poziciju sidruna u napadu, akojoj u obrani). tako ako je tulga počeo na desnoj strani (meni se čini da je počeo na ljevoj), onda ta situacija može bit u prvoj ili četvrtoj četvrtini. ali možda nisu snimili (realizacija je bila brza nakon nekoluko sek). možda se može prepoznat tako da je neko vrijeme (5-10 sek) bila pauza što se igre tiče.

Quote Originally Posted by karacha View Post
    ja ne znam kako ti to zamisljas,al svaki sidrun dok gradi poziciju sluzi se rukama i ko sto bi ti rekao radi male prekrsaje,ne mislis valjda da tu nema kontakta izmedju sidruna i beka...tako da i tu ima kontrafaulova...al moras priznat da bi bilo dosadno i glupo svirat svako malo kontrafaulove i iskljucenja...mislim sigurno da dobud nije tog kalibra koga pedja jokic i leka ivovic ne bi mogli drzat bez stalnih izbacaja...
    da. i jedan i drugi rade sitne prekršaje. sidrun oće doć u poziciju, a bek mu ne da. slažem se da bi bilo glupo, ali ima dovoljno dobrih sudaca, i znaju se kriteriji, tako da se sude oni prekršaji koji su stvarno za izbačaj ili za kontrafaul. nakon par godina bi se vaterpolo vratio u normalu, kad bi suci striktno i ujednačeno držali taj kriterij.
    ivović i jokić su sigurno među najboljim bekovima na svijetu, ali dobud se stalno podcjenjuje. po meni je on odma do zlokovića po kvaliteti. a uvijek se više rade nedopušteni potezi (ne kažem da su uvijek za izbačaj) kad nekoga u nečemu spriječavaš (odnos beka i sidruna) nego kad nešto pokušavaš napravit.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by neponowljiwa****** View Post
    toga se i plaŠim-da Će bit pola-pola, ako i neki od naŠih ne poČnu podrŽavat njihovo navijanje (kao juČe) ;(

ps-bilo ih je na sjever i viŠe nego primjetno,ali su se razbjeŽali kad predstavnici njihove drŽave matice uskoČiŠe u bazen...sramota
    mada,ko nije za sebe (svoje) nije ni za druge, pa neka im je na obraz
    vidim mrzis sve sto je srpsko jesu li te tome roditelji naucili ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by methodman View Post
    vidim mrzis sve sto je srpsko jesu li te tome roditelji naucili ?
    ne mrzim.Žao mi je ako sam ostavila takav utisak,but...Čak,staviŠe,nisam ni pomenula srbe van podgorice i crne gore,tako da...Čitaj malo izmeĐu redova i izvuci realan zakljuČak.

Mama mi je,Čisto da te uputim,odrasla u beogradu,hrvatica je po ocu,udala se odje i smatra sebe jugoslovenkom.dakle,vaspitana sam da poŠtujem sve,ali da volim svoje najviŠe,Što smatram ispravnim.

I,da,maksimalno sam ponosna na Činjenicu da sam crnogorka.pitam se,ako to nekom smeta,kakvi li su njegovi roditelji i Čemu su ga uČili??

Ali,to zaista nije tema.tema je predivna.
    '...u najjeziwijoj noci owe godine,
    mene plasi samo jedno
    -da smo mogli da se nikada ne upoznamo...'

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

niko ne potcjenuje dobuda...bojim se da ga ti mozda i precjenjujes... a i ovo poredjenje sa zlokovicem mi nikako ne ide...boris je moj favorit za najboljeg centra...mozda hrvatski centri mogu da mu pariraju ali oni su pri kraju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Skroz je bzvz. i nepotrebno da prvi iz svojih grupa (Crna Gora i Srbija) igraju sa cetvrtim (Japan i J. Afrika) cetvrtfinale..Bolje da su odmorili jedan dan
    A Srbija juce dosta lako sa Amerima, iako sam mislio da ce bit gusto, mi smo dobri, ali ono pravo je tek pred nama..

Jedno pitanje:Ima li na bazen da se kupe kupace kao sto nose igraci i ako neko zna jesu li original (turbo) ili kao one sa tuskog puta?U novine sam vidio da su 15 eura, a to mi se cini malo za original turbo ?

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    suci se mjenjaju nakon prve četvrtine i nakon treće (a ne nakon svake) jer se nakon druge četvrtine momčadi mjenjaju (tako se promjeni koji će sudac kojoj ekipi sudit poziciju sidruna u napadu, akojoj u obrani). tako ako je tulga počeo na desnoj strani (meni se čini da je počeo na ljevoj), onda ta situacija može bit u prvoj ili četvrtoj četvrtini. ali možda nisu snimili
    Za sudije si u pravu, mijenjaju se nakon 1. i 3. cetvrtine.
    Tulga je poceo na lijevoj strani.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

imam utisak de nekima ljudima odje uopste nebi smetalo navijanje ove grupe za srbiju sto su navijali da su npr navijali za hrvatsku

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Jedno pitanje:Ima li na bazen da se kupe kupace kao sto nose igraci i ako neko zna jesu li original (turbo) ili kao one sa tuskog puta?U novine sam vidio da su 15 eura, a to mi se cini malo za original turbo ?
    Turbo original Made in Spain... Kupio 3 para... Da ne fali
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thumbs down

Quote Originally Posted by methodman View Post
    imam utisak de nekima ljudima odje uopste nebi smetalo navijanje ove grupe za srbiju sto su navijali da su npr navijali za hrvatsku
    mislim da imaŠ pogreŠan utisak
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ali,to zaista nije tema.tema je predivna.
    pa onda pricaj o temi a ne si se tu uvatila navijanja i ukljucujes pomalo politiku...

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

niko ne potcjenuje dobuda...bojim se da ga ti mozda i precjenjujes... a i ovo poredjenje sa zlokovicem mi nikako ne ide...boris je moj favorit za najboljeg centra...mozda hrvatski centri mogu da mu pariraju ali oni su pri kraju...
    Boris je najbolji na svijetu, tu nema dileme, ali kad se prica o omjeru sa hrvatima ja sam vec rekao da hrvati imaju klasne centre koji mijenjajuci se igraju cijelu utakmicu, dok smo mi najmanje 1 cetvrtinu na mecu bez Borisa i tad ne djelujemo ni izbliza mocno. Pogotovo kad igra Trajkovic. Drugo je kad neki od Janovica upliva na 2m sa cuvarem koji nije klasicni bek.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa onda pricaj o temi a ne si se tu uvatila navijanja i ukljucujes pomalo politiku...
    NIJE MI TO BILA NI ZADNJA NAMJERA...SORRY :trashcom:
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam možda dobro napiso. i ja mislim da je zloković najbolji. i postoji razlika između njega i dobuda (osjetna), ali po meni je dobud 2. sidrun po kvaliteti. gledam ga cijelu sezonu pa sam možda malo subjektivan. ali ako ga uspoređujem s drugim sdrunima koje sam isto gledo u nekoliko napravata on je bolji i od hinića, vukčevića, calcaterre, steinmnetza, pavloviša, premuša... hinić je još uvijek naš prvi sidrun jer je ime, a svi znamo koliko je to važno u vaterpolu. po meni je vrijeme da pavlović preuzme poziciju u reprezentaciji, ali rudić zove samo igrače koji igraju u hr klubovima (jedine iznimke su bili barač i hinić kad su bili u bresci)

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

I mene su zamolili da kupim L velicinu juce, ali su vec bile prosle.
    Pitanje ti je na mjestu, jer se Turbo kupace krecu izmedju 26 i 30 eura...

Meni se svakako kupace reprezentacije CG ne svidjaju.

Od kapica su juce bile da se kupe brojevi 5 i 9 (majmun )

Svaka cast organizatoru na ponudi... Mi sad bijasmo u Rijeci na F4 i NISTA od suvenira sa takmicenja nije bilo da se kupi...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa svatili smo se cattaro...o tome i ja pricam...da kad se vec poredi zlokovic sa nekim da se onda moze poredit jedino sa hrvatskim parom jer se oni mjenjaju...iako su oni pojedinacno isto odlicni...al smodlaka ima 33-4 godine,ne znam kolko hina ima...al daleko od toga da je mlad...jbg vukcevica stalno povrede muce,on bi dovoljna zamjena bio...trajkovic...-nije mi to to...za klikovca je jos prerano...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I,da,maksimalno sam ponosna na Činjenicu da sam crnogorka.
    Do te mjere da si "c" malo Crnogorka. No bitno je da je činjenica velikim Č.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam možda dobro napiso. i ja mislim da je zloković najbolji. i postoji razlika između njega i dobuda (osjetna), ali po meni je dobud 2. sidrun po kvaliteti. gledam ga cijelu sezonu pa sam možda malo subjektivan. ali ako ga uspoređujem s drugim sdrunima koje sam isto gledo u nekoliko napravata on je bolji i od hinića, vukčevića, calcaterre, steinmnetza, pavloviša, premuša... hinić je još uvijek naš prvi sidrun jer je ime, a svi znamo koliko je to važno u vaterpolu. po meni je vrijeme da pavlović preuzme poziciju u reprezentaciji, ali rudić zove samo igrače koji igraju u hr klubovima (jedine iznimke su bili barač i hinić kad su bili u bresci)
    pa ne znam...po meni bekovima je veci problem drzati smodlaku nego dobuda...ona zivotinja smodlaka se nevjerovatno dobro namjesta...al niko ne spori kvalitet dobuda...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo 15 eura su kupaće? odlična cijena. mi smo radili svoje kupaće za ekipu u dubrovačkoj divljoj ligi i direktno od turba naručili između 15 i 20 komada. ispalo nas je 250 kn (oko 34 eura) po komadu i to bez poreza. inače su 200 kuna (30eura) kad se kupe bez da sam dizajniraš izgled.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Do te mjere da si "c" malo Crnogorka. No bitno je da je činjenica velikim Č.
    kraaaaalju,divno si to primijetio...svaka Čast
    mene plasi samo jedno

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    I mene su zamolili da kupim L velicinu juce, ali su vec bile prosle.
    Pitanje ti je na mjestu, jer se Turbo kupace krecu izmedju 26 i 30 eura...

Meni se svakako kupace reprezentacije CG ne svidjaju.

Od kapica su juce bile da se kupe brojevi 5 i 9 (majmun )

Svaka cast organizatoru na ponudi... Mi sad bijasmo u Rijeci na F4 i NISTA od suvenira sa takmicenja nije bilo da se kupi...
    Ja sam turbo prije 4-5 godina placao 35 eura u butik Roling u Zeleniku (HN), vise ih tamo nema, jedino se jos mogu nac na Banjicu jer to valjda Sostar valjaA da su kvalitetne, stvarno jesu, tu nema price.
    A nase su OK, ali bi prejako izgledale da pozadi stave onu ajkulu sa loptom (kao majice sto su napravili).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

samo 15 eura su kupaće? odlična cijena. mi smo radili svoje kupaće za ekipu u dubrovačkoj divljoj ligi i direktno od turba naručili između 15 i 20 komada. ispalo nas je 250 kn (oko 34 eura) po komadu i to bez poreza. inače su 200 kuna (30eura) kad se kupe bez da sam dizajniraš izgled.
    Naruci 2.000 komada pa ces vidjet cijenu onda
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ne znam...po meni bekovima je veci problem drzati smodlaku nego dobuda...ona zivotinja smodlaka se nevjerovatno dobro namjesta...al niko ne spori kvalitet dobuda...
    e sad vidim da nisi odavno gledo smodlaku ili juga, tj bar ovu sezonu. smodlaka ove godine igra loše jer više nema snage, svake godine je barem 3 mjeseca ozlijeđen. a 2 sezone prije toga bi tempiro formu za kraj klupske sezone i za reprezentaciju. trenutno je dobud nemjerljivo bolji od smodlake.

smodlaka je 76, a hinić 75 godište. ali hina nikad nije bio ozlijeđen pa je osto u puno boljoj snazi iako je godinu stariji. mile se mislio umirovit ove godne, ali ćeigrat i iduću sezonu

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A nase su OK, ali bi prejako izgledale da pozadi stave onu ajkulu sa loptom (kao majice sto su napravili).
    Ma izgledale bi kao crtani film.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kako ce kurta i murta nosit turbo kupace... mada nema potrebe da ih iko kupuje ko se na bavi vaterpolom...

Page 73 of 941 FirstFirst ... 236369707172737475767783123173573 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)